Snak

Mere indhold efter annoncen

Borgmester ind i AaBs bestyrelse

Skrevet af bold
fre 20. apr 2012
AaB afholdt i går generalforsamling, hvor Aalborgs borgmester, Henning G. Jensen, blev valgt ind i fodboldklubbens bestyrelse.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Barnie
Så må man håbe det er gavnligt for AAB´s økonomi. Både økonomisk og spillemæssigt skulle de ha været i top 5
LFC, Efb https://www.facebook.com/pages/LFC-Worldwide/235040806575160
Skrevet af orangekors
Det bliver spændende at se hvor mange af kommunens skattepenge kommer til at gå til AAB.
Henning må være en modig mand siden han tør sætte sig i en fodboldbestyrelse, som jo ofte kun fører øretæver og brok med sig. Et mærkeligt valg af en politiker, der lever af positiv omtale.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
Skrevet af Hölkynkölkyn
@Barnie

Jeg håber godt nok ikke at de ¢konomisk skulle være i top 5 i DK, når man skal låne til l¢n udbetalinger så burde man bestem ikke være i top 5 pga ¢konomi.

Spillemæssigt er det nemt at afvise at de skulle være i top 5 - se bare på tabellen de skulle pt være nummer 7
Skrevet af Bong
Henning G genopstiller heldigvis ikke, så han er på vej ud af politik. Bare ærgerligt, at han så kaster sin snøøølende keeedelige piiinlige personlighed over vores elskede AaB.

AaB har de sidste par år forsøgt at komme af med de tågehorn, som har været med til at bringe klubben i økonomisk uføre. Nu vælger man så at tage endnu en af disse nordjyske rygklappere ind. Bliver man aldrig klogere?!
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af jaaa...ok
Jeg synes personlig at Henning G er ofte forfærdelig at høre på, en anelse for folkelig og ikke virker ikke særlig kompetent til at være borgmester. Men et er hvordan han virker udadtil noget andet er hvordan han styrer tingene og der er han altså skarp og han ved hvordan man får ting til at ske.

Jeg tror det bliver en succes med Henning G i bestyrelsen.

Bonus info:
Mens han har været borgmester er Aalborg gået fra at være en af de mest forgældede kommuner i landet set i forhold til gæld / indbygger, til nu at være den kommune med den3. laveste gæld per indbygger.
Skrevet af Red Army
At Henning G. kommer ind i AaBs bestyrelse for, at man kan bruge det netværk, han har opbygget som borgmester lyder da lidt farligt. Med denne dobbeltrolle og klare dobbelte interesse er der vel risiko for, at AaB og AaBs sponsorer kan få særlig gode aftaler med Aalborg kommune. Næste gang Aalborg kommune skal vælge en leverandør, vil det jo være oplagt at vælge en fra Hennings nye netværk, som er blandt AaBs sponsorer.
Jeg siger ikke at Henning G. kommer til at lave en mine Brixtofte, men risikoen for at han kommer til at favoritiser AaB eller AaBs sponsorer er altså tilstede og endda ret høj.

Jeg håber meget at Henning G. kan adskille de to roller og ikke bruge sit netværk for meget
Skrevet af Sarriá

For at citere en anden kendt nordjysk politiker med en fortid i kuglestøds branchen:

Jeg brækker mig


Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Skrevet af RS4Break
Har han bare lidt omløb i hovedet, sørger han for, at kommunen ingen aftaler indgår med noget som helst, der kan relateres til AaB´s bestyrelse. Omvendt fatter jeg ikke, at moderklubben har ønsket ham ind. Hvad er det, han skal bidrage med? At der også i fremtiden kan spilles Superligabold i Aalborg - ja, det kræver vel først og fremmest, at man beholdet Kent og Kuhn og ikke sælger alle unge profiler til sommer... Er den mand så vellidt, at han kan få flere til at investere i AaB? Højner det meningmands tillid til AaB? tjah, hænger det sådan sammen, kan man jo ikke indvende noget. Men jeg synes umiddelbart, at den nuværende "nedskærings-strategi" med fokus på unge spillere, kontraktforringelser for etablerede spillere samt på sigt transferindtægter som det eneste, der kan skabe øget råderum virker meget godt på stemningen i klubben. Hvis AaB vil have bedre økonomi, må de kvalificere sig til Europa League, sælge profiler og købe billigt eller transferfrit - så må gælden blive afdraget over endnu flere år.
Spillemæssigt og talentudviklingsmæssigt har klubben godt af at være i økonomisk krise, og fansene støtter jo mere op om holdet nu end da man vr et kedeligt midterhold under Pehrsson
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af RS4Break
De bliver nødt til at sælge Helenius med en lejekontrakt tilbage til AaB i næste sæson. Uden ham kan ingen lave målene.

Med Henning G i bestyrelsen er jeg sikker på, at Lasse N., Lucas og Helenius sælges til sommer. Samlet værdi 20-25 mio. Så går der penge til player invest og moderklubben, mens vi må nøjes med transferfri erstatninger. Fair nok, spørgsmålet er så, hvordan spillet bliver i næste sæson. Heldigvis har vi mange lovende unge spillere,
Alles für AaB... eller noget
Skrevet af orangekors
Hvad er aftalen med Playerinvest?
Hvem er det og hvad har de betalt AAB for?
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
Skrevet af armand
Er jeg den eneste der kommer til at tænke på Brixtoften når jeg læser sådan en nyhed?

Ikke at jeg har nogen som helst viden om hverken Henning eller hans situation i kommunen/AaB.

https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af skjoldgaard
Hvad i hede hule skal vi have den nar ind i AAB for??
Nææ, start med en kollektiv lønnedgang, fra top til bund,
og giv Lynge et stort spark, og så må vi hvordan det ser ud bagefter med AAB´s økonomi.
Skrevet af 76
Henning G.´s gode netværk, består det ikke mest i, at han er god til at gå til receptioner og drikke fadøl...? Det er selvfølgelig også en brugbar kompetence på stadion.
Har du først sagt A, er resten lige til, det er GF.
Skrevet af Peder Vendelbo Mikkelsen
Kravet om at HenningG skulle i bestyrelsen er beskrevet i formandens beretning (formanden for amatørafdelingen):

http://www.aabaf1885.dk/…px?id=76541

Når man laver en ny emission vil man nok sørge for at betale dem først, så man ikke behøver at leve op til deres uhyrlige krav om realistiske budgetter, dernæst vil man nok betale playerinvest så de kan få alle kontraktrettighederne igen og dermed få fuld gevinst når en af de unge talentfulde bliver sendt afsted for fuld musik i næste transfervindue (bare sælg Helenius, Kusk og Andersen på en gang, så bliver AaB nemmere at have med at gøre i næste sæson).
Kom så de hviie
Skrevet af Steve Highway-61
Bare han kan holde styr på sine kasketter.

Ikke helt overraskende i Danmarks Corleone.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Pelle48
Hmmm vil nu mene at de tidligere bestyrelser har gjort det svært at falde igennem - selv for en borgmester.
Skrevet af Pelle48
@ orangekors

Som jeg husker det blev det beskrevet som en flok lokale foretningsfolk som ville hjælpe AaB til overlevelse og smed 6 mill. så AaB kunne leje Lumb og Duncan. De penge skulle de så have igen + 2 mill i takt med at AaB solgte ikke specificerede spillere af egen avl. Det fulde beløb skulle angiveligt falde når der var solgt for 20 mill.
annonce
0