Snak

Mere indhold efter annoncen
NF har været en helt fantastisk træner i det setup han blev ansat i. Han har fået unge spillere til at præstere på et virkeligt højt niveau.

Men efter der er kommet nogle etableret spillere i truppen, så virker det som om, at han lidt har mistet grebet om truppen. Jeg tror primært hans forcer ligger i, at få det bedste ud af unge spillere og hjælpe dem til at præstere på et virkeligt højt niveau, samt at skabe harmoni i en trup. NF har generelt været med til at løfte Brøndby op på et andet niveau, men jeg tror ikke han kan give mere til klubben nu.

Derfor giver det også mening, at han ikke bliver forlænget, og Brøndby prøver noget nyt.

Mange tak for alt hvad du har givet Brøndby. Du vil aldrig blive glemt for, at have givet os følelsen af mesterskab tilbage. Den følelse af at stå på stadion og fejer mesterskabet har været savnet og det er udelukkende din fortjeneste.
I min optik er der kun ganske få trænere der er egnet til jobbet i Brøndby. Det bør enten blive Auri Skarbalius eller Ståle Solbakken der skal tage over.
Igen i år spændende at se hvem der vinder sølv. DK : Et Hold - En Magt !!
Dalle85:
Enig Uwe er god, men ikke en af de bedste danke trænere. Er nu ret sikker på han er tysker ;) men måske en af suppens mest lovende trænere :)


Læs lige indlægget igen.
Niels Frederiksen har præsteret fornemt med en ofte middelmådig trup. BIF har ikke en organisation og kultur hvor trænere kan præstere optimalt, se blot hvad Thomas Frank og Kent Nielsen har præsteret efter de blev fyret i BIF.

Det gør blot præstationen endnu mere imponerende.
FCK above all | Aston Villa inden de vandt CL i 1982 | Brønshøj siden Kent Nielsen og Michael Manniche var teenagere
Det er med blandede følelser at NF stopper. Ingen anden kunne have taget mesterskabet og evig tak for det , men den store forskel kom da Jesper Sørensen blev u21 træner. Siden der har det taktiske haltet. Evnen til at skifte gear og taktik i spillet har været ikke eksisterende. Og jeg bliver hysterisk hvis Retov for lov at blive. Han har simpelthen ikke kvaliteterne til top fodbold. Er Harreide ledig ? Kunne være et ok bud. Jeg håber de har et virkeligt godt bud på blokken og det tror jeg da det her har været undervejs et stykke tid. Timingen er også god med den lange pause in mente.
Håber at Retov bliver forfremmet. Så kan det være AAB ikke rykker ned :)
Han har dælme gjort meget godt for BIF, selv med et hold der ikke burde kunne vinde noget som helst, vandt han guldet.
Jeg er ikke sikker på, det er den rette beslutning det her. Tænker mere CV har fejlet, end NF har det.
Jeg griner min røv i laser, hvis de henter David Nielsen...
Kjetil Knutzen er en eftertragtet herre, så jeg tror ikke han kommer til vestegnen.

Jeg kan også se, at en snakker om, at FCM evt skulle hente NF, men det er IMO lidt useriøst. De har lige ansat Albert Capellas, og Steinlein snakkede om i går, at han skulle have arbejdsro, samt at FCM dkal på indkøb og efter mindst 2-3 forstærkninger til Alberts projekt.
CV spottes ofte som siddende alene når Brøndby spiller.Ved kampen i går blev han spottet med 2 personer, og den ene lignede hollandske Jaap Stam.og herfra ønskes du rigtig meget held og lykke uanset hvilken klub der får glæde af dig. Du fik forvandlet " såkaldt ukrudt til noget virkelig smukt anlagt i en prydhave" . Fantastisk.
Kære Niels. Tak for en fantastisk rejse,
Stor cadeau til Niels Frederiksen. Vel en af de største præstationer i SL historie at vinde med det BIF-hold. At arbejde under de betingelser han har så længe har krævet rigtig meget.

Jeg tror, han er ærgerlig over spil og resultater, men lettelsen indfinder sig nok også på et tidspunkt, når han får det lidt på afstand.

En dygtig mand. Håber at se ham i Superligaen igen.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Det forlyder at Ståle Solbakken er blevet spottet på vestegnen flere gange de seneste par dage..


Tro på det 🤣
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
annonce