Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af DenGodeTone
H O fodbold

forstår hvad du mener, og kan sagtens se pointen,

dog er den urealistisk. ikke mange stiller sig op mod denne type personer.
Skrevet af Slettet(151209221910)
Så må fck vel snart lide samme skæbne. De har sgu også nogle spader blandt deres fans.
Skrevet af SotD
SodT

der røg lige en 10% på i stedet :) min kappe selvfølgelig.


Det er da fair nok. Du regnede også forkert den første gang - og har stavet mit brugernavn forkert. Måske du skulle bruge lidt tid på at skrive det du rent faktisk mener, i stedet for bare at få så meget fyret afsted som muligt.

men tænker du godt ved hvor jeg vil hen. med de 2.800 som klart er 280. ??

der hvor min pointe er. at det måske er 1% der udgør problemet, du straffer en hel fanbase.


Der er igen noget galt her. 280 ud af 2800 er 10% ikke 1%.
Havde I 2800 tilskuere med i Viborg?

Et forsigtigt bud herfra er, at I maksimalt havde det halve, og så udgør 30 personer jo lige pludselig noget mere end 1%. Særligt hvis man tager udgangspunkt i at der var mere end 30 der deltog, men som ikke blev fanget. Så snakker vi måske 4-5%, hvilket er en uhørt høj procentandel, hvis man sammenligner med andre klubber.

syntes du ikke selv det er et sindsygt tiltag ?


Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes som udgangspunkt ikke at kollektiv afstraffelse er en god førstegangs straf - men det er der heller ikke ligefrem tale om længere. Det er gentagende gange, og Brøndby har også tidligere haft stadionkarantæner, og har vel samlet noget der minder om ligeså mange bødestraffe sammen som alle andre danske klubber til sammen de sidste 5 år.

På et eller andet tidspunkt må man bare konkludere at risikoen forbundet med at invitere Brøndby indenfor er for stor, og så er konklusionen jo den at man ender med at lukke dørene, selvom det også er forbundet med gener og økonomisk belastning for arrangørerne.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Fantastisk. Jeg vil faktisk takke Disciplinær udvalget for deres fremragende arbejde her. Las os fokusere 100% på hjemmebanen der nogle gange er blevet lidt for kedelig, vi skal have fuld smæk på øvre og svingene også, og så må de jo lukke hjemmebanen også, men fuck det, så holder vi fest udenfor stadion.


Du er en fantastisk repræsentant for din art - Hvad end man kalder det led i udviklingen mellem neandertaler om menneske.
Silkeborg IF
Skrevet af fodbold_hjernen
set I lyset af de yderste fortjente sanktioner er det om muligt endnu mere sort at man udelukker FCK fans i Brøndby nå man nu ENDELIG tør udpege problemet. Tænk hvis de havde gjort det samme i BIF´S ledelse for længst...
FHJ
Skrevet af H O fodbold
Ja, det er jo nok der problemet er .. Sådan nogle typer , skulle jo slet ikke være lukket ud i samfundet ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Skrevet af bruger 147114
Det er så meget i orden. Få styr på idioterne før i må lege ude igen. Det kan jo umuligt være forskellige fjolser hver gang.
Skrevet af Jesus Q
Det burde være for resten af sæsonen. Er der 4 kampe det gælder ….det er sgu ikke nok til de fatter det
Skrevet af Spimi
Jeg forholder mig til den by hvor mit hold hører til.

Derudover er dine artikler fra henholdsvis 2020, 2017, 2017, 2008, 2012 og den sidste 2021.

Når man skal helt tilbage til blandt andet 08 + 12, så er det da ikke helt skidt.
Skrevet af DenGodeTone
SodT

nu var det mere, at du mener at 280 laver ballade til hjemmekamp. pga den 1% jeg nævner. Hvis du lægger det op på den måde. men forstå det som du vil. :)

de 30 karantæner kan komme af brug af Pyro.

tænker det er "volden" vi skal til livs.


Skrevet af fcmidt1650
Jaaja8000 du er på vildspor.


Hvis du f.eks aldrig har hørt om et værtshus der har fået begrænset åbningstids eller mistet spritusbevillingen pga af slagsmål så har du ikke fuldt med i samfundet.

Eller en vej hvor nogle køre meget for stærkt, så kommer der kamera op, og alle der køre lidt for stærkt bliver taget.

Prøv måske at spørge i Jomfru Ane Gade om de kende til kollektiv straf.

Nogle kan ikke opføre sig ordenligt i nattelivet og vi blive alle video overvåget.

