Snak

Mere indhold efter annoncen
@Ntx32
Hvor mange år siden er det den omtalte personlighed forsvandt i og omkring FCK og har denne aftjent sin straf for dette? Var iøvrigt for egen Vinding skyld og ikke i klubbens interesse - så kan du grave dybere?


Enig - det er ikke et sundhedstegn, men det er da rart at det hele ikke er så forudsigeligt og at nye hold blander sig i toppen.
Den mest spændende liga i flere år
Jeg tror ikke ntx er bif fan. Det er en forsmået fan fra en anden klub under false flag. Han er alle fordommene omkring bif fans proppet i en stereotyp. Niks, det passer lidt for godt og er lidt for godt udført. FAKE!
Den "tætte" Superliga kunne man godt se under Brøndbys kamp i går, som jeg fulgte på Flashscore. Jeg kan ikke se det "usunde" ved det - mere et spørgsmål om at præstationen for de danske hold varierer fra sæson til sæson.
.
Jeg ser BIF som en ægte fodboldklub med de største traditioner. En klub og et brand der er helt unikt. Og jeg behøver ikke gentage hvorfor.
På den hylde oplever jeg bare ikke FCK og FCM. Beklager men sådan er det.


Det står dig frit for. Det er bare forkert. Alle klubber er unikke, der findes ikke to ens klubber. At du finder noget i Brøndby du ikke får andre steder er dejligt for dig. Det ændrer bare ikke på fakta som er at Brøndby er en der bliver handlet, akkurat som de fleste andre elite-klubber kan blive det. Senest er de blevet solgt fra Jan Bech Andersen til et konglomerat.

Så “sådan er det” gælder kun i dit hoved. I virkeligheden er Brøndby som alle andre, inklusiv FCK og FCM. Hvilket der i øvrigt ikke er noget galt med.

Og inden du igen igen kommer for godt i gang om BIF og deres struktør, økonomi så må jeg lige minde dig om at der i FCK har siddet en mand i mange mange år da klubben blev bygget op, som har snydt og svindlet med økonomi og aktie kurser at han har været i fængsel.


Inden DU kommer for godt i gang må jeg minde dig om at det er dig der hævder at Brøndby er anderledes end alle andre klubber pga deres økonomi og virksomhedsstruktur. Det er forkert. De er præcis som alle andre klubber, netop pga deres struktur.
Nu er du allerede igang med at diskutere hvis ejer der er sødest, hvilket er irrelevant for vores debat. Du afsporer med andre ord debatten.
Kernen i vores debat er at du har fremsat en påstand om at BIF er anderledes og drevet af fællesskab i modsætning til andre som er afhængige af rigmænd, hvilket er direkte forkert. BIF er ejet og drevet af en rigmand, som tilmed har reddet klubben flere gange - hvilket er hvad du anklager andre for. Om det er “den rigtige” rigmand må du selv ligge og rode med, det er jeg i og for sig ligeglad med, det handler debatten ikke om. Du bør sætte dig bedre ind i din egen klub, selvom det vil smadre dit glansbillede.

Med det i hukommelsen tror jeg man skal holde MEGET MEGET lav profil om andre klubber og deres økonomi, struktur osv. Det er det der hedder at man skal feje for sin egen dør først.


Bl.a., bl.a., bl.a.
Jeg er ligeglad. Debatten handler om hvorvidt BIF er unik, hvilket ikke er tilfældet. At du står inde for Jan Bech og hvordan han har tjent sine penge må du selv om. At det nye konglomerat som ejer Brøndby, foruden 4-5-6 klubber i forvejen, er definitionen på fællesskab i din bog må du selv om. Det er subjektive værdier du tillæger dem. Alle objektive kriterier modsiger dig.
Du er enormt hyklerisk når du angriber FCK og FCM for deres ejerstruktur og afhængighed af deres ejer, alt imens du hylder Brøndby som om nogen matcher din kritik. Forskellen på klubberne. er egentlig bare at FCM og FCK gennem europæisk fodbold og spillersalg finansierer sig selv i langt højere grad end Brøndby der med jævne mellemrum har været afhængige af kapitalindsprøjtninger fra deres ejere, fordi de ikke selv tjente penge.

Med den viden skal man være meget påpasselig med at anklage andre klubber for at være afhængige af deres ejer, for få klubber i Danmark - hvis nogle - har været mere afhængig af sine ejers vilje til at skyde penge ind end BIF har været af Jan Bech. Det fremstår mest af alt som om du ikke har indblik i din egen klub.

Jeg tror ikke ntx er bif fan. Det er en forsmået fan fra en anden klub under false flag. Han er alle fordommene omkring bif fans proppet i en stereotyp. Niks, det passer lidt for godt og er lidt for godt udført. FAKE!


Enig. Der mangler også basal forståelse for opbygningen og driften af egen klub. Hvis han vitterligt var BIF-mand ville han også vide langt mere om ejerforholdet og Jan Bechs historie med at tilføre kapital end han gør.
Jeg er med dig. En fake-Brøndby fan.
Det eneste der er usundt ved det? er vel at klubber med dybe lommer performer så usandsynligt dårligt ?

Pilen peger på NFs egen klub der.
annonce