Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-chef: Undervurder ikke den polske liga

Skrevet af bold
tor 21. jul 05:43

Niels Frederiksen har stor respekt for Pogon Szczecin og ser det som en 50/50-kampen mod polakkerne.Læs hele nyheden her
Skrevet af CLkommerhjem
Når jeg ser UEFAs ligarangering lige nu, så er Danmark nummer 18 og Polen nummer 28. Men jeg synes heller ikke de fleste danske hold vil være klare favoritter mod hold fra ligaer helt ned til nummer 32 som er Hviderusland. Jeg kunne sagtens se et dansk hold samlet ryge ud til Shaktor Traktor fra en hviderussisk udørk. Ja, der er jo også eksempler på danske hold som er røget ud til hold fra ligaer som er endnu længere nede på listen så som Nordirland eller Georgien.

I vores egen selvopfattelse mener vi jo at Superligaen er klart bedre end ligaerne som er rangeret under os, men det er vel kun FCK som "med sikkerhed" vil gå videre i de tidlige kvalifikationskampe såfremt de skulle spille dem. Dermed ikke sagt at andre danske hold ikke vil kunne vinde over hold fra top 32 for selvfølgelig kan de det. Men når NF står og advarer mod at undervurdere et polsk hold er det i mine øjne stating the obvious.

Er man uenig så kig blot et par dage tilbage og se hvilke problemer FCM havde mod Larnaca fra Cypern. En nation der også tidligere har drillet.

Vejle BK
Skrevet af Thequest71
NF kunne også have sagt "Overvurder ikke Brøndby"
The Quest
Skrevet af Malresi
Der er jo desværre nok en tendens til at man sidder fast i fortiden når man bedømmer styrkeforhold. Danmark kunne også være højere rangeret, hvis andre hold end FCK havde præsteret kontinuerligt internationalt. FCM har været med et par gange og enkelte klubber har momentvis haft gode "runs". Så måske er SL kun rangeret så højt grundet FCKs fine pointhøst. Det kommer endda fra en BIF-fan, så det piner mig jo noget... men fakta er nu engang at vi ikke har bidraget specielt meget til rangeringen - rent positivt altså.

Jeg kiggede også forleden på Pogons trup som jeg kommenterede på andetsteds. Der er som NF er inde på nogle solide navne med erfaring fra øverste hylde (PL og CL), så det bliver absolut ikke nemt.
Skrevet af Slettet(270750222507)
Der sker i hvert fald ting og sager i den polske ligas interne styrkeforhold.
Nu hvor bl.a. Pogon klarer sig som de gør.

Wisla Krakow er rykket ned. Legia blev midterhold.

WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold!
Skrevet af ZS Zrojde
Nemlig og et sted som Szczecin plejer at være et inferno, nyt stadion som fyldes med et meget livlig publikum. Er kommet i Szczecin de sidste 20 år og klubben har været igennem en omvæltning og er nu på vej frem.
Min GUD hedder LYNGE og min tros retning er AaB
annonce
0