Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby retter OB-direktør: Brøndby-fans ikke skyld i udsættelse

søn 6. nov 18:24

Brøndby skriver i en meddelelse på Twitter, at Brøndby-fans ikke var skyld i kampudsættelsen mod OB, selvom en OB-direktør gav udtryk for det. Læs hele nyheden her
Pointstraf nu!!!1
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Der sidder nogle i den tidligere tråd, der bør æde deres ord, og holde sig fra at fortolke andres ord. Den opgave magter de ikke
Ændrer jo ikke på at de slet ikke burde være ved stadion. Om de er årsagen til forsinkelse eller ej. Men det kommenterede Brøndby selvfølgelig ikke på.
@huskmig.
Hold nu kæft.. Undskyld mit franske.. De har jo intet med sagen at gøre?? De må da godt opholde sig ved stadion, så længe de ikke er PÅ stadion.. Spis en lort og se om den kan gøre dig glad.
Brøndby har jo helt ret her. Det væsentlige er jo ikke hvorfor deres fans rejste til Odense når de var udelukket fra kampen. Det vigtige er, hvorvidt de var skyld i at kampen blev udsat, eller om den blev udsat pga extra sikkerhedscheck pga deres fans.
@positivtbidrag 🤡🤡🤡
@deepaki
🥳🥳
Hvis de synes at det er fedt at være udenfor stadion (forstår jeg ikke) så er det vel ok, så længe de opfører sig ordentligt.
Jack Jørgensen gav da på ingen måde udtryk for, at det var på grund af Brøndby-fans at kampen var udsat.
Nu var det jo ikke sådan at der ikke var Brøndby fans på stadion.

På familietribunen, var det meget tydeligt at der var omkring 100 idiotiske Brøndby fans, der ikke kan finde ud af at overholde reglerne..

Straffen burde forlænges, når de stadig møder op.
annonce