Snak

Mere indhold efter annoncen
Stop nu det piberi. Forskellen bare, at nu bliver de straffespark dømt, fordi der sidder folk og kigger med på skærmen og har muligheden for at gribe ind. I “gamle dage” blev de ikke dømt.
Så sent som i går fik OB tildelt et straffespark i overtiden mod Silkeborg. Og det var absolut ikke en “bevidst handling”. Bolden daler ned på en arm, der også er i hovedhøjde. Ikke strafbar i mine øjne, men alligevel bliver det straffet.
Alle har efterlyst moderne teknik i fodbold, og nu kan man ikke lide resultatet.
Fagre nye tider.
@Sjællænderen
Jeg har bestemt intet at skamme mig over.
Det er tydeligvis ikke nakken Sviatchenko bliver ramt i når man ser situationen. Han får bl.a. en hånd lige i ansigtet og en underarm på siden af hovedet.
Straffesparket kommer uden tvivl til at definere resten af kampen - sådan er det gerne med mål. Kendelsen er stadig lige efter bogen.
Fancy

det er så også en af mine anker mod disse var-domme - de er imod spillets ånd, fordi det tydeligvis ikke er forseelser men tilfældigheder. Det er de fleste dommere opmærksomme på men andre ikke, så resultatet er, at de fleste af disse situationer stadig ikke bliver dømt men desværre også undtagelsevis bliver dømt som i de situationer, du anfører. enig i, at der ikke er straffe i nogle af dem.

efter min mening har VAR ikke givet mere retfærdighed og gennemskuelighed - dog med offsides som undtagelsen. Alle de andre VAR-indgreb som burde være klare og tydelige er kun åbenlyst tydelige skøn og ofte fejlskøn.
annonce