Snak

Mere indhold efter annoncen
Bif fans er bare taber fra Vestegnen
Men hvad skal Brøndby som klub helt ærligt gøre i denne situation, som de ikke allerede gør. Manden gør det
1. udenfor stadion - hvor langt vides ikke?

2. Er han allerede karantæne ramt

3. Allerede meldt til politiet

Hvis der er nogen som helt reelt har en god idé til hvordan det kan kommes til livs tages det med kyshånd, men Brøndby kan ikke gøre hverken fra eller til voldsmænd angriber folk væk fra stadion. Jeg som fan kan hverken gøre fra eller til når en psykopat på stoffer går fuldstændig amok på en anden person.

(Derudover menes der SLO eller forveksles det med Capo i denne tråd?)
BIFs håndtering af sine ekstreme fans har altid været skandaløs og mangelfuld - hvilket skyldes at der er tætte bånd imellem de hårde BIF fans og administrationen i BIF. Derudover er det en stor gruppe som man vurderer skaffer en masse penge indenbords og derfor gør man alt for ikke at komme på kant med dem.

I denne sag kan BIF dog ikke gøre meget, det er jo bare voldspersoner der tilfældigvis er fans af BIF, ikke BIFs kamp eller håndtering.
Det sker dog ofte og DBU bør genoverveje fremtidige kampe på Brøndby Stadium.

Jeg har ufattelig svært ved at forstå at DBU ikke generelt slår hårdere ned på voldelige sekvenser fra fanfraktioner - ISÆR når klubberne ikke reelt set har gjort eller gør det de bør for at få ryddet ud i de dårlige elementer. Og det gør BIF desværre ikke.

Selvom det er let at gå efter alle BIF fans skal man huske på at det er voldsomt svært for almindelige fans at kunne presse et voldeligt segment som man ser her. De kan ikke gøre noget uden at risikere at få tæv selv. Det er jo derfor at det er klubbens ansvar og klubben der fejler.

Det samme gør sig jo gældende i nogle af de andre klubbers hårdere miljøer - det er klubbernes ansvar.

Der vil aldrig kunne lukkes 100% ned for idioter, men DBU bør stille markant højere krav til klubbernes initiativer og bør have markant hårdere straffe klar når der kontinuerligt er problemer samtidig med at der reelt set ikke gøres noget fra klubbens side for at håndtere det.
Det er ikke Fans, fans støtter klubben og det må man sige, at de ikke gør. Små Drenge uden hjerne. Ca. 10 der laver ballade, og så er det alle Bif-fans???????????? Bif har givet karantæne, og da det sker uden for station, kan Bif jo ikke gøre mere, andet som de gør, at hjælpe politiet.
Beringer. Den der med andre fans holder bare ikke Det er den her konkrete hændelse det drejer sig om. Jeg kan heller ikke forsvare mig imod politiet, når jeg bliver stoppet med 150 km i timen, og angribe at mange andre kører 180..... Samme sang hver gang med fokusflytning. Hver enkelt voldsepisode er en for meget. Og det her vanvid skal stoppes inden man af frygt, eks stopper med at tage sine børn med på stadion.!!!!! Psykopater hører til i fængsel/anstalt, og ikke i association med fanklubber.
Kommer aldrig som i aldrig til at tage bilen til Brøndby Stadion, eller tog for den sags skyld, med mine børn! Alle andre steder, men ikke der. Historien her bekræfter hvorfor. En Pokalfinale og fest dag, som skal ødelægges af tredje part. :(

Jeg kender selv nogen som holder med bif, som selvfølgelig ikke går ind for vold, sådan direkte, men som på en eller anden måde alligevel synes det er lidt sejt at have de voldsomste fans som andre frygter osv osv.
Det er og bliver mig en gåde.
Vamosdk

hvis du ikke kan dokumentere det du siger, hvorfor skulle vi så finde det troværdigt ? og det ret modsigende at du siger du har ikke lyst til at hænge nogen ud, men det jo præcis det du gøre nu, nu bare alle SLO´er du hænger ud ... er det bedre ?
Tanken: der en SLO. Det stod der på hans jakke på ryggen.

Imafan21: jeg kan godt dokumentere det, har videoen lige her på min telefon.
Arsenal F.C It´s not easy being an Arsenal fan. But it´s worth the ride... !
Så giv den dog til politiet, hvis du gerne vil have ryddet op og ikke bare holde det internt i Brøndby. Hvorfor forsøge at feje det ind under gulvtæppet ved kun at inddrage klubben, som du godt ved intet gør ved det?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Imafan21: jeg kan godt dokumentere det, har videoen lige her på min telefon.


Ja og så må du sende den videre til politiet, du hænger jo netop fans af Brøndby ud, foreløbig uden dokumentation.
annonce