Snak

Mere indhold efter annoncen
SotD

så er jeg selvfølgelig ked at, at jeg også har sagt at 2.800 fans laver ballade til en hjemmekamp :(


Har I næsten 300.000 tilskuere på hjemmebane da?
Silkeborg IF
LurenDrejer


BIF fans som dig er simpelthen tilgrin. Du kan lærer af den fynske BIF fan, der godt ved at det er bullshit at snakke om FCK her.
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Det ville være super smart. Så kunne et par snedige OB-fans lige købe et Brøndbyhalstørklæde og juble ved en eventuel scoring - og bum, så har man lige fjernet 6 point fra en potentiel nedrykningskonkurrent.


Så nemt vil det nok ikke lige være, vel.
Der skal selvfølgelig en større undersøgelse i gang, hvis et sådant tiltag blev lavet.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Havde hellere set en løsning, hvor man gør ballademagerne ansvarlig, også økonomisk for de skader de laver.
Fantastisk. Jeg vil faktisk takke Disciplinær udvalget for deres fremragende arbejde her. Las os fokusere 100% på hjemmebanen der nogle gange er blevet lidt for kedelig, vi skal have fuld smæk på øvre og svingene også, og så må de jo lukke hjemmebanen også, men fuck det, så holder vi fest udenfor stadion.
SodT

der røg lige en 10% på i stedet :) min kappe selvfølgelig.

men tænker du godt ved hvor jeg vil hen. med de 2.800 som klart er 280. ??

der hvor min pointe er. at det måske er 1% der udgør problemet, du straffer en hel fanbase.

syntes du ikke selv det er et sindsygt tiltag ?

satme aergeligt for dansk fodbold og hele kulturen bag oplevelsen om at tage paa stadion.. BIF kan om nogen rykke igennem paa et udebane afsnit.. derfor man elsker at se den slags kampe live.. al respekt for de mindre sjaellandske hold, men naar de spiller i jylland, er det en tam affaere.. det betyder produktet superliga bliver mindre attraktivt osv.. mener man ska indfoere vildt haarde straffe til de enkelte.. 3 aar i faengsel og og oekonmisk boede der batter.. alle dem som fatter at opfoere sig har jo ik problem med den slags, saa kom til livs med den syge mentalitet ved at indfoere disse haarde straffe.. det vil virke
AaB fan siden 1993
Kan ikke forstå , hvis nu , det kun er en lille brøk del , af de blå gule som laver ballade eller så vidt osse i andre klubber osse .. Hvorfor man ikke står sammen og får smidt dem væk fra afsnittet eller helt ud af stadionet ?? Har læst i Brøndbys til fælle 100 stk. (alpha) , som stor for balladen ..100 mod 2000 , el. hvad der nu kan være på "Syd siden", det burde kunne lade sig gøre ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
.100 mod 2000 , el. hvad der nu kan være på "Syd siden", det burde kunne lade sig gøre ..


Måske fordi vi almindelige fans ikke har lyst til at slås imod de 100?
Som også vil få backup fra de gamle hooligans grupper som Frisport og den gamle garde. Nej tak du.
annonce