Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hej!
Nu er Terry en fodboldspiller af en noget anden kaliber end snart 36-årige Keller, som er den person, vi taler om...
Skrevet af LukeDanDuke
Ja, og Terrys karriere var død og begravet efter turen med Bridges kone. Samme med kortspilleren Mads Junker.


skiftede Bridge da ikke også klub? Hvem siger at det bliver Keller der får "sparket"? Iøvrigt var det som en anden bruger skriver ikke helt den samme situation, selvom de selvfølgelig minder om hindanden.

Mindes da også at Junker fik en straf?
Skrevet af CPH-Hotspur
- Rettet, men er pointen markant forandret?

Der er vel forskel på om det er en ekskæreste, eller om det er en som manden stadig er gift og bor sammen med.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Lasse W
Talen går på, at "Bruger23451214123" sagde, at ingen ville have Keller. Mit argument er, at han hvis er dygtig nok, skal han nok finde et sted at spille, hvis Randers ikke vil have ham.

EDIT: Ergo at "tillidsbrud" ikke betyder at man er udelukket fra topfodbold. Her kom Terry og Junker ind i billedet.
Skrevet af Hej!
Ja ok, fair nok. Det er bare en temmelig virkelighedsfjern diskussion så. Selvfølgelig foregår der nok en cost/benefit-analyse, hvor man prøver at vurdere, om en spillers individuelle niveau kan opveje den dårlige karma, han tilfører truppen.

For at komme tilbage til det reelle: Tror du, at Kellers individuelle niveau kan opveje den dårlige holdkarma, og i så fald for hvilket hold?

Det er da rigtigt, at hvis der er nogen, der vil ansætte ham, så er der nogen, der vil ansætte ham. Det kan man jo næppe være uenig i.
Skrevet af maxbakketop
Personligt glæder jeg mig til at disse to kommer til at spille på to forskellige hold. Jeg glæder mig endnu mere til at de to hold så skal mødes og Borring kan få lov at sætte en grov rød-korts tackling ind på Keller - lige som han fortjener.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af jba
- Nej, jeg fortsætter bare. Det ændrer ikke noget for mig. Det eneste, det ændrer, er bare, at Jonas ikke er der mere. Sådan er det. Jeg kommer til at være den samme person og fortsat være anfører for Randers FC, som jeg vil give alt for. Jeg holder af alle mennesker i klubben, og min arbejdsopgave er den samme. Hverdagen fortsætter, og vi træner og forbereder os til kampen i weekenden, siger Christian Keller til BT.


Troede du. Klaphat!
.
Skrevet af Zinras
@Tejs: Udover det er lidt håbløst at sige at han skal stramme op og være ligeglad med at en holdkammerat, og sandsynligvis god ven/respekteret kollega, hopper i seng med kvinden han stadig bor sammen med og nu også skal være far for hans børn, så er et fodboldhold altså ikke det samme som et kontor.

På kontoret, eller hvor man nu ellers arbejder henne, laver man i de fleste tilfælde mere eller mindre tingene for sig selv i små isolerede områder, men på et fodboldhold spiller man jo sammen. De skal mødes hver dag til træning, de skal spille kamp og hvis de to ikke kan finde ud af at spille ordentligt sammen er der jo ikke meget der vil fungere på holdet. Du kan ikke have en kantspiller der ikke kan fungere med et vigitgt bindeled på banen, ligesom resten af truppen måske heller ikke har meget tilovers for Kellers handlinger. Forestil dig et hold der vil spille bolden rundt om Keller eller ikke gider hjælpe ham på banen fordi de hader ham. Det er sgu noget der kan give Randers en røvfuld af dimensioner i tabellen.

Derfor er det også håbløst at ledelsen bare sætter sig mellem to stole og siger at de må de da bare finde ud af, for det kommer næppe til at ske. Spillerne og deres koner/kærester mødes jo i en del sammenhænge når der er et eller andet arrangement eller fest og så kan man simpelthen ikke tolerere at der er en der kan finde på at gafle den du holder af og har startet en familie med. Det er også lidt håbløst ageret af konen, men det er trods alt ikke den man skal skilles med man kan forvente ikke at stikke én i ryggen.
Skrevet af GF4life
Noget andet er hvordan kan han bo sammen med sådan en skøge? Hun skal da sparkes ud af hjemmet, sådan en Kellerling :)
Skrevet af Lasse W
Ja ok, fair nok. Det er bare en temmelig virkelighedsfjern diskussion så. Selvfølgelig foregår der nok en cost/benefit-analyse, hvor man prøver at vurdere, om en spillers individuelle niveau kan opveje den dårlige karma, han tilfører truppen.

