Snak

Mere indhold efter annoncen
@HanHare, ja sorry, kunne ikke lade være ;) God aften
@hørnulige

Ikke dømte de små frispark ???
Fcm fik over 20 frispark i kampen , det er mere end Fck - AaB til sammen .. vildt så mange små frispark de får … så du kampen?
Spøjst at så mange kritiserer dommeren. Jeg synes det var en fornøjelse at han ikke dømte alle de der små frispark. Og linjen holdes rimelig konsekvent. Selvfølgelig små fejl her og der, men godkendt indsats.


Jeg forstår skam godt din holdning til det. Jeg er helt sikker på Daniel Wass og Mathias Greve også synes at den linje var helt som den skulle være :D

Dommerkendelser eller ej så vinder Brøndby 100 % fortjent den her rodet omgang fodbold. De er meget meget afklarede med hvad de vil, når de har bolden. FCM har jo stadig ingen fucking ide, andet end at give bolden til Isaksen og håbe på at han gør et eller andet. Capellas har ikke rigtig undskyldningen med, at han ikke har haft tid. Han har haft præcis ligeså lang en opstart til det her foråret som Jesper Sørensen + halvdelen af efteråret. De virker noget mere afklarede i hvad de vil. FCM skaber jo tæt på ingenting i den her fodboldkamp. Vi får skabt noget kaos, rod og panik til sidst, men Mads Hermansen har jo ikke nogen redninger, som ikke bare er en formsag for ham at nappe. Vi er jo aldrig tæt på at score.

Ohi er en klasseangriber. Seriøst Svend og Steinlein. Er det så fucking svært at finde en angriber på det niveau? Hvor mange transfervinduer har I forsøgt nu?
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Enig Fcm offensiv er simpelhen ikke god nok.. skræmmende når så mange igennem så længe og flere transfer vinduer har sagt det at vi stadig står samme sted.. der skal godt nok ske noget til sommer hvis de skal spille med omkring mesterskabet.. og hvad sker der lige med at sisto ikke kan komme på bænken, det er efterhånden en sindssyg historie til den negative side som de skal få styr på
Skønt at se FC Muh - hvor er Steinleins smil?
Velfortjent sejr! Men hvad fanden sker der for alle jer der er vilde med Ohi???!!

Magen til overvurderet spiller, og nej, han er heller ikke pæn, han er SÅ grim!! Måske han skulle til at barbere det skæg der ;)

Uanset, fedt at se Bif har fundet melodien igen, i tilhører i toppen sf dansk fodbold ☺️

Hold kæft hvor er fcm ringe. Hvis man ikke vidste bedre skulle man tro det var Horsens der spillede. De kan jo ikke andet end at smide lange bolde frem. Vildt at se hvor langt bif er nået på et par måneder med en ny træner og fcm har ikke rykket sig siden Capellas kom til. De er pinligt ringe. De spillede heller ikke godt i Viborg


Det er åbenbart ikke en god idé at ansætte en notorisk assistenttræner, som aldrig har stået i spidsen for et klubhold, til en - på papiret! - topklub. Hvem havde dog gættet det?!
Steinlein klarer den!

Fortvivl ej, gæve vestjyder.

Når den gode Steinlein ikke lige er i mediebilledet er det fordi han lægger planer.

Top 50 - i Europa - er indenfor rækkevidde!

Som skrevet i kamptråden. Fcm er rådvilde. Hvilket jeg ville finde bekymrende, nu Cap har haft 2 opstarts perioder. Spændende hvad Jesper kan få ud af bif, virker til de “hurtigt” har fundet melodien efter trænerskiftet. Der bliver kamp om den 6 plads, og det bliver ikk hyggeligt…
Moral er godt.....
Corner11
Ohi overvundet 11 kampe 7 mål 1 assist, koster under en 5 del af hvad jeres overvurderet spiller koster, med nul mål i Superligaen , det er sgu skægt skrevet.
annonce