Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er det da, når det kun er en brøkdel af Brøndbys fans, som står bag balladen. Det er indiskutabelt.


Men det er ikke Brøndbys fans men Brøndby, der bliver straffet.. Bøden deles heller ikke ud på hele fanbasen..

Det bliver de ikke, men det er da fint at du mener det.


Jeg mener det ikke, det var dit eksempel..

Det er farligt at en vanvidsbillist som ikke er anholdt kører råddent, derfor må vi sørge for ingen kører råddent, ved at fratage alle kortet.


Men igen sammenligner du pærer og bananer.. Den pågældende billist (Kan sammenlignes med Brøndby i denne kontekst) skal selvfølgelig straffes men de øvrige billister (de andre klubber) skal selvfølgelig ikke..

Det er ikke en kollektiv straf. Hvis Geraniums køkkenchef skider i maden inden fødevarekontrollen kommer på besøg, så får alle restauranter heller ikke en sur smiley, kun Geranium..
ærgerligt for de jyske Brøndby fans.


Findes der sådan nogle? 😆
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Så man har altså afstået fra at afprøve den sanktion der hed ‘Brøndby away= ID til udebanekampe’, før det var prøvet af????
Det virker lidt overilet.

Enig. Straffen uden udebanefans er ok synes jeg, men timingen er jo helt off, når man netop har meldt det andet ud.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
@MKilgallon - jeg er forholdsvis sikker på, at bodindtægterne pr. udebanefan fra Brøndby markant overstiger billetindtægterne i sig selv.
Selv som semimidaldrende mand, der sjældent tager på udebanture, lykkes det mig ofte at spendere et par hundrede kroner på vådt og tørt.

Jeg er ikke umiddelbart tilhænger af kollektive straffe, men omvendt har jeg vanskeligt ved at se alternativer, når alle andre tiltag tilsyneladende ikke hjælper.
Synes dog også, at straffen skal følges op af tilsvarende sanktion på hjemmebane. Det vil for alvor gøre ondt på Brøndby og presse ledelsen til at indføre nogle mere markante tiltag for at komme problemerne til livs, hvis alternativtet er et tomt stadion.

Hvis de mange helt fredelige og fornuftige fans også bliver straffet, kan man håbe på, at der bliver rejst et massivt internt pres på klubben for at tage sikkerhedsspørgsmålet mere seriøst.
@Jaaja8000

Aaaarh… jeg synes squ også det er lidt søgt. Det er en gruppering, der bliver straffet (BIF-fans) - ikke en majoritet af de danske fodboldfans, som sammenligningen med kørekortet repræsenterer. Du nævner det endda selv i det første eksempel - det er BIF-fans, der kollektivt bliver straffet, fordi det er så svært at identificere enkeltindividerne. Så skulle de bare have lov til at fortsætte balladen, indtil de bliver identificeret, eller hvad tænker du? Man kunne også sætte hele politistyrken ind, men det skaber jo heller ikke ligefrem trygge tilstande - se bare tilstandende i andre lande.

En beværtning kan fratages licensen, hvis der er ballade - og det bliver de også, så det er altså et helt fair argument, som du ikke anerkender.

Der er lidt Erasmus Montanus over din argumentation, synes jeg…
Det lyder voldsommere, end det er, når det kun drejer sig om få kampe.

Balladen i Parken
Overfald i Dortmund
Overfald i S-tog
Voldsom opførsel i Viborg


Dette er kun få eksempler på mange episoder med BIF-fans.

BIF bør få frataget hjemmebanepublikum i resten af sæsonen oveni - så straffer man for alvor, og så kan det være, at alvoren går op for BIFs ledelse.

BIF har skabt dette problem selv ved at bagatellisere problemerne i egen rede og skyde skylden på alle andre end deres egne voldelige fan-elementer.

Synd at BIF ikke selv har gjort noget, så nu skal der nogle voksne indover, når de ikke selv magter det.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
AGF-vest>>>
Jeg ved ikke om klubben står for boderne.
Det mener jeg bestemt ikke VFF gjorde da jeg i sin tid arbejdede i en af boderne.
Der var det nogle af samarbejdsklubberne der stod for det og overskuddet gik også til dem. Det kan selvfølgelig være lavet om, eller blot anderledes i andre klubber.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Det er 100% ikke tilfældigt, at man vælger at offentliggøre straffe på dagen hvor Folketinget åbner, dagen inden at valgkampen forventeligt går i gang.

Jeg tror desværre ikke det er nok til at hooliganisme ikke bliver et politisk emne i valgkampen, og tendensen er ligesom på mange andre områder, at det bliver en konkurrence om at sætte hårdest muligt ind, politisk.
FCK
Fuldstændig enig. Man bør nu give pointstraf til de klubber, hvis fans gentagende gange har opført sig grotesk og uansvarligt. Før tror jeg ikke denne vold og triste ageren mindskes. Lige nu forstærkes uroen nærmest fra sæson til sæson.
Tænker ikke at en beslutning om at straffe kollektivt hjælper. Det er ballademagerne som skal straffes. Vi skal finde frem til hvem de er og slå hårdt ned. Udelukkelse af fans hjælper ikke meget. Der skal hårde straffe til men kun til de skyldige. Og husk at det er ikke Brøndby fans men bare ignoranter der vil tage lave ballade. Fokuser på problemet for dette løser ikke noget.
annonce