Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Shotcaller
Der er en del personers weekend der er reddet ved den her nyhed. Det er også sund at finde alternative glædeskilder, nu hvor ens hold bliver tævet både nationalt og internationalt.

Det der nu er tilbage for den store del, der har været imod dette, det er at æde lorten. Det er nok de færreste fans der forsvinder, selvom det er en rød klud i ansigtet.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af DameNdoye2.0
@mholmm

Men det du ikke har forstået er at du startede med at udtale dig om min kommentar. Din oprindelig pointe er slet ikke noget jeg kommenterede på. Men min oprindelig pointe var som sagt kun at konstaterer at FCK er eneste danske topklub på danske hænder og det er snart fakta, hvis ikke det allerede er officielt nu.

At det så også er langt bedre ikke at være ejet af et system hvor man ikke længere er 1.priotet som i BIFs tilfælde er for mig helt åbenlyst. Du mente dog at der ikke var den store forskel på BIFs ejerforhold og så FCKs.

Du forstod aldrig mit indlæg, som du startede med at kommenterer på og du blandet det ind i en debat, jeg ikke var inde i eller kommenterede på. Jeg snakkede fra starten om det sportslige, mens det lyder som om du er fokuseret på det moralske. Hvilket jeg ikke kan forstå, når du har støttet bif med Glencore forbindelser. Men det en anden historie. God dag
Skrevet af mholmm
@Dame

Det primære indhold i dine indlæg er at ejerne i FCK er bedre end dem der kommer til nu i BIF. Der udfordrer jeg den hellighed du fremviser i forhold de forskellige ejerskaber, hvor jeg bl.a. gør opmærksom på at en del at nuværende ejerkreds i FCK samt deres støtte i Nordea jo ikke er bedre når det kommer til skatteunddragelse etc. som meget af kritikken går på. Derefter forsvarer du det med nationalitet og tilhørsforhold.

Og som skrevet i forhold til at eje flere klubber, der er jeg jo helt enig i at det er en glidebane.´og mener generelt der burde være strammer regler for dette. Og hvor grænsen går for om det er investering eller direkte ejerskab, det skal jeg ikke gøre mig klog på.

Problemet er bare at en del af din kritik, den går på hvordan ejerkredsen tjener deres penge hvor jeg så blot gør opmærksom på at det ikke er ret meget anderledes end den måde nuværende ejerkreds i FCK tjener deres penge samt det finansinstitut der har holdt hånden under dem da det så lidt sort ud, heller ikke er en skid bedre. Og så bragte du selv nationalitet på banen, hvor jeg mener at det er ligegyldigt men mere vigtigt hvad personen/koncernens intentioner og ageren er.

Så endnu en gang, det er ikke for at forsvare de eventuet nye ejere i Brøndby, men mere for at udstille dit hykleri med at FCK´s ejere er så fantastiske i forhold til dem der køber sig ind i Brøndby nu. Der er ingen forskel og de tænker nøjagtigt på samme måde.
Men som jeg skal forstå det, så er det fint nok at FCK´s ejerkreds ikke har rent mel i posen så længe Brøndbys er lidt værre?

Det handler for mig blot om principper og når man kritiserer andre så skal man også selv stå på mål for det man kritiserer dem for.
Skrevet af armand
Global Football Holdings

hvilket fantastisk navn. jeg elsker hvert et øjeblik af det.
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af martin.hein
I øvrigt mener jeg, at man må forvente at Jan Bech Oscar Andersen, er dead man walking.

Klassisk eksempel på at den tidligere ejer fortsætter som formand. - bare for at blive skiftet ud inden for nærmeste fremtid.
- i og med at han sælger sin andel, signalerer jo at han vil ud af klubben. - klart med alle de penge han har smidt i kassen.
Nu få han lidt af beløbet tilbage, og finder nye veje at investere i.

Bliver spændene at følge hvad der kommer til at ske derude.
Regner dog med at det bare kører videre/ business as usual…?

