Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby fastholder: Stort overskud i 2021

Skrevet af bold
tor 18. nov 2021

Brøndby fastholder forventningerne til årets resultat på et overskud i niveau 65-95 millioner kroner.Læs hele nyheden her
Skrevet af BoldForSjov
Rigtig godt arbejde. Der er ved at være styr på økonomien, og der er stadig mulighed for at nå de sportslige ambitioner for sæsonen.
Brøndby IF
Skrevet af Barefordi
Ja rigtig flot arbejde, utroligt at mange stadig sviner CV, eneste fejl er vel at han ikke handlede første i transfervinduet, så de kunne når at blive kørt lidt bedre sammen til sæsonstart.
Skrevet af Jegharenholdning
Come on - det er okay at i holder med Brøndby men derfor kan msn godt være bare lidt objektiv.

CV ventede og ventede med ar handle og købte då i panik Greve til omkring 7-10 mill - kæmpe flop.

Tshiembe lala køb.

Generelt har han vel købt eller lejet omkring 15 spillere nu og har ikke et eneste pletskud men har flere ret store fejlkøb.

Før i nævner Blas så lad os lige se om han kan spille 90 min. I 10 kampe i streg.
Skrevet af bruger 177060
Jegharenholdning
Det er vel heller ikke objektivt at kalde Tschiempe for et lala køb. Han er en spiller der skal udvikles, og vurderingen kan derfor først foretages senere. Han har vist et fint topniveau, men sandelig også mangler. Hvis disse mangler elimineres ville han være en super spiller.
Og Greve skal også have tid. Kom ind sent i transfervinduet på et hold der ikke fungerede efter sommerens afgange.
Han kommer til en klub med mere opmærksom og pres. Lav vurderingen til sommer.
Tilgengæld er Jobbe et fint salg. Det største i meget lang tid.
De øvrige spillere som CV har købt har også primært været udviklingsspillere, og igen kan du først vurdere dem efter mere tid. Tænker at du ikke helt har forstået hvordan bifs transfer strategi skal være.
Skrevet af Graver2810
Den største bedrift er nok, at han sagde til JBA - nu er det Masterclass.
Det har så i første omgang ført til et mesterskab og et stort salg af Lindstrøm..

Så kom igen ´Jegharenholdning´
Skrevet af Højrestøvlen
Heggheim virker også som en ganske habil signing. Derudover er Maxsø på fri da også en nogenlunde signing..

Men jaja det er nemt at være negativ
Skrevet af realmadrid94
I forhold til at størstedelen af pengene kommer fra EL gruppespillet og salg af en spiller, så må BIF køre med et vanvittigt budget. Uden EL havde de været tæt på 0 kr.
Skrevet af LFC4Life
RealMadrid94

Uden EL og salg af spillere, ville udgifterne til nye spillere nok også have været væsentlig lavere.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Ved's
Tæt på nul er stadigvæk bedre end de sidste 15 år +
Hvis man gerne vil skyde Brøndby ned, kan man sagtens finde årsager. Jeg har på ingen måde opgivet Greve og Tshimbe. Heggheim virker til at have niveau og at leje en angriber som kan se potientiale i, men vil være sikker på har det som skal til i superligaen er da fornuftigt nok.
Skrevet af Højrestøvlen
Det passer vel meget godt at driften i Brøndby ligger med et underskud på 15-35 mio som oprindelig forventet . De 65-95 mio kommer fra EL gruppespil så uden dette var man gået i 0. Og så er der geninvesteret i truppen med 15-35 mio af de 52 mio man fik for Jobbe. Heggheim var vidst små 10, Greve små 10 og Tshiembe omkring 5 og cappis små 5 ...
Skrevet af Muckup77
@realmadrid94
Tæt på 0 er også godkendt efter at have kørt med massive underskud i en lang årrække - og så er det jo spillersalg, tv indtægter, Europa mm. Der giver overskuddet. Sådan er det i de fleste klubber. Går i øvrigt ud fra du holder med Real Madrid - har du set på deres økonomi for nyligt? Tror du ikke de ville være glade for at gå i 0?
Skrevet af MadsLeb
BIF regner med at modtage corona-kompensation for 59 mio. kr.


Hvor er alle de BIF-fans, som havde så travlt med at FCK fik coronakompensation, og alligevel købte spillere?
-
Skrevet af UrbanStarS
MadsLeb.

Det har de aldrig sagt ;)
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af DellR
"Jegharenholdning"

Det er okay, du ikke holder med Brøndby, men derfor kan DU godt være objektiv.

At sige han ingen pletskud har, er ikke sandt. Maxsø kan vi forhåbentlig være enige om, er en af de bedste transfer i længere tid. Kæmpe andel i mesterskabet sidste sæson.

