Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-boss: Ingen tryllestøv over spillerne

man 7. okt 2019

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen maner til besindighed efter 3-1-sejren over FC København.Læs hele nyheden her
En god sejr i går, men den kan ikke bruges til alverden, hvis Brøndby ikke er i stand til at bygge videre på det fundament. Der er pt. alt for mange udsving, hvilket pinlige nederlag til Sønderjydske og især Esbjerg vidner om.
Ja og pinligt 0-3 hjemme til AGF og 1-2 hjemme til Horsens... og selvfølgelig Esbjerg som ligger næstsidst.
Jeg har mere forståelse for et spinkelt nederlag ude til SønderJyske, som har stærke spillere også med en ok Brøndby indstilling.
Iøvrigt så vidste jeg ikke at CV. tidligere har været cheftræner og Sportsdirektør i Brøndby, det må være før min tid..:-)
bekymret over om det kun er helt store kæmpe som kan motivere holdet og træner men en dejlig underholdende kamp med 3 point i kassen.
Må være en enlig svane for BIF
Synes det var positivt med en 3-5-2 opstilling, det gav noget ro bagtil og vi var i kontrol det meste af kampen. Håber det er noget der bliver trænet i landskamp pausen og vi kan holde momentum efter derbyet.
Brøndby er Danmarks suverænt mest sagnomspundne og fulgte klub. Det er et fantastisk fundament som ingen kan købe sig til. Når de engang får det til at køre på banen bliver det bare endnu større.
apb
Mest fulgte klub. Det er så derfor, at FCK år efter år har flere tilskuere end Brøndby både på hjemmebane og samlet.
Lige præcis. Det var en fantastisk dejlig og fortjent sejr i går, men hvis den ikke bliver fulgt op med flere sejre, så rykker vi os jo ikke en meter fremad. Selvom det altid er rart at få de hvi´e lidt ned på jorden, det er der behov for ;)

Vi har brug for en længere periode med stabile resultater, og frem for alt clean sheets. Vi har allerede lukket alt for mange dumme og nemme mål ind, men med Maxsø og Rosted som allerede ser ud til at have fundet hinanden godt, så tror jeg i hvert på lysere tider defensivt.

#forzabrøndby
BIF - Danske mestre 2021!
fcklog
apb
Mest fulgte klub. Det er så derfor, at FCK år efter år har flere tilskuere end Brøndby både på hjemmebane og samlet

Det er da kun fordi i har de 2 hjemmekampe imod Brøndby hvor i har udsolgt i har flere tilskuer.

Prøv at se på hvor mange sæson kort i sælger, udebane, osv.
Der hænger i altid efter.
Tænk i 14 år har bif ikke været mester men alligevel er vi den klub der er flest som ser fx når det også er på tv.

Tillykke wilso - Brøndby er danmarksmestre i sæsonkort og tv. Tilfreds?

Jeg gætter på man i FCK er glade for at vinde ligaen år efter år, men jeg syntes da det er rigtig fint at Brøndby udmærker sig indenfor andre områder; største underskud og de allerede nævnte sæsonkort mv.
Det er skam ikke uden betydning!
annonce