Fans vil brokke sig, men ender jo med at acceptere facts
Skrevet af KiksetIndspark
EfB situation incoming for BIF. :)
Skrevet af hkb500
Dame. "men havde det været omvendt og FCK var ejet af udenlandske flerklubs ejere, så var deres mening også skiftet ligeså hurtigt som den kom til. Det ved vi andre."
LIGE PRÆCIS!! det er også en tanke jeg haft mange gange gennem årene når bif fans fra den ene dag til den anden har skiftet holdning.
Var fck eget af Jan bech havde det været EN SKANDALE. Ligesom det havde været med den amerikanske ejer. Jeg tror faktisk ikke de selv ved hvor læste og forudsigelige de er.
ISIS kunne købe Brøndby og det ville stadig få et positivt spin.


Og hvorfor skulle det differentiere sig fra andre klubbers fans? vil man ikke altid prøve at finde en måde at angribe "fjenden" på? er det ikke en del af gamet?

Behøver man være glad for det sker? Mon ikke man langsomt har set hvad vej
det går? Har man nogen mulighed for at stoppe det?

Man kan enten vende klubben ryggen eller følge trop og se hvad der sker.


BB skrev et super indlæg tidligere, vi må vente og se hvad det her bringer
Skrevet af sevillarealbetistanredbull
Jan Bech minder lidt om Mike Ashley i Newcastle, som ragede sig uklar med fans og endte med at skide på alle klubbens umiddelbare værdier og ønsker. I Newcastle virkede det nærmest som ren og skær hævn.

Nu må vi se, hvor mange BIF-fans, der alligevel sluger kamelen og bliver hængende.. man forblændes nemt af nye spændende spillere og sikkert også træner. Penge kan jo købe en del.
Skrevet af davidbowie
Det er også sund at finde alternative glædeskilder, nu hvor ens hold bliver tævet både nationalt og internationalt.


Ja Bif nøjes med at blive tævet af mægtige Aarhus Fremad. Well done..
Skrevet af Sarkasme
Nu må vi se, hvor mange BIF-fans, der alligevel sluger kamelen og bliver hængende.. man forblændes nemt af nye spændende spillere og sikkert også træner. Penge kan jo købe en del.
Enhver fan vil vel støtte op om sin klub - det har jeg gjort i 46 år og det vil jeg blive ved med - der er kun Brøndby - og jeg husker tilbage til 90’erne da jeg boede i London (og mange år frem) da United fans var imod en overtagelse af M.G - men i dag er alle de engelske PL klubber vel ejet af en eller flere rigmænd - FCK var vel en af de første klubber herhjemme der blev drevet som en forretning tænker jeg - og andre klubber er jo fuldt med siden hen - det var blot et spørgsmål om tid før det kom til at ske for min elskede klub Brøndby - jeg håber bare de bliver mere som Ajax der udvikler talenter end at købe sig til succes som Chelski - FCK -PSG osv osv - jeg ville være ked af at man bare skal ud og fyre en masse penge af fordi man vil opnå hurtig succes - og hvis holdet kun skal bestå af udenlandske spillere som vi ser i England - og andre ligaer vil jeg sgu være ked af det - derfor har jeg også mistet interessen for engelsk fodbold - champions league - og hvad fanden de ellers hedder - dansk fodbold skal stadig være med til at udvikle vores unge talenter - anyway - det er trist med at der er så mange penge i fodbold i dag - men det er for sent at vende udviklingen - så vi må bare håbe på at Brøndby stadig satser på deres talenter ligesom FCN gør - men det er jo også en forretning - så uanset hvad vi gør så kom der nok endnu flere ejer i dansk fodbold - vi fans må bare stå sammen i forhold til at vi stadig kommer til at se danske spillere i SL - amen !!!
Skrevet af stormy

Det er godt at høre, at de har hjertet på rette sted. Det gør mig tryg.
Skrevet af Henkastet
@Sarkasme
Well spoken. Vi burde som fans af fodbold ALLE stå sammen på tværs af tilhørsforhold, verden over, få gjort op med den her retning, der ødelægger vores alles elskede sport. Al charme er taget ud, og City/PSG/Bayern-forhold er jo desværre fremtiden for alle ligaer. Den klub der får den rigeste pengemand ind vinder år efter år. Resten må slås om resterne.

