Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Christian HJ
Så vores pse ven er overrasket over stemning og sange, hvilken sten har han sovet under i sin fodboldkarriere, hvis ikke det var så latterlig udtalelse tænker jeg fc folket synes det er pinligt at ligge øre til
Skrevet af Positivtbidragtildebatten
Drop at få en debat op og kører med bb.. Individet er komplet uden for rækkevidde...
Skrevet af Slettet(340109221710)
Helle

Start med en korrektur… så er alle med. Hvem sviner Boile til?
Vigtigst af alt… Hvorfor syntes alle Fc ere at vi er Bøsserne fra Vestegnen? Kan i ikke lide homo seksuelle? Tænker Victor må ha haft en svær tid i den stærkt radikaliserede klub:)
Skrevet af Shotcaller
Dingdong - den ringer absolut ingen klokker her. Har aldrig hørt den, og har været til mange derbys de sidste 25-30 år. Det mener jeg helt oprigtigt.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af Cagliari1973
Tillykke med reklamen for arbejdernes landsbank. Pinligt
Skrevet af bruger 132451
FC0 - shit man kan tilsynelandende sætte FC0 = IQ0, mage til tåbelige kommentarer skal man lede længe efter og nej jeg holder ikke med FCK
Skrevet af HelleDusseDa
Fc0 beviser jo bare desværre at BIF fans er et smart folkefærd. Er forresten heller ikke FCK fan. Ej heller Boilesen fan. Derfor kan man jo godt opføre sig ordentligt og have ondt af ham.
Skrevet af Slettet(340109221710)
123451

Siger alt om dit syn på homoseksuelle at du ikke har mere til overs ….
Hvorfor denne nedladende sang fra sek 12 og hvis der er bedre undskyldninger end min intillligens, så siger det nok alt om selvsamme sek. Victor var nok bare træt af jeres holdning og rettede skytset den anden vej:)
Forza Regnbuer
Skrevet af frej.soya@gmail.com
Der var masser af klapsalver. På stadion :)
Skrevet af Edwards7
Jeps og snart kommer begge klubber nok til at spille uden fans.
Er der seriøst ingen af jer der kan sige: det her er et problem, der er kæmpe stort for begge klubber! Og før vi får løst det internt, bør vi nok ikke pege fingre ad de andre?
Ja, undskyld og beklager - jeg hører nok ikke til det segment, det mener at hooliganisme er fedt eller sange om andres børn er sjovt…
Skrevet af haraltidret
I min optik er det virkelig dårlig stil at svine en skadet spiller til der bliver båret fra banen. Vis dog en smule format.
Skrevet af Sarkasme
dem der holder de danske jobcentre beskæftigede!


Mmm der er ingen arbejdsløse i København ??? Eller er alle bare mega rige ??? Tror ikke det havde været anerledes havde det været i parken eller havde de klappet ad en skadet Maxsø??? Idioter findes i alle klubber om de er fra BIF / FCK eller AGF - dem er der ingen i vores fanklubber der gider at have - heller ikke mig som 100% BIF fan!!
Det kunne være fedt at det var lidt mere som i England ift at man klapper en skadet spiller af banen - det ville også være fedt at man klappede begge hold ind på banen til en kamp i stedet for at buhe ad dem - det gjorde man engang - ja det er usympatisk at ift. Boile - men fan-kulturen i Danmark trænger til at få en ordentlig opgradering uanset klub - er også træt af at man per automatik er en taber når man kommer fra Vestegnen - det er vi ikke - som sagt findes der idioter i alle klubber - som MJ synger
[quote] If they wanna make the world a better place
Take a look at yourself and then make a change
[/quote]
Skrevet af Harder2000
Nej det blev også sunget af FCKs afstumpede fans

Forkert.


Jeg var til derbyet efter og kan konstatere at en mindre gruppe FCK badebilletter tæt på os netop råbte/sang "Vilfort, hvor er din datter" - det var en lille gruppe, men man kunne tydeligt høre det desværre.
Det skabte lidt intern karambolage på tribunen og de blev stoppet, da det naturligvis er langt over grænsen.
Skrevet af Konsulenten
Gætte? Ahhh hvad tror du selv
Hvis Mike Jensen stadig spillede i Brøndby og blev høstet i parken foran sektion 12 … så ville de klappe ham ud??? Så er du godt nok naiv


Åh gud. Det så dumme nogle forsvar for BIFs afstumpede fans.

@BB
Der er kun 1 her der er afstumpet og arrogant og det er dig !
Skrevet af Bløde babser
Jeg var til derbyet efter og kan konstatere at en mindre gruppe FCK badebilletter tæt på os netop råbte/sang "Vilfort, hvor er din datter" - det var en lille gruppe, men man kunne tydeligt høre det desværre.


Ting der ikke er sket for 20.000 kroner.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af fodbøldsmølf
Der er godt nok mange der er påtaget foraget i denne tråd.
Det er derby. Selfølgelg synger man smædesange om mostanderholdets spillere. Og specielt om Boilesen, som har en historik.
Jeg er sikker på at Boilesen er fuldstændig ligeglad. Han ved jo godt at det er en del af gamet.
Så længe man nøjes med at synge, så dropper volden, så må de synge hvad de vil (fraregnet homofobiske og racistiske sange).
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Stig Inge Bjørnebandit
Der er jo desværre nogle der er udenfor pædagogisk rækkevidde og hjernedøde og som ikke engang kan bruges til at nulstille hjernescanneren på Panum med..

Tal pænt om BB.
Skrevet af Perj1976
Man skal ikke kaste ting ind på banen - hverken efter en spiller i smerter eller en spiller uden. Om man må kaste et par bemærkninger kan man jo diskutere… De mest frelste fck-fans kan jo gense denne reklame om fck-princippet “du må godt i Parken”…

Du må selv kunne se din sammenligning er helt åndsvag !
annonce
0