Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby hjalp FCM: Bedre end FCK-guld

Skrevet af bold
man 9. maj 08:23

Andreas Bruus synes ikke, det er fedt at hjælpe FCM på vej, men det er trods alt bedre, end at FCK vinder guld, siger Brøndby-backen.Læs hele nyheden her
Skrevet af anders.hede
jeg forstår ham godt - men jeg er ikke sikker på spillerne skal sige det
Nu forventer man næsten ikke en 100% indsats mod fxm

Så jeg synes det er dumt
Skrevet af Mac2907
Uha, sådan en udtalelse kan få alle sportsjournalister til at slikke sig om munden og skabe "støj". Ja, man kan godt drøfte om det er en intelligent udtalelse, men den er jo direkte adresseret til egne fans. Jeg kan simpelthen ikke tro på de lægger sig flat ned i Herning. Jeg er i hvert fald bekendt med rigtig mange som overhovedet ikke synes fcm er verdens næst-fedeste klub. Og hvem husker ikke de, desværre legendariske, kampe på bif-stadion, hvor fcm tyvstjal sejrene og et par af deres spillere (Sparv og Sviatchenko) mirakuløst slap for udvisninger!! For at det hele ikke skal eskalere og/eller brage sammen, vil jeg håbe fcm-bif ender med et x. Så er alle parter vel sådan nogenlunde tilfredse. Så har bif gjort sig neutral overfor de 2 konkurrenter……
Skrevet af VIF57
Vil hellere have mesterskabet til Sjælland/KBH end til Jylland, med mindre det er Silkeborg :)
Skrevet af JEGerUenig
@Anders.hede Nej timingen af hvad han siger er meget uheldig forbeholdt Brøndby møde os FCM i næste opgør. Hvis det er en historie som blusser op, kan Brøndby næsten blive tvunget til at bænke ham til den kamp.
Skrevet af henoch
Brøndby har jo stadig mulighed for at komme til at spille europæisk næste år. Det tror jeg, de går noget mere op i, end hvem der vinder mesterskabet. Jeg synes også udtalelsen tyder på, at det ikke er noget, de har særlig mange følelser omkring. Så jeg tror de giver den fuld skrald mod FCM.
Skrevet af Konsulenten
Helt enig Henoch , folk ser spøgelser her som ikke er der. Bruus siger jo bare det alle ved
Skrevet af Niller93
ja da lad fcm vinde og endnu et hold får flere penge, mere succes flere bedre spillere, så brøndby kan se endnu mere dum ud i fremtiden.... som fck fan håber jeg FCM vinder og brøndby ikke får europæisk bold næste sæson. vi får 9 ud 9 point. GO FCK!!!
Skrevet af Franke68
Med andre ord vil de nok tabe næste kamp mod FCM
Skrevet af Ditka
Døden skal have en årsag. Brøndby har ikke leveret en 100 procents indsats meget længe. De dyre drenge kunne ikke slå et formsvagt Brøndby uden vigtige Maxsø. De kan kun bebrejde dem selv hvis de heller ikke vinder guld i år.
Skrevet af Romeo Detlev
Enig med Bruus. Det skal dog tilføjes, han ikke selv gjorde meget i går for at få det til at lykkes. Ham, Hedlund og Cappis var pivringe
Skrevet af dondyhrs
Fuldt forståeligt, som SIF fan håber jeg også at Guldet kommer til FCK. Og det gør ondt i hjertet at indrømme at jeg håber FCM tager pokalen.
Skrevet af AsRambo
Jeg holder med FCK, og jeg har da mødt en del som deler mit følgende synspunkt - Jeg er overhovedet ikke bleg for at sige at jeg langt hellere ser guldet på vestegnen end på heden.
MidtJ har sådan en lidt redneckagtig, Atletico-tilgang til det hele med "... det er os mod alle andre...". Den der underdog´rolle (offerrolle) som de konstant indtager fylder for meget og gør det skingert. Alt skal overdramatiseres og hvis ikke de vinder så er det "snyd". Det er det vildeste egotrip.

Det går naturligvis begge veje - men det er squ den følelse jeg har.
annonce
0