Det er så trist med den udvikling, og det er en sorgens dag, at BIF bliver ligesom alle de andre nu og ikke har noget at lade høre fra sig, selv ift FCK, som jo ellers er alt det usmagelige ved fodbold i dag. Alle de store er blot virksomheder/pengemænd og ikke traditionsklubber med talentudvikling og frivillighed, som er de ægte foreningsdyder. Sørgeligt.
Skrevet af Bløde babser
Enig i at det da ville være trist og ærgerligt hvis nogle BIF fans vendte klubben ryggen.
Jeg er enig med dem der fremfører at de er fan af klubben, ikke ejerskabet. Det er fint hvis man viser noget utilfredshed med eksempelvis the Qatar connection. En utilfredshed man ligesåvel kunne have vist overfor Jan Bech.
Men vend da ikke Brøndby som klub ryggen. Man bliver IMO kun en bedre Brøndby mand af at blive stående og tale imod det man ikke kan lide ved sin klub. Den med man kun er "ægte" hvis man bakker op om alt er IMO meget misforstået.


Det er så trist med den udvikling, og det er en sorgens dag, at BIF bliver ligesom alle de andre nu og ikke har noget at lade høre fra sig, selv ift FCK, som jo ellers er alt det usmagelige ved fodbold i dag. Alle de store er blot virksomheder/pengemænd og ikke traditionsklubber med talentudvikling og frivillighed, som er de ægte foreningsdyder. Sørgeligt.


Hvilken sten har du levet under?

BIF er ikke "ved at blive til det alle de andre er". BIF har aldrig haft noget at lade FCK høre for.
Det kan være der er nogle fans der ikke har fattet virkeligheden og har levet på noget af den løgnagtige selvforståelse der har hersket blandt BIFs fans.
Men sandheden er jo at BIF var den blot anden klub i verden der blev børsnoteret. BIF har prøvet sig af med alle mulige former for kommerciel forretning, der bare sjældent er gået særligt godt. BIF har de seneste 9 år været ejer af en rigmand der har tjent sine penge via et selskab der har alt fra børnearbejde i Congo, over samarbejde med terrorganisationer til brud på internationale embargoer på samvittigheden.
BIF er ikke "blevet trukket ned på FCK niveau". Så ved man ganske enkelt ikke hvad virkeligheden er hvis man påstår noget i den stil.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Pumastuvning
Haha! Håber Hybala får en chance mere for at bevise sit værd.
Skrevet af 09043428
Jeg er enig med dem der fremfører at de er fan af klubben, ikke ejerskabet. Det er fint hvis man viser noget utilfredshed med eksempelvis the Qatar connection. En utilfredshed man ligesåvel kunne have vist overfor Jan Bech.
Men vend da ikke Brøndby som klub ryggen. Man bliver IMO kun en bedre Brøndby mand af at blive stående og tale imod det man ikke kan lide ved sin klub. Den med man kun er "ægte" hvis man bakker op om alt er IMO meget misforstået.


God pointe. Der er masser af dilemmaer i dagens fodbold som går imod hvad sporten normalt har stået for. Jeg kan godt forstå at nogle fans trækker sig når det bryder med ens værdier. Fodbold er dog følelser og hvis de stadig eksisterer så kan man da stadig støtte klubben og samtidig være i opposition til ledelsen. BIF har altid haft stærke værdier og en stor klubånd og det vil være ærgerligt hvis det forsvinder pga. et ejerskifte. BIF skal insistere på at fastholde dens identitet så det i det mindste består i det nye ejerforhold eller ved endnu et ejerskifte.
Skrevet af DarkEZ
Parken sports & entertainment vs Global Football Holdings

Hehe
annonce
0