Snak

Mere indhold efter annoncen
Tak til alpha.

Når det er sagt, så vil det her bare skabe endnu mere had og vold hvis jeg kender mine medfans korrekt. Vildt at den almindelige bif fan skal straffes.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Voldsom sportslig fordel til modstanderne i de kampe. Det må naturligvis være dejligt.

Fordi udebanefansne har bare sikret Brøndby den ene sejr efter den anden so far.

OT: Superfin beslutning. Man kan undre sig over, at hammeren først falder nu.
Nu ved jeg ikke hvor mange billetter og hvad priserne er i Aarhus, men du snakker et par tusinde manglende Brøndby fans i Aarhus.

Lad os så sige 2000 gange med 100 kroner (gennemsnitspris når man tager voksen, børn, pensionist og kontanthjælpsmodtagere).
Det er 200.000 - tror du ikke det beløb kan undværes i AGFs kasse?

Og jeg nægter at tro på at I ikke sælger flere billetter til jeres egne fans nu.
Fans som før ville blive væk pga. de ikke vil se på Brøndby fansenes opførsel og fordi de føler sig utrygge.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Take care ude på de danske restepladser. Der er nu en mindre gruppe Brøndby "fans" som har fået frigjort nogle søndage..
Nu der intet mere i verden jeg hader mere end Brøndby. Men når det er sagt er det nok det mest hjernedøde af dbu og divisionsforeningen. Det bare spørgsmål om tid hvornår det går udover os Fck fans og resten af Danmark. Om 10år er det amerikaniske tilstande i dk…
AGF-Vestegnen
@Fiskeren92 - se mit svar til Randomhero. Man kan ikke sælge noget, når der ikke er købere til produktet. Der kommer ikke pludselig 8.000 ekstra AGF-fans på stadion, fordi Brøndbys ditto ikke må komme ind.

Det indtryk får man ellers herinde til tider med skræmmekampagner om hvordan næsten ingen almindelige tør tage på stadion, når Brøndby kommer på besøg ;-)

Spøg til side, så er det selvfølgelig ikke sikkert man kan sælge dem alle, men mon ikke man kan sælge en del? Især AGF, som jo har en stor fanbase, tænker jeg da. Og som en anden er inde på sparer man jo så udgifter til vagter mm. Har i hvertfald svært ved at se at det er andre end Brøndby, der bliver straffet her.

Hjemmekampe uden tilskuere kunne selvfølgelig også have været en mulighed, men i og med man ønsker at dæmme op for balladen, og balladen foregår på udebane, så giver det meget god mening at det er hér man udelukker tilskuere.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Det kan generelt være svært, at lokalisere de reelle bøller og ballademagere mm--det ville jo være bedst, at det KUN RAMMER de effektive uromagere, men man statuere et eksempel kollektivt. Det er da rigtig ærgerligt for de fans på vestegen, jylland mm der IKKE skaber andet end god stemning og opfører sig ordentligt.

Brøndby får 4oo klik i bøde..Ja det kan være, at de kunne have ageret bedre og forhindret den her udvikling??

OT. så har jeg sku nok netværk i københavn til, at vide, at fc har lige så slemme hooligans- bla jægersborg området......så de fleste klubber har deres, at slås med.Udviklingen man vi jo se er skræmmende og tager til rundt omkring....
Sikke en beslutning. Træls at det skal komme dertil, men omstændighederne taget i betragtning, så er det i mine øjne en rigtig god beslutning. Gad vide, hvornår diskussionen om ansigtsscanmere og anden form for sikker identifikation igen kommer op. Jeg fatter ikke at klubledelserne ikke for længst har smidt grupperinger som Alpha ud af stadion. De står stadig for capotårnet, gør de ikke? Det giver ingen mening for mig, efter alle de episoder den sidste tid. Det handler om at skabe en tryg atmosfære for alle, og det gør den lidt aggressive tilgang blandt de styrende fans jo ikke ligefrem.
… og hvis denne sanktion ikke har hjulpet i foråret 2023 bør man kunne udelukke 1) tilskuere til Brøndby kampene 2) degradering af Brøndby til Danmarksserien !!!
Mon ikke Men In Black opstår igen helt tilfældigt og går “march” mod hvad man nu kan finde på.. corona.. skat.. tilbud i Bilka
annonce