Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby tager afstand fra voldelige fans

lør 28. maj 2022

Brøndby IF tager klart afstand fra de fans, som opførte sig voldeligt før og efter pokalfinalen mellem FC Midtjylland og OB.



Læs hele nyheden her
bliver forlænget? forhåbligt til evig tid
Det klinger så hult. Brøndby er så ligeglade. Jeg har video og billede dokumentation af en SLO fra Brøndby som er med til at slå på Rangers tilhængere. Klubben er også forlagt disse, men er fløjtende ligeglad. Brøndby og deres fans er rådnet op indefra og klubber gør ikke en skid.
Arsenal F.C It´s not easy being an Arsenal fan. But it´s worth the ride... !
Ballademagere? Det er ikke drengestreger, det er dybt alvorligt at man åbenbart ikke kan gå på stadion i hele landet iført klubfarver uden at skulle udsættes for den slags pis. Jeg håber virkelig at BIF og ikke mindst de fredelige BIF-fans begynder at tage det her langt mere alvorligt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
FÆLLESKAB - SAMMENHOLD.. skaber andet end tomt trofæ skab.
Der gik jo heller ikke andet 5-10 år inden de tig afstand - i hvert fald i offentligheden.
Vamosdk - er det en video der er offentlig tilgængelig?
Tankevækkende. Ingen ballade overhovedet mellem FCM og OB fans før, under eller efter kampen. Kun god stemning, bajere og solskin. Men alligevel skal der ske vold og røveri af "lokale helte". Sørgelige typer.

@Vamosdk: Lyder vildt nok det du skriver der. Utroligt
Hvad er en SLO?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Det var præcis derfor nogle FCM-fans ikke tog afsted derover ifølge diverse fora jeg er på.
Vi ville ikke kunne ændre hinandens holdninger alligevel.
Nej, den ligger ikke offentligt og det kommer den hellere ikke til. Jeg har ikke lyst til at hænge nogen ud, sådan direkte. Men jeg havde da håbet på Brøndby ville gøre noget ved det, men åbenbart ikke. Så det ender nok med der ingen ting sker.
Arsenal F.C It´s not easy being an Arsenal fan. But it´s worth the ride... !
Hasse: SLO er en eller flere personer som er bindeleddet mellem klubben og fanklubberne der findes. Dvs. En SLO har ofte sin gang i klubben blandt dem der har noget at skulle have sagt i klubben.
Arsenal F.C It´s not easy being an Arsenal fan. But it´s worth the ride... !
annonce