Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu er det jo ikke længere end en sæson siden at mesterskabspokalen var BIF´s! Så de dyder man har praktiseret i mange år behøver ikke være konkurrenceforringende.


Så imponerende som mesterskabet var, særligt mht. trænerarbejde hvor NF virkelig imponerede mig, så udlader du måske lige lovligt meget fra det mesterskab, hvis du bruger det som bevis for at en strategi der har fejlet i 16 år op til skulle virke. Brøndby vandt i 05 og igen i 21. Hvis ikke det viser tegn på at metoden er konkurrenceforringende for et hold der plejede at støvsuge mesterskaber ved jeg ikke hvad er. Det ændrer et enkelt mesterskab på 16 år altså ikke ved. Eller sagt på en anden måde, vil du acceptere modellen hvis den kun giver et mesterskab hvert 16. år?
Jeg er med på at CV har en agenda om at bygge noget sund, bæredygtig økonomi og langtidsholdbarhed ind, hvilket jeg synes er det rigtige for Brøndby, jeg opponerer blot mod at du, baseret på et mesterskab i 16 år, godt nok i sidste sæson, er klar til at konkludere at det ikke er konkurrenceforringende.

Naturligvis vil der gå længere tid mellem mesterskaber, men for mig at se vil det gøre ondt hvis klubben bliver "overtaget" af en investor med suspekte forbindelser (Blackstone). På sigt kan det være en nødvendighed, hvis sporten udvikler sig endnu mere til at være legeplads for rigmænd, men så længe at skellet er som det er nu, mener jeg ikke at vi skal have solgt klubben og dens sjæl.


Her er jeg enig, og i øvrigt respekt for din holdning. Der er fans af mange klubber der ville sælge deres sjæl for bedre mesterskabsforudsætninger.

Det er naturligvis op til Jan Bech & Co.


Og deri består paradokset. Hvad er hans interesser reelt set? Økonomi eller Brøndbys sjæl? Og solgte man ikke allerede sin sjæl til Jan Bech da han købte klubben? Hans interesser har været på linje med klubben og fansene, at få BIF tilbage til toppen af dansk fodbold, derfor har vi måske også lidt set gennem fingrene med det faktum at Brøndbys fremtid reelt defineres af en mand og hans intentioner. Intentioner der som sagt hidtil har være på linje med folk i og omkring BIF, men hvad er de nu? Frygter du ikke at han tænker på at få så meget af sin investering som muligt tilbage, hvilket man i øvrigt næppe kan fortænke en investor i, frem for klubben? Og netop det at fremtiden er uden for klubben og fansenes hænder er vel netop problemet som nu bliver endnu mere udtalt med Blackstone?
@BB

Jeg har vist ikke nævnt at jeg synes godt om Jan Bechs forretningsmetoder...@Pep

Først og fremmest: Tak for et velformuleret og sagligt indlæg!


Ift titelchancer: Jeg er jo heller ikke begejstret for at der går så længe imellem titlerne. Men pokalen kom trods alt i hus i 17-18, hvor mesterskabet nok også burde have havnet på Vestegnen. Dertil er der jo bare opstået et hieraki i dansk fodbold: FCK og FCM er de to dominerende kræfter rent økonomisk - og dermed sportsligt i moderne tid. Jeg tager gerne den blå/gule cap af for dem og deres imponerende fremgang. Måske særligt jydernes, der jo ikke har en "hel" hovedstad at drive sin virksomhed omkring. Og som måske har fundet den rette model rent investor-mæssigt, hvor Benham synes at ville sine klubber lige meget.
Desuden har jeg nok en lidt atypisk holdning til det at vinde, da jeg mener at man også samtidig mærker stoltheden mere når sejrene er hårdt tilkæmpet. Jeg har haft nogle hårde år med tilhørsforhold til BIF og Milan.


Ift Jan Bech: Jeg er ikke tilhænger af ham og jeg har altid følt at han har forsøgt at købe sig til BIF-tilhængernes tillid. Særligt med signingen af Agger. Han har konstant været meget tåkrummende og sjældent har jeg følt glæde ved at høre/se ham på skærmen (faktisk kun i starten, hvor jeg ikke havde undersøgt hans record). Jeg ser gerne at han bliver fortid i klubben omend jeg ikke har lyst til at det bliver en investor a la Blitzer som overtager. Jeg er spændt på de kommende dages meldinger fra Vestegnen...

Ideelt set så jeg gerne nogle gamle koryfæer træde ind i klubben. Folk der ved hvad klubbens sjæl går ud på og som kan trække investorer med ordentlige mindsets ind i klubben.
Brøndby har vundet mesterskabet. Og været millimeter fra at gøre det to gange med klubbens største pointtal nogensinde inden for fire år. Længere er de ikke væk med nuværende forudsætninger.
@BB

Jeg har vist ikke nævnt at jeg synes godt om Jan Bechs forretningsmetoder...


Det bare nemt at opfatte som liggende implicit når man er fremme i skoene overfor andres dårligdomme, men ikke forholder sig til man kommer fra et sted hvor det står rigtigt skidt til mht Jan Bech.
Men du skriver det sådan set meget fint i dit seneste indlæg og jeg er enig med dig. Det er denne vilje til at perspektiverer i forhold til virkeligheden jeg ellers savner. Så det meget fint den findes.
Man bliver jo ikke mindre BIF fan eller loyal af at erkende det der ikke er så godt, ligesom jeg og mange andre FCKere gerne står ved at vores gruppe af nuværende ejere ikke er dem vi ville vælge hvis vi havde magt til det.

Ideelt set så jeg gerne nogle gamle koryfæer træde ind i klubben. Folk der ved hvad klubbens sjæl går ud på og som kan trække investorer med ordentlige mindsets ind i klubben.


Hvad betyder det?
Jeg giver jo ikke meget for alt den patosfyldte snak sjæl og den slags, så mere konkret hvad er det gamle BIF folk kan som skal bringe BIF et bedre sted hen?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@Pep:

Så imponerende som mesterskabet var, særligt mht. trænerarbejde hvor NF virkelig imponerede mig, så udlader du måske lige lovligt meget fra det mesterskab, hvis du bruger det som bevis for at en strategi der har fejlet i 16 år op til skulle virke.


Din sætning "en strategi der har fejlet i 16 år" vil jeg gerne udfordre. Der er immervæk langt fra strategien under Zorniger til strategien under hhv. Thomas Frank og NF/CV. Jeg er dog med på præmissen om, at mesterskabet er et øjebliksbillede, og at man ikke skal lægge for meget i det. Der havde 2018 sæsonen måske været bedre at bruge som succeskriteriet, da man i højere grad spillede som et mesterhold her. Selvom man ikke gik hele vejen. Økonomisk var det dog ikke holdbart, og derfor var strategien jo heller ikke sammenlignelig med den strategi, man har ført de sidste 2-3 år, eller i tiden før Zorniger for den sags skyld.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
når man ikke tør forholde sig til den mand der reelt er Brøndby og den måde hans formue er tjent.


Here we go again...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Jeg syntes af hjertet at en klub skal ejes lokalt. Hvad gør det umuligt? Det helt enkelt noget helt andet for mig end hurtige penge og smarte ideer fra en fjern organisation. Om vi så ikke har samme budget som FCK, så det sådan det er. Bliver vist mere glad når en brøndby dreng springer ind på stadium til sin 1. Senior kamp og hilser på fans. Det sgu da lykke langt ind i hjertet for os alle. Just saying.
Faktisk mest til pudersne d-:
Selv hvis det skulle ende med et salg, er det da kun fint med en åben dialog, og også en kritisk tilgang fra dele af Brøndbys fans.

Man skal ikke bede folk holde kæft i forhold til at ytre sin holdning.
Det er jo en del af den demokratiske ret, at give sit besyv med, at forholde sig kritisk hvis der er noget man er uenig i.

Brøndbys fans er jo netop kendt for dette. Det er måske meget godt at en potentiel kommende investor oplever dette, netop allerrede inden den første krone er sat i klubben.

Er det positivt, med sådan en investor?

Det er ikke til at sige på forhånd. Naturligvis kan pengene bruges. Men der er bare flere eksempler på udenlandske ejere som mildest talt har forvaltet ejerskabet skidt, og efterladt en klub i svære vanskeligheder. Ingen nævnt ingen glemt, I kan sikkert alle komme med eksemplerne.

Det er også en grund til at den rejste bekymring er glimrende, og en relevant "velkomst" til en potentiel kommende investor.
Jeg giver ikke en disse for hvad Alpha mener om noget som helst. Det er de samme mennesker der ved hver eneste hjemmekamp råber "VAR ud af fodbold", kalder DK for en ´politistat´ fordi de ikke kan få lov til at tage på aways in parken(uden selv at komme med løsninger udover... ´dialog´...), samt mener Brøndby Stadion er et passende sted at hylde kriminelle kammerater. Nå jo, glem ikke pyro og deres bøllemetoder, dog altid maskerede som den flok kujoner de er. Så længe man kan lave ballede på andres regning, går det jo nok... (:
Nej, jeg har har bare dannelse og tænker på mine medmennekser også. Et empatisk træk der ud fra empiri viser, at man som individ kan sætte sig selv i andre menneskers følelser og sted.

Er der bare én enkelt person, der kan få øjnene op for, at det er skidt at børn og voksne lider og oplever dårligdom, er det stadig en øget fokus.

Det er blandt andet derfor er også er så stor modstand omkring VM i Qatar. Så kan du også kalde dem opmærksomhedssøgende. Måske er de det, men det er for en god sag. Jeg ved da godt at du er ligeglad med alle dem der er døde i Qatar. Det må man være, hvis man er ligeglad med dem der har lidt og oplevet dårligdom for at du kunne fejre et mesterskab.


Hertil kan jeg kun bruge @nøglers mest benyttede ord... KUK KUK
At man i den grad prøver at lægger ord i andres mund, for at få et bedre billede af sig selv, er i den grad himmelråbende.

Vi sidder alle med vores telefoner og computere og taster løs, på trods af at vi ved, af mange af disse værktøjer ligeledes er fremstillet under kummerlige forhold.

Jeg har aldrig, og kommer ikke til, hyldet JBA! Jeg kan ikke fordrage manden!
Men skal jeg så gøre som i mange af jer foreslår i forhold til VM 2022? Altså bør jeg boykotte den klub jeg holder med, og har gjort i 30 år! Er det jeres løsning?

Mht. til mulige fremtidige ejere, så gider jeg ikke bruge tid på dette, før der er noget officielt udmeldt.
Men det gør mig sikkert også til et dårligt menneske! Men jeg lever med det.
Manwholost
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
annonce