For at komme tilbage til det reelle: Tror du, at Kellers individuelle niveau kan opveje den dårlige holdkarma, og i så fald for hvilket hold?

Det er da rigtigt, at hvis der er nogen, der vil ansætte ham, så er der nogen, der vil ansætte ham. Det kan man jo næppe være uenig i.


Det er jo trods alt en hypotese. Jeg mener bare ikke, at Keller nødvendigvis er færdig, hvis han får sparket i Randers. Hvorvidt han vil kunne forstærke andre hold, har jeg ikke viden til at svare på. Der har været eksempler på personer, som har truffet dårlige valg, som sagtens har kunne finde et nyt sted at spille. Bevares, Junker spillede nok ikke meget kort med holdkammeraterne i de nye klubber.
Skrevet af SE-FREAK
rigtig skidt sag, men vel ikke en sag for klubben... dette må være et privat anliggende, som de to kamphaner skal løse.


Men nu bliver det jo netop klubbens problem, når de har en spiller i klubben som ikke kan og vil spille sammen med en anden spiller. For de er jo nødt til at skulle af med en af dem. Og det ville jo være let at sige at Borring måtte gå, men så ville de få hele den danske presse på nakken og ende i en regulær shitstorm. Men de kan heller ikke tvinge Keller til at gå, da han reelt set ikke har gjort noget forbudt ift hans kontakt.
[b]SønderjyskE[/b] [b]Spurs[/b] Sympatisør af Kolding IF COYS
Skrevet af ACE
Grab torches and heyforks!
Skrevet af Topscoreren
Christian Keller har jo ikke nogen fremtid nogen stedet længere - uanset hvor han er vil alle hade ham, og han ville forfulgt at publikum resten af sine dage. Modspillerne vil slagte ham og holdkammeraterne har vel heller intet til overs for ham. Utroligt at man vil ofte alt det for noget kvindfolk.
Skrevet af Lazaronen
Folk har travlt med hvor usympatisk Keller er, og ingen tvivl om det....
Men, ikke at det er så fodbold-relevant, i anledning af kvindernes internationale kampe-dag, for et par dage siden, synes jeg dog vi skal huske at give kredit til dem den tilhører.

Den virkelige skurk her er Kira Borring.
The ancient Greeks were the first ones to say an unexamined life is not worth living. They don't tell you of course what we found out, an examined life not that fascinating either.
Skrevet af Scharw
Jeg forstår ikke kompleksiteten. Truppen må da hade Keller inderligt med fuld berettigelse. Det er da bare at smide manden på reserveholdet eller endnu længere ned, og så lade Borring komme tilbage. I øvrigt er Borring også langt vigtigere for RFC.

Jeg håber virkelig, at Keller på søndag i Brøndby behandles som fortjent fra tribunerne, og at det er gældende i resten af hans usle karriere. Og lad mig så også lige sige, at ekskonen da er mindst en ligeså stor idiot. Hun dolker ikke bare Borring men også sine stakkels børn i ryggen. Fy for en skefuld de to er!
Skrevet af Photonoir
Nu kender jeg ikke meget til spiller kontrakter, men har man ikke et etisk regelsæt man skal leve op til? Et sådant regelsæt har man på min arbejdsplads og træder man ved siden af som Keller har gjort, er det enten forflyttelse eller fyring.
Skrevet af GF4life
Hun er ikke en gang vildt lækker: http://www.pikore.com/kira.borring
Skrevet af SE - New World Order
endnu et godt eksempel på hvorfor jeg ikke gider at få børn... hvis du vælger at få barn i dagens danmark så skal du ikke forvente at se dem vokse op hverdag, men indfinde dig med tanken om at en eller flere skiftende mænd skal have de hverdags oplevelser børn giver.
Skrevet af Cibeles
håber, han bliver i DK - vil se frem til deres direkte kamp så! :)
Min liste over ignorante fjolser på bold.dk er for lang til pladsen her, men enten står DU allerede på listen eller også læner du dig i den grad op ad en permanent plads.
Skrevet af Last Motiv
Min sympati ligge i denne sag ved JB, har svært ved at se Keller fortsætte i Randers...
annonce
0