Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby-fangruppe vil kæmpe mod ny potentiel ejer

Skrevet af bold
ons 21. sep 08:08

Brøndby-gruppen Alpha er onsdag kommet med en udmelding, at man vil kæmpe mod at sælge Brøndby til en flerklubsejer, som ellers har været på tale. Læs hele nyheden her
Skrevet af Derfor
BIF fan har jo også erfaring med at "kæmpe". mon han bliver overfaldet fysisk ?

Ps. Kunne ikke lade være ;-)
Skrevet af Mr.1010
Fuck nu af Alpha!!! Ingen gider høre eller se på Jer mere. Hvis der er nogen der ødelægger vores klub, så er det fandme sådan nogle voldspsykopater som Jer!!!
Skrevet af LFC4Life
Ah ja. Alpha som på ingen måde tager afstand fra vold, pyro eller hooliganisme.

Det er da lige dén gruppe, der skal snakke om at kæmpe for klubbens værdier.

Fuck nu af Alpha.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Konsulenten
De er jo nød til at komme med en sådan udmelding for at tækkes deres hommies i Dortmund
Jeg stemmer i koret - pis af Alpha
Skrevet af Slettet(030726220211)
Respekt. Forstår dem godt. Udenlandske ejere har aldrig været vejen frem!

KÆMP FOR DET DU ELSKER!
Skrevet af Slettet(021211222109)
Alpha er ikke engle, de er også en del af problemet udenfor stadion.
De begynder at fylde alt for meget. Ingen er hævet over fællesskabet, det samme gælder Alpha
Skrevet af Christian HJ
Alpha har totalt mistet forbindelsen til dem de tror de repræsenterer. Som f.eks. klubbens slogan er Ingen over klubben, måske skulle man tilføje, Heller ikke Alpha.

argumentet om man helst vil have en ejer ind som ingenting ved om at drive en sportsklub, er i bedste fald bimmelim
Skrevet af United2008
Som Brøndby fan må jeg bare erkende at alpha er uønskede. De kæmper ikke for klubben og de støtter ikke klubben. De kæmper for dem selv og det fællesskab de finder omkring klubben. Jeg håber, at de nye ejere kan gøre noget ved de såkaldte “fans” for de er uønskede og skader klubben.

Det er jo elementært, at Brøndby skal have nogle investorer ellers stikker alle klubber omkring os af. Se redbull klubberne hvor flot de klarer sig sportsligt. Brøndby if skal følge med tiden og ikke stå tilbage i 1960erne hvor penge ikke havde samme betydning som i dag.

Jan Bech har vitterligt lige udtalt at han ikke ønsker at overdrage klubben til nogle der ikke kan forene sig med klubbens værdier og alligevel bliver allpha og bs ved med at ævle om det samme med at klubbens dna komprimeres. Forstår de ikke Jans udtalelse ?? Det skulle ikke undre mig.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af bøl
Det ville nok være klogere hvis Alpha brugte sine kræfter på at få styr på de voldelige elementer i gruppen, og så lade dem der har forstand på at drive virksomhed gøre det i fred og ro.
Skrevet af frej.soya@gmail.com
Stik af alpha. I er ikke flertallet.
Skrevet af nr1195
Kære Alpha, bare husk, at I kæmper for jer selv, og ikke for os andre.. Og at det ikke er jer, som definerer værdier og fællesskab i vores klub. I har i lang tid sat jer selv uden for.
Skrevet af MV1993
Skyd nu på de rigtige folk i Brøndbys miljø (BHD og fri sport) fremfor blot at give de stemningsskabende fans hele lorten. Det er så trættende at høre på folk som bare melder sig i kortet om at skrive dårligt om alpha fordi det er så populært. Har alpha nogle brodne kar i folden? Det har de nok ja, men er al balladen alphas skyld? Nej det er de godt nok ikke.
Skrevet af KlausJr
Alpha er vist ikke forenelig med BIF værdigrundlag.......
Skrevet af Kay Kay
Hvis det oven ikøbet vil medvirke til at Alpha og deres voldelige medløbere forsvinder, så er det jo ren win-win :-)

Stemning var der længe inden Alpha kom, og den vil være der længe efter Alpha er forsvundet.
- BRØNDBY IF -
Skrevet af e-s
Jeg stemmer også i med koret. Pis af Alpha
Skrevet af Sjællænderen
Stop jer selv... Alpha er i gang med at blive indbegrebet af vold -og ødelæggelse af Brøndby branded.
Jeg er helt klar over at ikke alle medlemmer af Alpha er en del af de negative aktitviteter, men udadtil bliver I sat i bås. Nedlæg Alpha og start en ny gruppe, med stramme regler for medlemsskab. På den måde er der måske en mulighed for at få de dårlige elementer sorteret fra.
Et salg bliver afgørende for Brøndby´s muligheder fremover. Vi bliver alle nødt til at stole på Jan B´s dømmekraft ift salg. Husk nu på at han er manden der reddede Brøndby fra konkurs og den totale deroute.
Skrevet af bruger 184680
Så længe man har masker og påfører klubben unødvendige udgifter, sætter man sig selv over klubben. Alpha kan jo tage afstand fra det, så kan det være vi tager Alpha alvorligt.
Skrevet af MesutCazorla
Skyd nu på de rigtige folk i Brøndbys miljø (BHD og fri sport) fremfor blot at give de stemningsskabende fans hele lorten. Det er så trættende at høre på folk som bare melder sig i kortet om at skrive dårligt om alpha fordi det er så populært. Har alpha nogle brodne kar i folden? Det har de nok ja, men er al balladen alphas skyld? Nej det er de godt nok ikke.

Men nu omhandler artiklen jo Alpha, så det er selvsagt i den retning, der skydes lige nu. At BHD og Fri Sport også hæfter for sin del, fritager jo ikke Alpha for deres.
Skrevet af AaBager
At man kæmper for at undgå at bliver feeder-klub til større klubber, er da en ærefuld sag.
Skrevet af a j o o b a
Jeg er ikke fan af Alpha heller - jo de gode ting med tifo og at de skaber stemning. Men de er jo mere end bare det. Derimod forstår jeg dem udmærket godt

Fodboldfans, selv herhjemme, ville med kyshånd tage imod en Sheik der ikke laver andet end at pisse på menneskerettigheder

Er Blitzer det samme som en Sheik? Nej, men han er del af mega kedelig udvikling. Problemet er ikke hans nationalitet, men det faktum at han er involveret i flere klubber. Om mange år fra nu, så bliver det kun værre og værre. Folk vil vinde for enhver pris, det forstår jeg ikke

Red Bull, City Group, Esbjergs ejerkreds, Sønderjyskes gamle ejerkreds. Føj. Lig dertil at de to sidstnævnte er fejlet projekter
"Maradona good; Pelé better; George Best."
annonce
0