Snak

Mere indhold efter annoncen
Divkovic pak dit lort! Man kan simpelthen ikke få penge for at være så uduelig. Rosted er slet og ret boldmongol.
Heggheim og Sebulonsen kommer først til at spille igen, hvis samtlige spillere bliver ramt af roskildesyge inkl u/19 og 17. Joe Bell må have Superligaens laveste topfart, man behøver ikke en gang løbe for at komme forbi ham. Sæsonens nemmeste kamp for Aarhus
Brøndby spiller ok. De er bare oppe imod en bedre modstander. Man sidder med en fornemmelse af at AAF har endnu et gear, så det bliver svært for Brøndby at avancere.
Igen i år spændende at se hvem der vinder sølv. DK : Et Hold - En Magt !!
Uanset hvad er det flot af Fremad, kæmpe cadeau 💪
Manchester United siden 92, GF siden 96.
FOREVERFC

arrrg.. :D

Junior, Prøv at se deres ligegyldige ansigter når de blev skiftet ud! De virkede nærmest uinteresseret... Og selvfølgelig har de en del af skylden!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
De møder bare et bedre hold :)
Tror snart, at NF er fortid i BIF. Det der er decideret pinligt! Spillerne virker til, at de overhovedet ikke er mødt op i dag og ligner ikke engang et serie 3 hold. Ingen vilje, ingen gejst, intet.

Men er der snart nogen som også forstår tanken bag hans juletræs formation?? Brøndby har et hold der mere burde spille 4-3-3 nu hvor de har en stor boksspiller og teknisk stærke spillere.

Det er håbløst det NF’s tropper har præsteret de første 45 min. og de er med garanti ude af pokalturneringen efter denne runde.

Hvis ikke NF bliver fyret inden, så tror jeg faktisk, at partnerne i starten af den lange vinterpause der venter, bliver enige om, at ophæve samarbejdet et halvt år før tid, så en ny træner kan få væsentlig længere tid med truppens, end ved sommerpausen.

For NF får ikke forlænget sin kontrakt ved udløb sommeren 2023 uanset hvad!
Cash
Junior: Selvfølgelig er de medansvarlige. Alder er sgu ikke nogen undskyldning...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Kom så Kasper Vallys!! :D
Pinligt af Niels Frederiksen, at undervurdere Aarhus fremad
annonce