Derudover kan jeg godt forstå din skepsis omkring Tshiembe og Greve. Tshiembe så god ud i starten, men er faldet meget i niveau. Men det er en ung spiller, som FCM også havde i kikkerten. Det er stadig tidligt at dømme ham. At kalde Greve et flop, er også lidt groft. Men nogle vil nok mene det kan forsvares. Jeg synes absolut heller ikke han har leveret og han virker ikke til at passe ind i systemet.

Heggheim og Blas virker derimod som to gode signinger. Blas fik en grim skade, men man kunne tydeligt se niveauet. Nu er han tilbage og har allerede vist et godt niveau. Heggheim ligner den spillende forsvarsspiller, som man har manglet, siden Jung sagde farvel. Men igen skal der selvfølgelig også mere tid til at bedømme ham.

Jeg mener også man skal lave se på det til sommer - så kan man lettere vurdere de nye spillere. Men jo, hvis vi laver en status nu, så er det ikke fordi de nye spillere bare har braget igennem.
Skrevet af Diogenes
så er der geninvesteret i truppen med 15-35 mio af de 52 mio man fik for Jobbe. Heggheim var vidst små 10, Greve små 10 og Tshiembe omkring 5 og cappis små 5 ...


Saadan fungerer det ikke regnskabsmaessigt.

Broendby har nu haft overskud i 2 ud af de sidste 4 aar og samlet overskud de sidste fem aar. I samme periode har PS&E haft et samlet underskud paa flere hundrede mio. kr.

Men ja, Broendby faar jo nok ikke samme indtaegter naeste aar, men mindre kan ogsaa goere det. De ligger nu paa 8.5 koefficientpoint hvilket lige praecist er nok til vaere seedet i 3. ECL runde som den saa ud i aar. Broendby har stadig ok chance for at vinde pokalen eller Europa playoff kampen og selvom ECL indtaegterne ikke er at sammenligne hvad de tjente i aar ville det bestemt varme.

Skrevet af Jegharenholdning
Du/I har helt helt med Maxsø er en super signing men var det CV?

Maxsø signede sep. 19 og CV meddelte at han stoppede i nord i juli 19 mener jeg - var der ikke en overgang?

Anyway prøv at kigge de ca. 20 aftalerne han har lavet igennem. Der er vel 50-50 flop og uafklaret og så evt. Maxsø.

Jeg er vild med Brøndby og vi har brug for dem i toppen af dansk fodbold men det kommer man ikke ved at sidde på sin flade og ikke udnytte et mesterskab

Jeg siger på ingen måde at de skal satse hele butikken men nu kommer de f.eks. Muligvis ikke i Europa næste år.

Det er også svært at tiltrække klasse spille nu til et lala ungt hold. Wass var f.eks. Ikke interesseret i sommers da han så at ambitions niveauet var så lavt.
Skrevet af Interforlivet
Det har godt nok taget mange år, og alene dét fortjener al mulig kritik. Men nu hvor man endelig er dér hvor det for alvor ligner et effektueret turn-around, fortjener BIF selvfølgelig også masser af ros. Hvad end man synes om CV og hans indkøb, kommer man altså heller ikke udenom mandens helt centrale rolle i det her. Det har vist sig at være en virkelig god ansættelse.

Lad os håbe det fortsætter!
Skrevet af Diogenes
Anyway prøv at kigge de ca. 20 aftalerne han har lavet igennem. Der er vel 50-50 flop og uafklaret og så evt. Maxsø.


Flop ift. hvad? Lumb blev ikke brugt meget, men igen hvad kostede han? Kan man vaere et flop hvis man er backup for 1 mio. kr. i transfergebyr? Pavlovic er blevet kritiseret meget, men han hjalp med at vinde et mesterskab og han kostede 750k kr. Larsson fik man intet ud af, men igen, et halvt aar uden transfergebyr med begraenset loenomkostninger.

Broendby har hjaft store flop - Erceg, Gammelby, osv., men ingen af dem blev hentet af CV.

men det kommer man ikke ved at sidde på sin flade og ikke udnytte et mesterskab


Det har de jo netop ogsaa gjort - en kaempe oekonomisk saltvandsindsproejtning, en en 70% foroegelse af klubkoefficient samtidig med at man stadig er inde omkring europaeiske pladser i ligaen og med i pokalen.

Wass var f.eks. Ikke interesseret i sommers da han så at ambitions niveauet var så lavt.


Det var vist meget klart at det var det oekomomiske der var problemet og han har jo offentligt signaleret han er interesseret til sommer - er de pludselig blevet ambitioese de sidste par maaneder?
Skrevet af davidbowie
Altid sjovt når Parkens økonomi bliver draget ind i en Brøndby relateret chat…
Skrevet af Diogenes
Altid sjovt når Parkens økonomi bliver draget ind i en Brøndby relateret chat


I en diskussion on Broendbys oekonomi er det ikke relevant at sammenligne det med andre klubber?
annonce
0