Snak

Mere indhold efter annoncen
1128kbh: nu var det aftalt i samarbejde med politiet og klubben, at porten skulle åbnes, af frygt for personskade.
Random: Det er altsammen meget fint, men når man har en historie i denne slags sager og samtidig gør det på det mest kritiske tidspunkt burde der statueres et eksempel overfor klubben og resten af fodbold Danmark. Hvis BIF bare får en bøde gør de det jo igen, det er bevist så mange gange før at klubben og den fans simpelthen ikke magter opgaven og skider fuldstændig på corona, det er dybt uacceptabelt og burde give mere end blot en bøde.

Logikken i at fordi der er nok tosser så skal man bare lade det hænde er dybt forkert og burde resultere i at man laver et eksempel ud af klubben, der er sikkert mange anstændige BIF fans, men fakta er at størstedelen af fjolserne løb ind på banen og ødelagde det for alle andre som så mange gange før, det er efterhånden svært at have medfølelse for den klub.
ACH
Så vidt jeg ved er det forbudt for tilskuere at gå ind på banen. Så det koster vel en bøde til klubben som de så kan sende videre til de tilskuere der ikke fattede reglerne.
Uddrag fra regler om afvikling af kampe i superligaen:

“ c. Det skal være sikret, at tilskuere ikke opnår mulighed for adgang til spillepladsen.”

Så der er vel ikke så meget at rafle om.
"Så vidt jeg ved er det forbudt for tilskuere at gå ind på banen. Så det koster vel en bøde til klubben som de så kan sende videre til de tilskuere der ikke fattede reglerne."


Tak for et fornuftigt og moderat indlæg.

Der er klart overtrådt nogle regler, men de sanktioner, der tales om i denne tråd, er helt ude af proportioner i forhold til tidligere domme. Taberdømmes og pointstraf for noget, vil være en absurd dyr straf - i tråd med forslaget om at evt. fortjeneste skal deles ud til de øvrige klubber.
Der skal trods alt være en sammenhæng mellem gerning og straf.
Brøndby IF
0-3 nederlag og pointstraf virker fair, det er selvfølgelig en ærgelig udvikling, men det er jo helt tydeligt at sådanne sager normalt vil give pointstraf og de har tilmed en historie med den slags sager.

Kan du ikke lige slynge et eksempel afsted på dette?

Uddrag fra regler om afvikling af kampe i superligaen:

“ c. Det skal være sikret, at tilskuere ikke opnår mulighed for adgang til spillepladsen.”

Så der er vel ikke så meget at rafle om.


Fodboldkampen var færdigafviklet. Så der er bestemt en del at rafle om.
"Personskade grundet pres på portene". Lyder nærmest som om det har været tæt på de første pomfritter med tatoveringer.
Der er ikke rigtig noget at komme efter. Kampen afvikles under fin ro og orden og påvirker ikke resultatet. At politiet så lukker en masse ekstra folk ind på stadion i sekunderne efter slutfløjtet er så deres beslutning, det skulle de måske ikke have gjort, men også deres konsekvens, som man så må tage mellem politi og myndigheder, da der også kan opstår farlige massende situationer op imod hegnet, inden næste gang sådan noget optræder.
Var det i 2012 efter pokalkampen at Brøndby fans løb ned imod FCK. Det blev straffet med 3 kampe uden fans og 150.000 i bøde. Her er der dog ikke andre fans, tegn på optøjer eller fare for andre tilskuere. Så tror sagtens at vi kan sammenligne med den her, som hvad den maksimale straf kommer til at være :)
DANSK MESTER 2020/2021 YESSSSS.....

Regler og regler.... vi er blevet mestre for første gang i 16år, og mange er lidt misundelige på hvor mange, der faktisk er Brøndby fan´s..

Men hvis vi altid skal overholde alle regler, så skal de jo på efterkrav vel give et par tusinde bøder, i forbindelse med alt muligt... er der ikke mange der stadigvæk spiller på dispensationer, på år XXXX hvordan kan de blive ved med det osv...

Så luk nu R... det her var vores dispensation.
annonce