Snak

Mere indhold efter annoncen
FussballFussball:
"Basel har ikke samme styre som de havde for nogle år tilbage."

...hvad har bystyret med byens fodboldhold at gøre?

@fodboldunited
Kan du ikke lige linke til det sted hvor utallige Brøndby fans har kaldt den Mickey Mouse turnering…jeg kan faktisk kun finde FCK fans. Derudover var der enkelte fans (ikke utallige ) som stak lidt til FCK sidste år med et glimt i øjet, mere var der vist ikke i det.

Og så har det første år jo også vist at de store hold stiller med en stærk opstilling hvilket naturligvis giver turneringen større værdi
@fcklog Du er med på at fck skal spille champions league kval ikke?
Ja gid Brøndby var blevet nr 7 sidste år. Helt utrolig ironisk t det er bedre at vinde playoff end at spille sig til 3. Plads.
Joke it is. Vi håber alle at det sportsligt igen kan svare sig at vinde fodboldkampe..
Der er vist et par stykker i denne her tråd der hellere må sætte sig ind klub coefficienter og lignende. At BIF endte 7 eller 3 har altså intet at gøre med hvordan de er blevet seedet i UEFA Conference League :)
Det er vildt så uheldig Brøndby er i disse lodtrækninger.
De kunne på papiret ikke trække en værre modstander - højeste koefficient i hele Q3.

Når det er sagt kan det vise sig at være heldigt på den lange bane. Lykkedes man med at slå Basel, som sidste år kun klarede samlet 5-4 mod Hammarby over 2 kampe i kvalen, så er man seedet i PO runden - da lodtrækning sker før Q3 er færdigspillet, og altså kan være heldig at trække hold som bl.a. Fehervar, Rijeka, Gil Vincente, Victoria Guimares eller overraskelser fra Q4 såsom Viborg potentielt kunne være (kan selvfølgelig ikke trække lige netop Viborg).

Håber Basel fortsat har det svært, vandt kun 15 af 36 ligakampe i sidste sæson. Brøndbys udfordring er nok om de kan nå at få styr på offensiven, så de kan lave mål i begge kampe, tror ikke de kan slå Basel uden at gøre det - derudover skal Pogon lige klares først, som heller ikke var den nemmeste lodtrækning, og sagtens kan give problemer.

Krydser for danske deltagelse i 4 gruppespil igen i år, det var fantastisk i sidste sæson at der konstant var danske hold i aktion, og de 3 er næsten sikret, forhåbentlig sikrer FCM allerede i denne runde at komme i gruppespil.
annonce