Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kan ikke forestille mig, at jeg har meget tilfælles med alpha-drengene, men her har de én pointe.
Nu skal brøndbys tilhængere også til at følge Augsburg, Crystal Palace, Den Haag, Beerschot etc. - det er jo en stor familie!
Det er en tivolisering af værste skuffe og det ender med at 15 store sports-konsortier sidder på det hele.
så må Alfa købe Jan B aktier,hvad er problemet
eller ikke med de udmeldinger der er.

så vil han/de stå med 35-40%

altså ikke nok til bare at kunne styre showet..


Og det der er jo super spændende. For er 40% i virkeligheden nok til at have bestemmende magt?
Det er det måske, da der jo max er 20% der ikke skal være aktivt med en evt modpart i tilfælde af uenighed.
Og med aktierne spredt rundt på utroligt mange småaktionærer vil der være et ret stort "stemmespild" så i praksis er 40% nok tæt på fuld magt.

Det vil da også være underligt at smide rigtigt mange penge efter noget man gør med øje for investering, uden at sikre man har den sidste lille bid med der gør ens investering ikke er i andres magt.
Men hey, der er sket endnu mere underlige ting før, så indtil vi har flere detaljer på en evt endelig handel er det her jo ren spekulation. Det er spændende at følge og der ligger helt sikkert et par betydningsfulde detaljer ingen af os kan forudsige men som kommer til at få stor indflydelse på tingene.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Det er vel en kamp, som de blå-gule tosser kan tage på en resteplads på Fyn??
@bb

Det kunne jo være yderst belejligt, hvis en af mine medfans stod med en formue af redeligt tjente penge og ville overtage. Så kunne vedkommende drive klubben videre med værdier, og andet godt, intakte og med sportslig udvikling i lys lue. Det sker nok næppe. Modsætningen af det, er , for mig, en amerikansk flerklubsejer, som vil overtage Brøndby og formentlig have os et stykke nede af prioriteringslisten. Bevares, han investerer naturligvis ikke i noget, han ikke tror på og vil, men stadig.
Hvad er der så der imellem. Jeg ved det simpelthen ikke. Jeg er dog overbevist om, at Jan B vil forsøge, at ære sine ord vedr. en ny investor, men også at hans egne interesser er vigtigere for ham end Brøndbys. Og fair nok. Det er hvad man kan forvente uanset hvor dygtig han har været til, at snakke store ord om klub, fællesskab osv. Jeg håber, at der byder sig et spiseligt tilbud for mig, mine med fans og Jan Bech, men tror og frygter, at han sælger til en eller anden big baller der ikke ved eller kerer sig om fodbold, som også er det du er inde på.
Bif
Jeg håber, at der byder sig et spiseligt tilbud for mig, mine med fans og Jan Bech, men tror og frygter, at han sælger til en eller anden big baller der ikke ved eller kerer sig om fodbold, som også er det du er inde på.


Det er faktisk ikke det er jer er inde på.
Jeg tror de der investerer bekymrer sig utroligt meget om fodbold og i de fleste tilfælde også enten selv har eller er omgivet af folk der godt ved hvad det handler om. Hvis man skal investerer i noget og det skal blive en succes så skal man jo være dygtig. Det ved folk der investerer så mange penge selvfølgelig fint.
Det kan så blive afgørende hvad man vil med Brøndby og hvor de passer ind i evt andre klubber man har.
Hvor passer de ind strategisk. Og er det et sted der giver klubben sjove eller mindre sjove perspektiver fremadrettet.
Det har ingen af os vist en ide om nu. Men som sagt, jeg tror absolut en investor udefra vil komme med masser af faglighed og ønske om at deres projekt skal lykkes......hvadend det projekt så er.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Alle SL klubber er vel købeklubber, da de jo har en eller flere ejere.
Skrid Alpha, væk fra capo-tårn til i bakker op om vores spillere, og lad JAB og dem med forstand på økonomien stå for det
Godt at Alpha står op imod det her håbløse indtog af amerikanske ejere i Europa. Ender med AGF er eneste ægte klub i DK. Det der ikke er godt, er at Alpha det seneste års tid har gjort sig så skidt bemærket, at færre fans muligvis vil følge dem i dag, end for 1-2 år siden, hvor de havde endnu større magt end lige nu. Husk på at Alpha er meget mere end ballade, de har altid samlet sig om stemning, fankultur og BIF, men har fået nogle mere kontro typer ind, som stjæler overskrifter lige nu. En gruppe som Alpha er super blandet ift. typer, men en ting er sikkert - BIFs fanmiljø havde kulissemæssigt ikke været en brøkdel af i dag, hvis ikke Alpha havde været der.
@bb

Undskyld det forsinkede svar på din kommentar - jeg har været uden internet siden i eftermiddags.

Du har formentlig ret i dine pointer, men alene det at man ikke ved hvad deres projekt og ide med klubben er, gør mig utryg. Vi må se hvad der sker. God aften.
Bif
annonce