Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby smed sejren efter sen scoring i Polen

tor 21. jul 18:23

Brøndby måtte torsdag aften nøjes med 1-1, da de på udebane mødte polske Pogon Szczecin i kvalifikationen til Conference League. 

Brøndby sparkede torsdag aften gang i denne sæsons europæiske eventyr, da de mødte polske Pogon Szczecin på udebane i Conference League.

Til kampen valgte cheftræner Niels Frederiksen at lave en formationsændring, hvor han startede med tre mand i bagerste kæde. Oppe foran valgte cheftræneren at spille med Marko Divkovic fremfor Mathias Kvistgaarden. 

Brøndby kom bedst fra start, og gæsterne var det første hold til at blive farlige. 

Først blev Divkovic sat op af Simon Hedlund, men kroatens forsøg blev blokeret. Efter knap en halv time fik Brøndby dog belønning for den gode start. 

Hedlund var igen på spil, svenskeren sendte end bold ind i feltet, og efter lidt tilfældighed endte den for fødderne af Blas Riveros, som tordnede Brøndby på 1-0. 

Brøndby var generelt fuldstændig i kontrol, derfor gik de til pause med en føring. 

Hjemmeholdet kom bedre med 

Mandskaberne var som forvandlet til anden halvleg, polakkerne var meget mere aggressive, mens danskerne pludselig var blevet passive. 

Et kvarter inde i anden halvleg var Pogon lige ved at blive farlige, men Brøndby-målmanden Mads Hermansen var hurtigt ude af sit mål, og så fik han skubbet bolden væk fra en Pogon-angriber. 

Kort efter var Simon Hedlund tæt på at fordoble Brøndbys føring, da han fik sendt en fræk afslutning mod mål, men forsøget blev reddet inde på stregen. Læs hele nyheden her
Hvad sker der lige for det hvide banner med skriften “Brøndby childfu**ers”… Er der nogen i truppen som har haft snuden for langt fremme?
Der er ingen ære i at være nummer 2 - Ikast-Herning Fusionen - Ægte vestjysk plastik siden 99
Brøndby kan bare ikke vinde i Europa
Ynkeligt at underkaste sig så voldsomt i anden halvleg. Man bør kunne forvente mere af Brøndby!
Det var vel okay
@basken

Jeg tror at det er en henvisning til en af lederne af en stor fangruppering voldtog mindreårige.
Basken, jeg tror der hentydes til ham "hooliganlederen" som har været så meget i medierne. Så nok mere "fans" mod "fans"
Basken

Det er ham Kevin Werner de henviser til, når de skriver childfcker.
Selv som FCK fan er jeg lidt undrende over Brøndbys offensiv. For hold nu op hvor er den sløv.

Divkovic er bare ringe og ja så er der den gamle ræv Simon Hedlund, som hverken kan score eller lave simple afleveringer.
Jeg forstår helt ærligt ikke hvorfor han stadig er hos jer, for han er godt nok ringe :D

Jeg siger det med kærlighed, fordi jeg faktisk ønsker et stærkt Brøndby og nogle gode derbys :-)
Success is temporary, Loyalty is forever
Pinligt at lave den salgs bannere, der sidder altså nogle ofre derude, der må sgu være en grænse. UEFA burde egentlig skride ind.

1-1 ude er egentlig fint. Brøndby scorede i 1. Halvleg fik det de kom efter, og valgte ikke at møde op i anden halvleg så det vel fint
Surt at vi ikke kan køre sejren i hus, men det var fortjent nok at polakkerne udlignede. Vi var bedst før pausen, de efter. Det er dog stadig et fornuftigt udgangspunkt, men vi skal være klart mere skarpe i returkampen, hvor vi til gengæld også bør komme frem til mere.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce