Snak

Mere indhold efter annoncen
CV følger vel efter ud af døren?
Tak mesterskabet Niller. Kæmpe overperformance! Men synes samtidig timingen er rigtig
Køge vil hjertens gerne bytte. Niels til Køge, Agger og co. Brøndby.

Giv den mand en statue, en lounge eller noget 3. Det fortjener han fandme.

Det her! Det er det allerbedste eksempel på, at træneren altid står for skud…. Der er ikke en finger at sætte på hans præststioner.

Holdet er bare ikke bedre end hvad tabellen viser. Jeg har fået en enorm respekt for NF som træner. Han har gang på gang fået holdet til at præstere trods salg af profiler. Udadtil har han accepteret betingelserne. Dog tror jeg han har fået nok og det i virkeligheden ikke er Bif der opsiger samarbejdet.

CV /Oskar, hvis I læser med, så kig lige på jer selv også! I har en lige så stor andel i de skuffende resultater.

Men hvad ved jeg/vi. Det er nemt at sidde i sofaen og gætte.

Pøj pøj NF, du fortjener bedre.!
Mandfolk! Der skal lyde et stort tak og go vind videre herfra
Faktisk mest til pudersne d-:
Imponerende hvad NF har fået ud af det materiale, som CV har stillet ham til rådighed. Dygtig træner, som hurtigt får et nyt job
Ligaens mest overvurderende sportsdirektør fyrer ligaens mest undervurderede træner.

Den forkerte mand på porten - men vel en blessing in disguise for Niels Frederiksen at slippe for at være en del af det plastik cirkus der er indtruffet med de nye ejere.
Udemærket træner, for et hold af middelmådige spillere.
Synes det er svært at klandre ham noget. De sælger de to bedste spillere og giver ham skrald at arbejde med efter. Uhre blev aldrig erstattet ordenligt. Så er det svært at vinde kampe.
Jeg kommer aldrig til at forstå trænerfyringer af dygtige trænere, der beviseligt har fået rigtig meget ud af et middelmådigt spillermateriale.
Hvordan kan det være at det altid er trænerne der holdes ansvarlige, når en klub spiller dårligt? Det kan jo også være at spillerne ikke er gode nok - hvilket i øvrigt bør falde tilbage på CV...
Det faktum at Niels Frederiksen vandt et mesterskab mere eller mindre udelukkende på baggrund af at han udnyttede Uhres hurtighed på perfekt vis, må siges at være en genialitet.
Brøndby er pt. 3 point efter Silkeborg på 4. pladsen.

Brøndby er i øvrigt det sidste hold jeg holder med i Superligaen, men det er ikke relevant i denne sammenhæng, da jeg synes Niels Frederiksen fortjener bedre.
Keep atacking!
annonce