Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-back om stemningsboykot: Kulissen var fed

Skrevet af bold
søn 30. okt 20:53

Trods de normale stemningsskabere Alphas boykot, mærkede Brøndby-spillerne opbakning mod AaB.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jesper Hansen
Det er underligt at det næsten pr. definition kun er Alpha der er imod.

Mon ikke at der er masser af danske fodboldfans der er imod denne overtagelse. Ligesom man så AaB give udtryk for. Så mon ikke at der også er masser af Brøndby fans der er imod overtagelsen selvom de ikke er en del af Alpha.

Fordi man er imod ejeren, stopper man jo ikke nødvendigvis med at synge for klubben. Det er bare Alpha der kan gøre det, fordi de i mange år har sat stemningen for Brøndbys fans. Det samme ville kunne ske i mange andre fodboldklubber hvor det nok også bedst bliver bemærket hvis eksempelvis Sektion 12 stopper med at synge og ikke så meget når dem i hjørnet på nedre C stopper.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af den skeptiske
Mon de synger på sidste vers ??
Skrevet af cloc
I grunden er det jo en ny fodboldkultur vi ser. Hvorfor syntes nogle i USA at det, at investere deres penge i en klub i dk og andre klubber andre steder, er en strategi som kan give et afkast. Jeg syntes det er ødelæggende for mit tilhørsforhold til klubben. Tror der kommer en dag hvor alle de grå pengemænd skal ud igen og lokal forankring bliver det primære.
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Peter Nielsen
Den er i grunden ikke let. Storaktionæren vil sælge sine aktier og har valgt den køber han mener er bedst for klubben. Jeg tror faktisk på at af de interesserede købere der har været har JB valgt den bedste. Det kan så godt være at det stadig ikke er godt nok for fans af klubben, men jeg synes ærlig talt det er svært at tvinge JB til at beholde sine aktier når nu han gerne vil sælge. Hvis så endda fans kunne komme op med en alternativ interesseret køber, men det er jo ikke sket. De vil bare gerne have JB fortsætter med at være ejer og fortsætter med at sætte penge til på Brøndby.
Skrevet af Stelio_konto
Du får det til at lyde som om at Sektion 12 er en fan fraktion ligesom Alpha. Det er det ikke. Du siger at det at Alpha stopper med at synge svarer til at Sektion 12 stopper. Nej, det svarer til hvis f.eks. Urban Crew stopper med at synge. Så vidt jeg ved er det primært dem der styrer stemningen på Sektion 12.
Skrevet af Soccerjedi
Der er blevet instrueret godt i hvad der skal siges. Tydeligt på pressemødet at Jan Bech er i krig med Alpha og de uofficielle fangrupperinger i Brøndby.

Stemningen var lam indtil første mål og 20 min frem og så først god igen i 92. Minut. Pinlig stemning fra hvad der skulle være Danmarks bedste stemningstribune.

Og ja, Sektionen ville også være bovlam hvis de uofficielle fangrupperinger boykottede der.
Skrevet af Pep Guardiola
Absurd så meget opmærksomhed den gruppe påkræver sig. De skal hele tiden gøre sig bemærkede. Min forundring er hvorfor det har nogen som helst indflydelse og bevågenhed at en gruppe selvhøjtidelige “fans” igen og igen sætter sig selv over klubben. De skaber sig hele tiden. Og hvad nu, vil de tvinge Jan Bech til at smide alle sine penge ind i klubben? Bliv dog voksne og lær hvordan verden fungerer. Hvad havde de troet? Aner de hvem køberen er siden de er så sure?
Og alligevel skal det handle om dem efter en dramatisk sejr med en 16 (?) årig matchvinder.
Skrevet af sevillarealbetistanredbull
Smuk solidaritet fra AaBs fans. Det varmer at se, at situationens alvor opfattes på tværs af klubbernes fans.
Skrevet af Jesper Hansen
Tak for korrektionen mellem sektionen/sektion 12 og Urban Crew.

Beklager, at jeg ikke fik den differing med, det er naturligvis virkelig ikke I orden. Tak for præcissionen som ikke er ligegyldig.

Må jeg dog komme med en mindre indskydelse? Måske du kunne tænke over hvordan budskabet bliver kommunikeret.
Bliver mit budskab virkelig så uforståeligt uden denne korrektion? Eller står pointe stadig for de fleste?

Rigtig god dag.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af Jesper Hansen
Pep,

Helt enig, hvorfor skriver aviserne konstant Alpha?
Der burde stå større fanforsamlinger er imod de nye ejere.
Det er på ingen måder kun Alpha der er imod dette.
Det er på ingen måder kun fans i Brøndby der er imod dette.
Det er mange fodbold fans på tværs af hele superligaen.
Det er endda mange fodboldfans fra mange forskellige lande.

Men vigtigst af alt. Det er mange forskellige Brøndby fans. Ikke kun Alpha.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Skrevet af fodboldfann1990
alpha var bestemt savnet som stemnings-skabere
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Der er tilsyneladende nogle der tror Jan Bech´s kasse er bundløs..come o vi lever snart i 2023..De fleste var sikkert ikke engang født da betalt fodbold blev indført.
Skrevet af Sj98
Det er da tydeligt at Alpha har haft alt for meget at skulle have sagt. De er utroligt dygtige til at skabe stemning, men nok mere for egen skyld. De har intet gjort for at stoppe pyro på stadion og det burde de jo nok hvis de virkelig brændte for klubben. Deres boykot er sørgelig og barnlig . Væk med dem og ind med dem der virkelig, på den fede måde, brænder for klubben
Skrevet af law
Ved godt den kan være svær at acceptere for BIF fans... Men hvad er den grundlæggende forskel på at have Jan Bech som ejer eller en amerikansk virksomhed. Ved godt Jan Bech har et tilhørsforhold til klubben, men mon ikke det var hensigten fra start at han ville tjene penge på sin investering (som de nye ejere nok også vil). Det har han så ikke gjort, og derfor vælger han at sælge en del af klubben.. Det er vel ret naturligt..
annonce
0