Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-boss: Det skal en ny træner også stå for

Skrevet af bold
man 14. nov 10:00

Brøndby starter først trænerjagten nu, men Carsten V. Jensen understreger, at den nye træner skal fortsætte med at stå for klubbens strategi.Læs hele nyheden her
Skrevet af tåfræser
Hvem er CV’s sparringspartnere i denne proces? JBA?
Det er også en gylden mulighed til at kigge på truppens marginalspillere i januar vinduet, for der er alt for meget ligegyldigt lort i truppen. I flæng kan nævnes Heggheim, Rosted, Mensah, Alves, Bell, Fallenius, Bjur, Björk, Divkovic og Kvistgaarden, som reelt set har haft, og udspillet deres rolle i BIF.
Skrevet af bruger 177060
Tåfræser.
Du har ikke meget tålmodighed. En af årsagerne til Niels fyres tænker jeg netop er den manglende integration af spillerne.
Bell og Hegheim er to spillere der er god på bolden. Hvis man vil være spilstyrende synes jeg at de skal inkluderes i fremtiden.
Mensah har også altid leveret, men med hans skade og udløb er han naturligvis tvivlsom. Og kvistgaarden er ung, men viser noget potentiale.
Skrevet af Top1206
Udfordringen er også, at NF står for det gamle BIF (og et mesterskab) og den nye træner vil blive forbundet med de nye ejere. Skal man undgå ballade, så skal der bare en hel del sejre til og slutspil.
Skrevet af Slettet(232135222111)
Hvem er CV’s sparringspartnere i denne proces? JBA?


Nu er der jo kommet nye ejere (på godt og ondt). De kommer med en relativt solid fodboldbaggrund, så mon ikke de også har et par idéer?
Skrevet af Slettet(232135222111)
Og så må vi håbe CV arbejder hurtigere, end når han henter nye spillere ind. Ellers har vi først en ny træner når sæsonen slutter til sommer :/
Skrevet af harder31
Klasse at NF stiller sig op med et smil og roser sin tidligere arbejdsgiver. Forstår ikke hvis CV overlever det nye setup, det har han ikke fortjent.
FCK above all | Aston Villa inden de vandt CL i 1982 | Brønshøj siden Kent Nielsen og Michael Manniche var teenagere
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Synes du skulle smutte CV og lad nye øjne se på klubbens fremtid..
Skrevet af tåfræser
@Top1206.
NF er da om nogen en del af det ‘nye’ BIF med implementeringen af talenter fra masterclass. En strategi som iflg CV også skal omfavnes af den nye træner. Det har jo intet at gøre med ejerkredsen.
Skrevet af Johan_Elmander!
Thomas Nørgaard. Motivator der har det lidt hårdt i Prag uden sin familie. I hørte det her først.
Skrevet af tåfræser
@ bruger 177060.
Det virker da ikke utålmodigt, når målsætningen stadig hedder top 3?
Top 3 er urealistisk med Brøndbys nuværende marginalspillere, så for mig virker det som om man forsøger at fise med mel på nosserne og det er næsten umuligt.
Skrevet af Nobeltwist
CV Raus!
FC Unterhaching
Skrevet af LinhBha
@Kolding IF
Synes du skulle holde dig til skilling og ikke BIF. CV er den helt rigtige mand for Brøndby og har været det siden han startede
Skrevet af JA!
Enig!
Skrevet af MesutCazorla
Og så må vi håbe CV arbejder hurtigere, end når han henter nye spillere ind. Ellers har vi først en ny træner når sæsonen slutter til sommer

Lige præcis den her kritik af CV, synes jeg afspejler en manglende forståelse for Brøndby/danske klubbers placering i fødekæden. Jeg er helt sikker på, at CV sikkert gerne havde set, at eksempelvis Ohi og Vallys havde været med fra sæsonstart og haft hele opstarten med resten af truppen, men når man forsøger at hente fra en hylde højere end normalt, så er der ofte transfermæssige kabaler, der skal gå op forinden, eller andre muligheder der først skal udelukkes.
Havde CV købt ind tidligere, så havde det med al sandsynlighed hverken været Ohi eller Vallys man var havnet med, så det går jo hen og bliver et spørgsmål om, hvorvidt man vil tage chancen og vente på den højere kvalitet, eller man vil nøjes med en svagere løsning, som man så kan hente tidligt i vinduet. Det er en balancegang, som alle danske klubber, i en eller anden grad, arbejder med at ramme.

Skrevet af Kom nu lidt i gang
Steven Gerrard…
Skrevet af Juniorx
Det handler først og fremmest om, at vi har en strategi.

I har ikke en men ca 20 strategier.
Skrevet af Detstrafbart
Det bliver da Lampard!
Skrevet af BESUDLEREN
Håber de tar Laudrup tilbage! Eller Guld Glenn KU være sjovt at se ham i en topklub. Som BIF normalvis er. Og forhåbentlig snart blir igen
Skrevet af Slettet(232135222111)
Lige præcis den her kritik af CV, synes jeg afspejler en manglende forståelse for Brøndby/danske klubbers placering i fødekæden.


Jeg forestiller mig ikke BIF stå foran i køen, men det tog alt for lang tid (igen) i år.

Husk Brøndby havde en ret overkommelig EL modstander i Basel. De EL-penge kunne jo alene have betalt for wass, Ogi og Vallys.
Skrevet af MesutCazorla
Jeg forestiller mig ikke BIF stå foran i køen, men det tog alt for lang tid (igen) i år.

Husk Brøndby havde en ret overkommelig EL modstander i Basel. De EL-penge kunne jo alene have betalt for wass, Ogi og Vallys.


Men som eksempel så havde Ohi jo oprindeligt ingen interesse i at forlade Røde Stjerne, ligesom Vallys jo også var tøvende omkring et skifte til Brøndby - og det er jo så dét jeg mener med, at (spillernes) andre muligheder skulle afsøges først.

Sagt med al respekt, så er det jo to spillere, der havner i Brøndby, fordi Brøndby er den bedste tilbageværende mulighed sidst i transfervinduet, snarere end fordi Brøndby har været topprioriteten. Det er ikke en kritik af Brøndby, for som sagt er det ofte sådan det hænger sammen for danske klubber - mon ikke eksempelvis Emiliano Martinez havde større planer end FCM, ligesom Matt Ryan formentlig heller ikke havde FCK som målsætning, da transfervinduet åbnede. Det er spillere fra hylder, hvor man må arbejde en smule mere efter deres tidshorisonter, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at få dem til klubben.

Et helt simpelt og konkret eksempel er, at Helenius jo også var i forhandlinger med Brøndby; ham kunne man formentlig have hentet en del tidligere end Ohi, men så havde man til gengæld også fået en angriber, der - med al respekt for Helenius - ikke er helt så god, som ham man til sidst endte med. Det er vilkårene, når man har den plads i fødekæden.
annonce
0