Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby imponerer Wass: Potentialet er kæmpestort

man 15. aug 10:45

Daniel Wass er meget imponeret over Brøndby-truppen, der har et kæmpestort potentiale. Læs hele nyheden her
De der kommentarer er jo lidt til grin. han ville naturligvis aldrig sige det modsatte eller for den sags skyld noget negativt overhoved. selvfølgelig har en knægt på 16år der får debut alle muligheder foran sig. men bif i al almindelighed har vel ikke et potentiale til andet end top 6.
FHJ
"men bif i al almindelighed har vel ikke et potentiale til andet end top 6"
Vil ikke sige du er forkert på den. Men hvem er så 1-5? Lige pt er det vel ikke nemt at sige hvem der er god nok til top6, de 2 dyreste trupper, ligger udenfor top6
Brøndby ender helt sikkert i top4 igen - helt sikkert fordi de er ude af Europa
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Som jeg ser det er Brøndby pt. den 4. bedste trup i ligaen. - De 3 der er bedre er Silkeborg, primært grundet de er så sammenspillet, FCK og FCM.

Jeg ser det som højst sandsynligt at kun 1 af der 3 hold ligger over Brøndby når vi går på VM/Vinter pause - alene af den årsag at FCK og Silkeborg herfra har 8 kampe mere i den periode og FCM 6 kampe mere end Brøndby.

Om der så er andre hold der ligger over Brøndby efter de 17 runder er svært at sige, Randers er et bud, men tror ikke de holder, ligesom jeg ingen tro har på at FCN og Viborg kan holde på længere sigt.

FCK burde kunne magte 2 turneringer, tror det er sværere for FCM og Silkeborg. Men godt nok en dårlig start fra både FCK og FCM som vel tilsammen kun har spillet 2 gode kampe i sæsonen, FCK´s derbykamp og FCM´s udekamp mod OB.

Spændende sæson.
fodbold_hjernen

Til grin ligefrem? Det er da klart, at han svarer sådan, når han bliver spurgt. Jeg synes egentlig det han siger er ret ukontroversielt. For der er meget potentiale i truppen.

Jeg vil da også vove at påstå, at der er stort potentiale at spotte i den trup, som Brøndby har lige nu. Schwartau, Kvistgaarden, Slimane og Hermansen er i min optik talentfulde spillere, der kan udvikle sig til topspillere i Superligaen. Men jo jo, hvis man absolut vil have de negative briller på.
TT og RFC plejer at have et rigtigt godt efterår - og et forfærdeligt forår…. nu skal de KUN spille 1 kamp om ugen de næste 6 måneder + forhåbentligt nogle pokalkampe, så jeg er meget spændt på - først og fremmest RFC - og dernæst VFF, SIF og naturligvis FCM og FCK…
BIF er naturligvis altid interessant - men pt er de vel lidt vakkelvorne…??
Potentialet i truppen er vel ikke det folk er uenige i. Der mangler de rigtige erfarne som Wass til at hive de unge spillere op. Slimane, Hermansen, Heggheim, Schwartau og et par flere er jo spændende. Det er der ingen som modsiger Wass i. Men de mangler at være kontinuerlige.
Potentialet er dog ikke så stort, at en kval til Mickey Mouse turneringen kunne håndteres!
Jeg er enig i trådens første indlæg. Indtil OB-kampen synkes kun, at man har hørt klager om, at der manglede noget kvalitet i Brøndby-truppen. Kritiske artikler om sportsdirektøren, der måtte se at komme i sving m.m. og en træner, der fastslog, at der mangler noget kvalitet. Nu er der pludselig kæmpe potentiale i truppen ifølge en ny mand, der har spillet en enkelt kamp.

Ja, stort potentiale har jo næsten alle klubber, hvis man kigger på de fire-fem bedste i truppen. Og det, at en trup er meget ung, behøver ikke at betyde, at disse spillere bare bliver bedre og bedre.
det er en generel konklusion på udtalelser der roser eget hold helt ukritisk jeg er efter. ofte kender man svaret inden spørgsmålet er stillet. og når det samtidig bliver lidt skævt trækker jeg på smilebåndet. og onelove... køber kun ind 33% af dine potentiale spillere som du har tilføjet. Hermansen. han kan blive super.... kvistgaardener glemt om et par sæsoner og slimane spiller i Tyrkiet for et midterfelt.
FHJ
annonce