Også kan jeg ikke lagde med den sidste, nogle mink for Corona og alle mink bliver.....
Ikast FS / FCM siden 77
Skrevet af LurenDrejer
Damendoye hahahaha hvad skal jeg lære kammerat.. INGEN af jer kommer fra miljøet, INGEN af jer ser og har set hvad der sker bag fan grupperne!

Fck fans har i årtier stormet brændby bodega og klubhus, de har prøvet at brænde det ned flere gange.
De har overfaldet Brøndby fans flere steder! Jeg har været en del af det glorie pudser, jeg har oplevet det på egen krop..

Så stik piben ind din skide helgen, fck fans er på infen måde bedre!
Skrevet af Lean
Kunne man ikke have ventet og set hvad de politiske tiltag, der er taget ville have af betydning, Brønby er absolut ikke den eneste klub der har de problemer, her er omfanget blot lidt større, FCK, OB, Agf og Aab, har også den slags tåber, bere knap så mange, derfor prøver man jo at gøre noget politisk i samarbejde med klubberne og divisionsforeningen, skulle man ike se om det virker???
Skrevet af haraltidret
Selvom jeg har ondt af de Brøndby fans der rent faktisk kan opføre sig ordentligt også bliver straffet, så må man bare sige at grænsen er nået ifht Brøndby´s hooligans. Derfor er det også helt på sin plads at klubben nu bliver straffet med fravær af udebanefans resten af efterårssæsonen. Og jeg håber at straffen bliver gentaget, hvis Brøndby fans bliver ved med at skabe ballade og utryghed til foråret. Forhåbentlig kan straffen blive et wake up call i Brøndby og blandt klubbens fans. De Brøndby hooligans der laver balladen skal identificeres og holdes væk fra danske fodboldstadions på permanent basis. På den måde kan de mange rigtigt gode Brøndby fans igen få mulighed for at støtte deres klub på bedste vis både ude og hjemme.
Skrevet af SotD
SodT

nu var det mere, at du mener at 280 laver ballade til hjemmekamp. pga den 1% jeg nævner. Hvis du lægger det op på den måde. men forstå det som du vil. :)

de 30 karantæner kan komme af brug af Pyro.

tænker det er "volden" vi skal til livs.


Det er dig - ikke mig - der taler om 1%. Jeg konstaterer bare at med 30 anklagede i Viborg, så var der i hvert fald mere end 1% af de fremmødte der lavede ballade. Så er jeg sådan set ligeglad med hvordan I opfører jer I jeres egen hule, hvis dem i sender ud af huset smadrer ting og folk.

Vi skal alle lovovertrædelserne til livs, men særligt volden og truslerne.
Silkeborg IF
Skrevet af Erdermeresovs?
Skammeligt med de her kollektive straffe. Tænk hvis samfundet så sådan ud generelt. Nå, men så må det jo også forventes, at hver gang der er slagsmål i byen, så skal hele nattelivet lukkes ned året ud, for der er jo nogle som ikke kan opføre sig ordentligt.. Når en billist kører vanvidskørsel, skal alle danskere naturligvis have frataget kørekortet osv.. Fedt samfund vi ender med, med sådan en tilgang til tingene.


Du mener ligesom at vi alle blev beordret indenfor og samfundet lukkede fuldstændig ned "fordi nogle ikke viser samfundssind"?

Jeg er slet ikke uenig med din udtalelse, men sådan er samfundet desværre allerede indrettet på visse parametre.
Jeg er glad for at du ikke skrev "man(d)" i dit opslag for så havde vi jo også haft en sag med nogle få forvirrede mennesker.
Skrevet af Konsulenten
@sypigetios

Selvjustits:
det at nogen tager loven i egen hånd i forhold til andre


Jeg tænker ikke umiddelbart at der er nogen der har lyst til det.
Det
Vil betyde man enten skal anvise hvem det er eller være klar på at slås hvis man beder dem stoppe.

Som jeg skriver bor jeg i Silkeborg så nej, jeg aner faktisk ikke hvem klaphattene er.

Det der ville være rart var om politiet ville tage fat i dem ,det er vel trods alt deres job om der foregår noget ulovligt og vel ligeså nemt for dem at nappe en med maskering på eller romerlys i hånden
Skrevet af lupi vicit
Det skulle have været resten af sæsonen. Ærgerligt, det rammer “almindelige” fans, men så må de sgu stå sammen og få styr på de idioter, som de i øvrigt står skulder ved skulder med på tribunen.

Det er de få, der ødelægger det for de mange. Nu må tiden være til, at de mange stepper op, tager ansvar og siger fra overfor de få. Det er den eneste løsning.
Skrevet af DenGodeTone
kan høre ballade er mange ting i din verden.. siden de (30) lavede ballade.

der var KÆMPE ballade til FCM - Viborg. :(
annonce
0