Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-boss kritiserer tabel-snak: Træt af hysteriske kællinger

Skrevet af bold
man 31. okt 14:20

Brøndby-træner Niels Frederiksen er godt og grundigt træt af omverdenens omskiftelige vurdering af tingenes tilstand på vestegnen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Theis_Højmark
Haha jeg er kæmpe fan af Niller
Skrevet af Halløj89
Han er sku ikke den eneste der er trætte af at høre på de såkaldte “eksperter” lukke lort ud , på bedste journalist stil .. 😂
Skrevet af 290115
Helt enig
Skrevet af Nandeyanen
Præcis! Niels Frederiksen siger som det er!
Succes is temporary loyalty is forever
Skrevet af fodboldfan85
Med hysteriske kællinger kan jeg kun tænke på Onside-studiet og deres tabloide dækning af Superligaen.

Det bedste råd jeg ville give Brøndby og klubberne er egentlig selv at ansætte en langt stærkere medie-gruppe, så man selv definerer mediernes fokus og selv er med til at skabe narrativerne.
Skrevet af Peter Nielsen
Er nogenlunde enig, men jeg synes dog det er helt fair at stille fokus på hvorfor de normale tophold klarer det så forholdsvis dårligt for tiden. Brøndby vil gerne ses som et tophold og derfor vil der naturligt nok komme fokus på når spillet halter.

Derfor, hvis det er for at affærdige kritikkere som hysteriske kællinger er jeg bestemt ikke enig. Hvis det er ment som en reel kritik og ikke kun en lynafleder så er jeg helt enig. Mit gæt er at det er begge dele, så derfor - nogenlunde enig :)
Skrevet af HelleDusseDa
Hmm, tænker lidt at det er et pres, man må leve med, hvis man har tredje største budget i superligaen, men man kan selvfølgelig godt diskutere om det er fair at superliga-trænerne ikke er i stand til at få arbejdsro og få lov til at udvikle et hold. Men så igen er trænere og spillerers løn kun betalt af medieomtale og den brede offentligheds interesse. Så når alt kommer til alt og Bank Niller har tjekket sin egen konto kan han jo finde ud om han ønsker interessen(positiv/negativ) eller hellere vil være foruden.
Skrevet af LEEDSJE
Hahahahahaha elsker den fuldstændig outdatede kommentar
Skrevet af DetHvideSnit
Kæmpe Thumbs-up til NF!
KSDH!
Skrevet af Freja1967
Jeg har undret mig over, at “journalister”, “eksperter” mfl snakker om, hvor nedrykningsstregen er pt….??????

Efter 22 kampe er der 6 klubber (ahh nok kun 5 ?), der skal undgå nedrykning, så der kommer en nedrykningsstreg i spil !!!

Top 6 ligger til FCN, VFF, FCK, FCM - og så bliver det spændende med de sidste 2 klubber…..
Skrevet af Socialistens
Det er dog lidt sjovt at når det i 90+% af tilfældene er mænd der udtaler udtaler sig, at de så ikke er "hysteriske mænd" ...
Skrevet af UndisputedEra
Godt brølt, Niels.

Især Viasats måde at skarpvinkle historier på. Det bliver blot værre af, at mange i panelet er fallerede trænere, eller spillere med en karrierer i den bløde ende.
Skrevet af hversinmening
Socialisten - En mand kan nu sagtens være en kælling
Skrevet af konge44
Det kan godt være at vi kan vente til runde 22 med at finde ud af at vi er havnet i nedrykningsspillet men så er det jo for sent at gøre noget ved det
Skrevet af ForeverFC
Niller har fuldstændig ret. Brøndby har i år præsteret langt over evne - men det fatter de kællinger ikke !
Igen i år spændende at se hvem der vinder sølv. DK : Et Hold - En Magt !!
annonce
0