Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby må undvære Mads Hermansen i flere måneder

tor 18. aug 08:14

Brøndby er hårdt ramt af skader, da de nu må undvære Mads Hermansen frem til starten af oktober, som også er tilfældet med en skadet Blas Riveros.Læs hele nyheden her
Brøndby-fans efter næsten hver kamp denne sæson: Det kunne være meget bedre, men Blas og Hermansen var strålende igen i dag.
Skæbnens onde humor: Blas og Hermansen ude i 6 uger.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Så vi er nede på 1 back - Sebulonsen - til 2 pladser, og så diverse andre spillere der kan dække en back (Wass, Cappis & Bjur), men som alle foretrækker at spille på midtbanen.

Det er vidst ikke kun angriberposten man efterhånden er desperat efter at styrke.

Målmandsposten... for helvede altså. Tror sgu bare man bør satse på at Mikkelsen kan tage sig af den, men hvem er backup nu hvor Æegidius er udlejet? Skal han hjem og prøves af som 1. valg?
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Puha, det her kan godt blive meget dyrt og ødelægge hele sæsonen hvis der ikke handles meget snart!
BIF - Danske mestre 2021!
Røv
Supra Societatem Nemo
:(
Hold kæft hvor er det uheldigt :-( Den er godt nok op ad bakke, denne sæsonstart.

Har egentlig været meget tryg ved Thomas Mikkelsen, men hvor er det synd for Mads Hermansen - stiller ham ikke ligefrem bedre til VM-pladsen, hvor han ellers kunne være en bobler, ovenpå hans fornemme præstationer.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Nu ser jeg sjældent Brøndbys kampe, men det lyder da ikke til at Riveros brænder banen af ifølge kampreferater?

Hermansen derimod - av, av, av.
Pellegris
Jeg har set en del af dem. Riveros har næsten hver kamp garanteret tryk mod modstanderens bagkæde i from af dybdeløb, kontraløb og indlæg af generelt høj kvalitet. Han mangler dog lidt defensivt i positioneringsspillet.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Det er ikke det store tab når det ikke er for længere. Vi er godt garderet ind på målmandsposten og kan godt undværer Hermansen i 1,5 måned. Med Blas skade kan det være chancen for forstærkning øges og kan give større konkurrence i resten af sæsonen. Christian Sørensen fra Viborg måske?
@Roberto

riveros har gjort det godt. Derudover skal man jo så benytte en anden spiller på hand plads der så mangler der hvor han normalt spiller, eks Cappis der spillede back mod OB
annonce