Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Djolas
God fight af Brøndby. Jeg så kampen uden lyd på, pga ham medkommentatoren Peter Gravlund, magen til klovn at høre på, skal man lede længe efter. Kan TV2 ikke finde andre, der er mere egnet,
Skrevet af Alle Achtung
Flotte indspark allerede. Nogen må have siddet og glædet sig?
Fortjent Basel vinder, de var bedre end Brøndby.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af Slettet(382112220209)
Synd for vestegenen----nu skal dansk fodbold sætte lid til Fcm mht. koefficient listen----ellers er der to lande, der snart overhaler....
Skrevet af Mangdal85
Latterligt. Basel er ikke noget imponerende hold. Troede faktisk de var bedre, men det har de ikke vist i begge kampe. Niels vælger at skifte sine bedste spillere ud. Man kunne have håbet på at han ville priotere ECL over Superligaen
Skrevet af FodboldFest
Så må vi håbe Basels politi har styr på sagerne, for nu er der nok nogen tabere, der skal afreagere.
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af Slettet(021211222109)
Der må falde et lille takkebrev af til dommeren for det straffe.
Når det sagt så har Brøndby ikke været gode nok. CV sender det mest talentløse hold ud i kvalen. Det kunne umuligt gå godt. Bjur og Salech er to katastrofer, utroligt man kan få løn for at være så dårlig til sit arbejde. Sebulonsen dårlig, Divkovic pis. Man kunne blive ved. Hermansen, Tshiembe, Rado og Bell var pengene værd i dag
Skrevet af Kasadin
Brøndby og Europa er bare ikke et godt match. For dansk fodbold må vi håbe de ikke kvalificerer sig næste sæson.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Jeg skrev for en 10 dages tid siden at det ville se rigtig skidt ud hvis vi tabte derby og dermed havde 3 point og røg ud af Europa. Og det var så ligepræcis som jeg forventede, desværre. Det er et skandaløst ringe niveau vi er på, der må jeg bare sige, det er virkelig lavt, og der skal mange nye spillere til. Jeg ser kun en mulighed, og det er at få klubben solgt til en med markant flere penge, ellers bliver det jo totalt op af bakke i rigtig mange år fremover.
Skrevet af Astafjevs82
Det mindede om VM 2018, 1/8 finalen på straffe: en målmand i verdensklasse men en flok middelmådige teknikere uden balls når det virkelig gjaldt. Hvis CV er dum nok til at sælge MH inden transfer vinduet så spiller Brøndby nedryknings spil i der nye år og det vil endda være fortjent….
Skrevet af Osteopaten
Pak nu jeres lorte kommentarer sammen omkring at koste koefficient point .. Brøndby møder en væsentlig bedre modstander, som er kæmpe favorit. Havde man forventet og regnet med point der, er man jo komplet idiot. Men i fik jeres opmærksomhed - tillykke.
Skrevet af StatManiac
Dansk/norsk middelmådighed... Silkeborg er det eneste hold jeg tiltror en lille mulighed i Europa.

CV bør ansætte nogle scouts som ikke kun kigger på Viking og som har lidt forstand på fodbold. Allerbedst for BIF ville det være at lade CV stå for salg og finde en mere kyndig person til køb.
Skrevet af hoyerander
Gik man efter at ramme hovederne på fansene eller er niveauet bare så lavt i Brøndby, at man ikke har andet end niveau til bunden i Superligaen? Der skal en sportsdirektør til som har forstand på indkøb, og ikke just positive tal i økonomien. Det ligner et klart forfald i Brøndby, ude af Europa, og ikke den bedste start på sæsonen. Svært at se positivt på noget at det de leverer.
Skrevet af PressHøjt
Har BIF fået Nicolaj Jørgensen som straffesparkstræner? Hvad sker der i øvrigt for at vælge to marginale ungdomsspillere til at sparke? Elendig beslutning og elendigt udført.
Skrevet af D.B.R. ©
@ CelticMan...

Samt Silkeborg.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af TheUnitedWay
Hvor er der dog mange stupide kommentarer. BIF var underdogs, og de formår alligevel at få det ud i en straffesparkskonkurrence! Det vil sige at det er mere eller mindre 50/50 hvem som gik videre. Tillykke til Basel, men BIF kan holde hovedet højt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Harder2000
Har virkelig været overrasket over hvor dårlige Basel er pt..
Men Brøndby var jo bare værre på alle kanter udover målmandsposten (Hermansen bør med til VM, han er fremtiden på målmandsposten)..

Helt fortjent at Basel går videre, men fanme pinligt at slutte så dårligt af i straffespark..

Hvis Oscar har ret i hans korrespondance til en fan om at der er massere penge til rådighed og at CV bare ikke bruger dem - så skal CV ud! Oscar kan så passende gå med for at bagtale sin sportschef.. hold kæft et cirkus.
Skrevet af Latinovikingo
Det var den perfekte mulighed til at have fire danske hold i europæiske gruppespil. Altså hvis Silkeborg (højst sandsynligt) slår HJK. Aldrig er det sket før.

Hvis man sparker på den måde, så gider man næsten ikke vinde. De har tydeligvis ikke trænet straffe.

Håber Silkeborg kommer igennem. Tre hold i Europa League har heller ikke sket før.
Skrevet af Shamran
Dårlig kamp der vel ikke engang var på superliga niveau af begge hvor Basel var mindst ringe. Det var vel kun Mads H og Bell der holdt niveau her til aften og resten havde problemer med at lave 2 pasninger i træk der ramte en medspiller. Som at se 80´er kick´n´rush i store dele af kampen fra BIF side hvor man bare frivillig gav bolden til Basel - virkelig skuffende og ringe af et hold hvor mange virkede skræmte over at spille fodbold.

Basel så kun godt ud i glimt og langt fra fordums styrke må man sige. Vinderen af det irsk-bulgarske opgør har da så absolut en chance imod dette Basel hold...
Skrevet af Lord Harrasmus
At ville fyre NF er jo fuldstændig sindsygt. Man har ligaens 3 største budget og han bliver fodret med ungdomsspillere og gennemsnitlige Slimane, Radosevic og Divkovic.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Jeg er vestegnen her hjemme....men at sige det dommerens skyld mm---120 min til selv, at afgøre det----handler om se ind ad og sætte barren højt---men i aften viste Danmark dsv generelt, at i er langt fra der, hvor man selv tror man hører til.....

Mht. straffespark konkurrence.... det er sløvt at score på så få----kom igen vestegnen--næste år kommer i tilbage...
annonce
0