Snak

Mere indhold efter annoncen
JuniorX

Det er sådan en lidt tynd omgang du kommer med som argument. Du nævner 2 spillere fra nogle klubber og en fra fcm som er syg, men Brøndby har 4 fra starteren ude med skade, så hvis din liste er dit argument så kan jeg da konstatere at det er korrekt de er hårde ramt.

Når det så er sagt så syntes jeg da ikke rigtig jeg har hørt brøndby pive over deres skader. det er vel fair nbok at sige man syntes man er lidt ramt. De har vel heller ikek sagt noget om at de er hårde ramt end alle andre?
"Oliver Christensen?
Han har endnu ikke været udtaget eller trænet med landsholdet, men bliver han fast førstemålmand i Berlin så ja."


Oliver Christensen fik landsholdsdebut i en venskabskamp mod Sverige i 2020.

Hvis han kan holde pladsen i Hertha vil han nok være foran Hermansen. Der er dog også en Iversen i Leicester man skal holde øje med. Danny Ward har bestemt ikke været overbevisende.
@Juniorx

Det er sjovt du nævner det med at pive over noget. Du nævner i øvrigt 2 fra startelleveren vs 5, som vi har skadet nu. Det er en gigantisk forskel, hvis man da ikke bare lige kan gå ud og købe 2-3 spillere til 30 mio stykket, fordi man er en virksomhed og ikke en fodboldklub, der skal stå på egne ben.

Så vidt jeg husker, så blev der pevet gevaldigt i FCK-lejeren ved deres sidste (eller forrige) europæiske kampagne, fordi der lå et derby mellem to kampe. Endda fra FCK til Divisionsforeningen om dårlig planlægning, så det var ikke bare fans, men klubben. Vi har så en altafgørende kamp mod Basel, hvor der bliver lagt et Derby på udebane under 3 døgn senere. Her var der 0 der pev blandt fans eller ledelse. Generelt udviser BIF jo bare stor klasse med CV og NF, samt en som Maxsø ved roret, hvorimod Thorup, Vavro blandt andre...Not so much.
Så må de leje Pryts resten af efteråret i Fremad A, så kommer han hjem igen.
annonce