Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad tænker de på, det er da helt ud i hampen men så fik de lige plads i rampelyset, den "kære" "union´
Så at både MBL og AndersP mener at politiet vil have ageret anderledes hvis menneskemængden havde haft en anden farve trøje på, gør jo bare undskyldningen omkring "vi vil jo ikke have en ny Hillsborough" det dummere.


Det er altså tæt på dumt at tro, at politiet ikke ville have reageret anderledes, hvis det var FCK fans der stormede Brøndbys stadion istedet for Brøndbys egne fans.

Pilen peger to steder hen - Brøndbys fans der "bryder ind" og politiet der ikke har kontrol over demonstrationen. Brøndby (og da slet ikke JBA som du gav skylden tidligere) kan og skal ikke gøre hverken fra eller til i den situation.

Jamen kan politiet andet end at godkende demonstrationen?
De skal vel bare informerer BIF om at demonstrationens endestation er på stadion?

Men jo, politiet har også et lille ansvar, muligvis derfor bøden ikke er blevet større? :)


Kunne man ikke sætte sig en smule ind i tingene, når man er sådan ude med riven som du er? Politiet bestemmer suverænt om de vil godkende en demonstration. De er i deres fulde ret til at afvise den, hvis de mener der er fare for den offentlige fred. Politiet er også i deres fulde ret til at flytte eller omdirigere en demonstration.
Disciplinærrådet viser endnu engang deres total manglende tæft for den glæde som tilskuerne har når deres hold vinder. Skranke paver af værste skuffe og ødelæggende for fodbolden.
Flot DBU. Giver bøder for pyroteknik samtidigt med at man har et banner hængende der fylder hele facaden, hvor der i midten er en person med et RØDT brændende romerlys, Hvordan vil de forklare dette. Svar udbedes,,,
Og sætter DBU penge (læs fortjeneste) højere end menneskeliv. Svaret må jo være et ja, når man læser deres begrundelse for bøden. Og hvorfor kigger man ikke på at portene blev åbnet i samråd med politiet netop for at undgå en tragedie med tabte menneskeliv. Føj siger jeg bare.
Det var en god fest - Vi er mestrene ;-)
Normalt tænkende folk ville jo vide, at når der er udsolgt, må man se kampen hjemme i fjernsynet, men nej, ikke Brøndby fans.
@Baum... Kunne og burde Brøndby sammen med Politet have gjort mere før og under kampen for at holde de iflg Brøndby Ca 8.000 fans længere væk fra stadion... ABSOLUT! (hverken Brøndby eller Politi havde nok bare ikke forudset det store fremmøde, hvorfor det bliver svært at gøre senere.) Men klart Brøndbys ansvar sammen med politiet.

Var det korrekt at åbne op for portene for at lette presset mod de forreste ved indgang C... ABSOLUT! (der var nok større risiko for at nogen ville dø/komme slemt tilskade ved porten end af Covid19 efterfølgende)

Er de der løb ind på banen efterfølgende nogle frygtelige klaphatte ABSOLUT!


Pinligt nogen kan være uenige i dette.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce