Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tanken
Har politiet gjort noget ulovligt skal det klages over og der skal gives erstatning.

Har de ikke må disse fans punge ud til sagsomkostninger.

Det er vel ikke så svært at forstå vi må lade sagen blive prøvet
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Hvis vi aldrig hører yderligere til sagen, må vi nok tage som udgangspunkt, at Politiet tabte sagen.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Bløde babser
Det da uundgåeligt at blive provokeret af at disse ærgerlige typer måske kan få egen vinding ud af situationen.
Det æmdrer så ikke på at har de en sag så har de en sag. Politiet skal selvfølgelig overholde de regler der nu engang er for dem.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af hkb500
Men at svine andre til i den proces, samt pådutte dem negative egenskaber du ikke aner noget om skulle være sandt, gør din debat-adfærd lige så dårlig som nogle af kommentarerne der er givet.


Man kunne vel argumentere at de selv har påduttet sig de negative egenskaber via deres kommentarer, men du mener måske det indslag med coke indtag, udtrykker fornuft og intelligens? Synes du går rimeligt hårdt ind i en dør selv med dit input
Skrevet af HelleDusseDa
Soccerjedi:
Vi taler om en gruppe der har terroriseret og ødelagt så meget for de almindelige fodboldfans i +30år næsten uden konsekvenser...At folk så skal hænges ud som nationen og Ny Borgerlige sympatisører fordi de har fået nok af volds-psykopaterne er da helt skørt!! Selvfølgelig skal disse individer ikke have de samme rettigheder som os andre, de skal ind under rocker og bande lovgivningen for det er hvad de er: Bøller.
Skrevet af ImodGammeldagsFodbold
De tumper kan da bare blive hjemme! Hvad skal de i København, når nordens stolthed spiller CL? Sørgeligt hvis de får så meget som en krone.
Skrevet af TheUnitedWay
Ja de er jo vant til at få overførsler fra det offentlige, så hvorfor ikke? 🙄
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Hvordan er det egentlig, at folk så problemfrit kan komme frem til, at det nødvendigvis var en fornuftig aktion af Politiet, og at det er provokerende, hvis de frihedsberøvede har en sag? Hvordan ved folk, at de 25 frihedsberøvede helt sikkert var hooligans med hensigt til ballade?

Jeg spørger, fordi jeg ikke ved det. Det fremgår ikke af artiklen - eller, for den sags skyld, nogen af de indlæg, som påstår at vide det.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af Cpfcvfb
Det her skete ikke på en kampdag.
Så det har ikke noget med fodbold at gøre .
Der var ingen der blev friheds berøvet de blev visiteret og sendt tilbage mod Valby St.
Der var 12 personer på kampdagen der blev friheds berøvet, 11 tysker og en dansker.
For mig er det bedste middel på gaden mod disse idioter at, friheds berøve dem så de ikke kan komme til fodbold.
Det er effektivt og derfor vil disse idioter nu prøve at lave denne retssag så hvis de får medhold, så kan de få stoppet politiet i at bruge det middel mod dem. Som fck idioter gjorde for år tilbage.
Det eneste man kan håbe er at de taber sagen og skal betale sagens omkostninger
Skrevet af loke2300
@FCBayernM

Er det mig der er helt gal på den?
Men står der ikke at det er dagen før kampen og helt i Valby?
Skrevet af anygivenday
Hvis de bare er eskorteret til stationen er de ikke frihedsberøvet, ligesom pædagogen følger ungerne hjem til institutionen
Skrevet af mckellberg
Det var en gruppe fans, der havde medbragt tandbeskyttere, handsker til slagsmål og knipler, som var på vej mod KbH, hvor et tilsvarende antal stod og hang ud ved Nordhavn station. Det var rigtig nok dagen inden FCK-BvB, men hvis nogen er i tvivl om motivet bag deres udflugt til København, så er man godt naiv.

Der var i øvrigt allerede løbet rygter om, at der skulle ske noget aftenen inden kampen, og det har politiet så opsnuset og fået afværget.

/thread
Skrevet af gismo2011
FCBayernM

Nu bliver der jo skrevet at det var dagen før og IKKE på kamp dagen, så måske en god ide lige og læse hvad der bliver skrevet inden du går til tasterne.

Når det er sagt så ja vi skal hooliganismen til livs, men huske nu lige på at den ikke kun findes i mellem Brøndby fans
Skrevet af Sebalist
Det her forum er blevet ødelagt af en blanding pseudo-fodboldnyheder og Nationen-segmentets indtræden, som brugere.....
#BringBoldBack
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af CynicalT
Kan folk ikke lige give til kende hvor meget de elsker hooliganisme på en skala fra et til ti når de er færdige med at krybe for tæskeholdets rettigheder. Kan vi blive enige om at politiet nok har forhindret en rimelig mængde kriminalitet og ødelæggelse med den aktion. Så må retten afgøre om nogen af “de seje fyre” skal kompenseres efterfølgende - nok pengene værd.
Skrevet af Sirjurgensen
Måske man skulle stå ved herinde hvilket hold man er fan af, så kan man jo se hvem det er herinde som konstant er efter Brøndby
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Kan vi blive enige om at politiet nok har forhindret en rimelig mængde kriminalitet og ødelæggelse med den aktion.

Svaret er nej.

Så må retten afgøre om nogen af “de seje fyre” skal kompenseres efterfølgende - nok pengene værd.

Med den tankegang kan fodboldbøllen jo smadre løs og begå hærværk, for man kan jo bare kompensere bagefter.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
Skrevet af CopenhagenNoice
@nøgler: hvorfor er svaret: nej?
Og hvordan kan den vendes om i din version? Hooligans smadrer jo altid ting, vel vidende at de bliver draget til ansvar og erstatning hvis de bliver nappet.
Skrevet af Ludomania
Loven er lige for alle.

Om det er smørrebrødsjomfruer, skorstensfejere eller voldsbøller. Hvis de mener at politiet har overskredet deres beføjelser har de lige så meget ret til at klage som enhver anden person i Danmark. Længere er den ikke uanset klubtilhørsforhold.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Har I set mine nøgler?
hvorfor er svaret: nej?

Fordi vi ikke kan blive enige om, at det var sket med 100p sandsynlighed, hvis man ikke havde frihedsberøvet. Hvis man mener, at det er tilfældet, må man som absolut minimum godtgøre det. Det har ingen indtil videre gjort i denne tråd.

Og hvordan kan den vendes om i din version?

Min version?

Hooligans smadrer jo altid ting, vel vidende at de bliver draget til ansvar og erstatning hvis de bliver nappet.

Jeg forstår ikke denne passage.
https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-04-07-skraekrapport-udstiller-qatar-1000-arbejdsdage-uden-en-fridag https://sport.tv2.dk/fodbold/2022-10-05-sidemanden-fik-kun-en-broekdel-af-det-jeg-tjente
annonce
0