Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-chef om Niels Frederiksens afgang: Snoren var tynd

Skrevet af bold
ons 28. dec 05:30

Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, fortæller til bold.dk, at det var trist at sige farvel til Niels Frederiksen. Læs hele nyheden her
Skrevet af Lindhardt
Tja at han kunne vinde et mesterskab og føre truppen så langt var flot,at klubben vælger og sælge sine bedste spillere,og forventer han kan blive ved med og trylle det tror jeg ikke mange kan,det nemt og give træneren skylden,men fakta er vel han mange gange ikke havde bedre spillere til rådighed,efter mesterskabet..Er ikke fan fan af klubben.
Skrevet af TractorBoy88
Frederiksens opgave efter mesterskabssæsonen har været lige så umulig, som den Meulensteen i sin tid overtog efter Laudrup. Man kan stort set kun fejle, for fejlene er allerede foretaget for en på ledelsesgangene.
Skrevet af Nordvestjysk
Det havde vist været bedre at skifte den øverste ledelse ud. Træneren gjorde det jo godt med de spillere han havde til rådighed. Det var jo ledelsen der ikke ville investere i holdet.
Skrevet af Freja1967
Endnu engang et spørgsmål : holder CV juleferie ??
Eller er Jan Bech “ny” mand i jobbet ??
Godt nytår til alle…
Skrevet af TheUnitedWay
Der var nogle mærkelige dispositioner. F.eks. tror jeg ikke at det var NF´s ide at hente Vallys når han foretrak at spille uden kanter. Det var trods alt en meget dyr signing, og i ved hvad man siger om for mange kokke.

Jeg håber at NF finder et nyt job hurtigt, han er en dygtig træner.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Højrestøvlen
Det var ikke Nillers som underperformede efter mesterskabssæsonen, men derimod CV. Eller en i direktionen/bestyrelsen hvis CV ikke har fået råderum til mere..

Dog brugte de vidst ~45m på transfers sidste sæson og ingen af dem er ramt rigtigt. Det må pege på CV
Skrevet af jesperyellow
Niels er hamrende dygtig og altid omtalt med stor respekt i trænerkredse. Bif har sendt guld på gaden.
MEN det kan godt vise sig at være rigtigt med et trænerskifte for nuværende, hvis det er en træner med tydelighed Ala Zorniger.
Men en bleg type som Thorup, Lars Friis eller Lars Olsen vil kun forværre situationen.
Alt godt til Niller!
Skrevet af bruger 172390
Nej, Niels Frederiksen gjorde det ikke godt, selvfølgelig var han med til at få et mesterskab hjem, men det var ikke kønt fodbold, så kan man sige så meget om afgange og tilgange, men han har haft udemærket spillere til rådighed, men hans spillestil er røvkedelig og spillerne har ingen gejst haft.
Jeg ser frem til at der kan komme noget power ind og få gang i noget underholdende bold.
Og nej det skal ikke være en dansker, de er simpelthen for kedelige.
Skrevet af Fodboldens_ABC
At Oscar-gate ikke gør at han til evig tid takker nej til at udtale sig når medierne henvender sig, er tåkrummende pinligt, og det er uagtet om det han siger er korrekt. Han gør det sikkert af et godt hjerte, men vær dog lidt professionel og henvis til CV.
Skrevet af Michelino
...men det var ikke kønt fodbold, så kan man sige så meget om afgange og tilgange, men han har haft udemærket spillere til rådighed, men hans spillestil er røvkedelig og spillerne har ingen gejst haft.


Han mistede sin topscorer, Lindstrøm der præsterer flot i BL, en Maxsø der ikke rammer formen fra sidste sæson. Det vigtigste i fodbold - centeraksen. At hævde at han havde spillere til rådighed, der skulle ramme indenfor top 6, når de andre justerede, trimmede deres trupper, og f.eks. FCN, Viborg, Silkeborg kunne fortsætte med kontinuitet, er ikke korrekt.
Mener du, at han spillede kedeligt i mesterskabssæsonen ´Keep attacking´, som naturligvis var baseret på omstillinger? Eller var materialet bare ikke til at præstere til top 6 med 3-5-2, 4-4-2, 4-3-3, med eller uden kanter?
Skrevet af lottomunken
En klub med landets tredje største budget, burde ikke have så mange dårlige undskyldninger for deres inkompetente træner.... Enhver med det budget fordel burde have langt flere top 3 placeringer end det er tilfældet... 😉
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
annonce
0