Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby savnede straffe: Forstår ikke en brik

fre 10. sep 2021

Niels Frederiksen fatter ikke, hvordan Brøndby ikke fik straffe, da bolden ramte en Silkeborg-arm i feltet.Læs hele nyheden her
Manden står i straffefanger og der bliver skudt udenfor straffefeltet, jeg
mener klart der er straffe
Hobro4ever
Der er så meget de ikke forstår på vestegnen. Intet nyt
Når man ikke er bedre kan man jo altid give dommeren skylden
anygivenday: Når man ikke er bedre kan man jo altid give dommeren skylden


Nu er det ikke overraskende kommentar med tanke på, at du er FCK tilhænger og anti-Brøndby, men du tolker efter forgodtbefindende, da Niels F netop ikke giver det manglende straffe skylden for, at Brøndby ikke besejrer Silkeborg. Derfor må man alligevel godt kommentere på noget, man mener, er en fejldom.
Sjovt nok han ikke nævner at Vejle blev snydt for et KÆMPESTRAFFE mod Brøndby i overtiden…
Det morsomme ved dette er vel, at man godt kan betragte begge udsagn som rigtige.
Niels Frederiksen siger at der er straffe. Det er korrekt hvis man ser på de mange straffe der er blevet begået i sidste sæson.
Kent Nielsen siger, at han godt kan lide en linje hvor det ikke giver straffe og at den linje man tidligere har dømt efter er imod spillets ånd. Det er for mange også korrekt.

Nu står man tilbage med en dommer formand som inden sæsonen sagde at der ikke var ændret på reglerne om hånd, andet end hånd op til en scoring ikke nødvendigvis førte til annullering af målet.

Kigger man på de mange hånd situationen som netop Brøndby blev udsat for sidste år, kan man vel godt forstå at det er en forundring over dommerlinjen. Desværre er dommerne ofte er en manglende kvalitet i DK, med og uden VAR.
Ærgeligt, at man ikke valgte at bruge de mange VAR penge på dommere.
Lad os forsøge at have en sorber debat hvor man forsøger at løfte hinanden op på et nyt erkendelsesniveau.
Og vi er mange som ikke fattede, hvordan VB-BIF kampen ikke sluttede med et straffespark til VB og rødt kort til Hedlund. I den henseende kunne NF ikke se skyggen af straffespark. Han er knap så objektiv.
Vejle Boldklub
<i> Når man ikke er bedre kan man jo altid give dommeren skylden</i>

I modsætning til Thorup er Niels Frederiksen meget objektiv når han udtaler sig efter en kamp. Thorup praktiserer dårlige undskyldninger og hykleri i et omfang som ingen andre Superliga-trænere kommer i nærheden af.
Alle er enige om hånden er ude for kroppen og bolden har kontakt med overarmen samt at forseelsen sker i målfelttet. NF kritik er derfor yderst relevant og det kostede BIF et straffespark.
Synes ikke det klæder nogen træner at pege på dommerfejl, uanset hvor store eller små de måtte være. Fejl vil ske og det kan du som træner ikke lave om på. Det du kan påvirke er spillerne til træning og ind og udskiftninger. Fokuser på hvad du selv kan gøre bedre og hvad i som hold kan gøre bedre.

En udtalelse som "Der burde klart have været dømt straffe" er det svært at tolke anderledes end som en kritik af dommeren. Det kan så pakkes mere eller mindre pænt ind, men selv hvis man siger at dommeren var top klasse, bortset fra denne ene situation, verdensklasse, så kan det stadig tolkes som - "Det er dommerens skyld vi tabte" Derfor har jeg det personligt bedst med at trænerne kun forholder sig til deres eget holds præstation, eventuelt modstanderen, og ellers deflekter spørgsmål om dommerpræstationer andet end i helt overordnede generelle betragtninger.
annonce