Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Niels Frederiksen er en fed type og jeg håber han vil være tilbage i en betydende rolle meget snart. Ham kan jeg godt lide i dansk fodbold.

Spændende om ansættelsen af den nye træner sender et signal om hvad vi kan forvente af de nye ejere.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Det kunne ikke være anderledes. Men det virker bare som om at det her stikker noget dybere end NF, hvorfor bliver der ikke hentet spillere før, så de kan spilles ind på holdt? Hvorfor er der så mange der ikke præstere godt nok? Er det ledelsen/bestyrelsen der ikke vil godkende handler? Er det C.V/ den sportslige del der er for ringe? Er der flere i og omkring trænerteamet som skal ud? Min fornemmelse er at der skal renses mere ud, og måske helt oppe fra bestyrelsen af. Men man bliver selvfølgelig nød til at have nogle i kikkerten inden man opsiger. Nogle skriver Auri og T. Bech lol…. Come on. Nu skal der geares op, så en international sportschef måske med Flemming P fra FCN. Og Steven Gerrard der er spottet i Kastrup kunne være et bud på en træner.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
ingen anden træner i DK havde kunne skaffe et mesterskab med det mandskab

Faxe gjorde det med Herfølge. Nogen gange går tingene bare op i en højere enhed. Men NF fortjener helt sikkert anerkendelse for præstationen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Din ægte far
Nu er tiden inde til en klassisk CV - Han overtager naturligvis selv roret i BIF for resten af sæsonen.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af vbkbh
Fodbold branchen er nådesløs. Den der har mindst skyld i problemerne tager skraldet.
Skrevet af Paul Allen.
Synd for den gode Niels som jeg sådan set godt kan lide, men nogen skulle jo have ansvaret for et dårligt 2022.

Jeg håber sådan set bare, eller det gør jeg i virkeligheden ikke da jeg er i en anden klub, at folk i BIF indser hvor inkompetent CV er til at være sportsdirektør i en klub der skal spille med helt fremme. Der er stadigvæk grimme spor tilbage af ham inde i FCK, og han bliver nok aldrig tilgivet for 2012 fædsen, samt Mussi handlen som var sidste søm i kisten for ham der efter nogle rædselsfulde år med ham alene i spidsen.
Skrevet af Olé Ole
Det var uundgåeligt.

MEN han har fandme heller ikke haft nemme betingelser at arbejde under. Ikke underligt hvis han har følt sig udbrændt på det seneste. Ingen støtte fra ledelsen efter mesterskabet. Stod til sidst tilbage med et knolde-sparker-hold uden kvaliteter.

Alt i alt har han gjort det udmærket, men er personlig enig i, at det er tid til noget nyt - hvad end det så bliver.

Stort tak til NF og held og lykke fremover.

NB: Måske ledelsen skulle se indad. Ikke alle er uskyldige i det der er sket.
Én der har stået på et forblæst Brøndby Stadion med løbebaner. Frysende, med en rød pølse og en flad faxe i hånden. Slukøret efter et netop overstået nederlag til Skagen. Det var tider...
Skrevet af Bruger4321
Tak for alt Niels, han har fandme gjort et kolossalt arbejde for Brøndby, og er den bedste vi har haft i mange år. Det forventligt det måtte stoppe nu.
Men alt respekt i NF
Skrevet af Klopptimist
Altid seriøs og altid med høj klasse - god vind fremover Niels F. !

Ærgrer mig stadig over, at Esbjerg ikke matchede hans klasse i sin tid, men det er jo nok det rigtige for Brøndby og NF at skilles her.
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Ahijado
Det var Scott Mclachlan, som er ny næstformand i bestyrelsen og med i GFH.
Politik er en del af fodbold.
Skrevet af BeerBellyBoy
Set udefra, så har NF fået rigtig meget ud af meget lidt i BIF. Forventningerne til BIF er højere end truppen retfærdiggør. Her leverede NF nærmest mirakuløst igennem længere tid, men nu spiller truppen på niveau… og så ryger man åbenbart. NF kan forlade klubben med ret ryg.
Skrevet af Osteopaten
Fra bankmand til legende! Tak for alt NF. En levende bevis på at penge ikke er alt i fodbold. Tragisk Brøndby så i samme periode netop bliver købt op. Håber de kan holde fast i den tanke.
Skrevet af hjst
Niels Frederiksen er en fed type og jeg håber han vil være tilbage i en betydende rolle meget snart. Ham kan jeg godt lide i dansk fodbold.


Tror mange fodboldinteresserede kan skrive under på disse velvalgte ord- uanset klubinteresse i øvrigt.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af TheUnitedWay
Beer: Både/og. Wass, Ohi og Vallys er på papiret spillere som skulle løfte holdet. Jeg har så fra start af kritiseret indkøbet af Vallys når man spiller uden wings. Jeg tror de penge kunne være bedre brugt andetsteds på banen. Jeg synes det er fair at fyre NF nu når han alligevel havde så kort tid tilbage, og så give en ny træner muligheden for at indarbejde sin spillestil.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af SofaEFB
Har sgu lidt medlidenhed med NF

Nu er det anden gang han har overpræsteret med et hold og hvor ledelsen efterfølgende har solgt det meste af kvaliteten, hvorefter han får en fyreseddel for manglende resultater.

EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg kan godt lide NF, men der er faktisk blevet hentet tre profiler til holdet i sommer.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af jeg ved det
Hej Niels
Tak for et mesterskab, du har gjordt det godt, og fået meget ud af lidt, det er jo desværre nemmer at fyre dig end hele holdet, held og Lykke fremover
Skrevet af bobeto
Jacob Friis…………..
NF tak for mesterskabet!!!!!! Det kan godt være NF kun har haft middelmådige spillere i truppen, men i denne sæson er de så blevet desideret dårlige!!!! Og det kan kun falde tilbage på NF. Fornuftig beslutning og held og lykke fremover.
Skrevet af SønAfKlopp
Mine bønner er blevet hørt. Tak til Niels! Ind med David eller Kent nu, tak.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af FodboldUtd
@SønafKlopp
Seriøst? David N som er FCK´er ind i hjertet? Og Kent som blev fyret på den mest ydmyg måde. Han har gang i noget stort i SIF. Hvorfor skulle han dog gå tilbage til en fuser?

Og sjovt at folk herinde skriver Troel Bech, Agger og selv Ståle! Det må være skrevet med en del ironi. Kan ikke pt komme i tanker om danske trænere, som er klar til jobbet. Er sikker på at GFH har noget i ærmet.
annonce
0