Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sover Dommeren?
Ynkeligt. Brøndby er fandme er dårligt hold. Ren held den går i straffespark. Ikke engang Mickey mouse ligaen kunne man kvalificere sig til. Så kigger man til Viborg som pt har samlet flere point til Brøndby kunne drømme om at skrabe sammen på flere sæsoner. Jeg håber virkelig ikke at Brøndby kommer i nærheden af europæisk fodbold næste sæson, for de har gennem mange sæsoner nu vist at de ikke hører til. På trods af at det burde være muligt med Mickey mouse ligaen.
Så må vi håbe VAR hjælper ham!
Skrevet af ØjnenePåBolden
Fortjent nederlag. Ikke spillernes skyld. Alle fingre peger på ledelse og ejere. En skandale at Danmarks største fodboldbrand forvalter potentialet så talentløst. De skylder deres fans og superligakollegerne at steppe gevaldigt op. Amatørklub.
Skrevet af jup
Det er simpelthen for ringe at misbruge en straffekonkurrence sådan. Brøndby kæmper flot hele kampen, men sådan en præstation på straffe overskygger sku lidt… Det er nemt at se Brøndby mangler dybde og erfaring i Europa. Niels kan heller ikke gøre særlig meget, når CV ikke gider at tage sig sammen. Ærgerligt Brøndby ikke er bedre, for klubben med fanbasen er fed at have i Europa.
Hermansen viser dog klasse i dag. Gad godt se ham på en højere hylde end Brøndby.
Skrevet af Pademann
Ad for et dårligt mandskab. Er det den dårligste formøbling af et mesterskab og de økonomiske gevinster heraf?
Fodbold er sjælløst
Skrevet af Linjedommeren
Utroligt man ikke kan slå et historisk ringe Basel hold, men okay Brøndby er bare et endnu ringere mandskab. De jo ingen gang på niveau med subtoppen i Danmark - hold kæft de mangler kvalitet. Synd for dansk fodbold.
Skrevet af Kom nu lidt i gang
Elsker Peter Graulund. Den bedste herhjemme.
Skrevet af dr. køge
Det dårligste Brøndby hold i mands minde...

CV må ud.
Skrevet af Konsulenten
Enig. Det hjælper ikke at fyre NF. Materialet han har til rådighed er simpelthen for ringe.

Havde man nået at få 2-3 reelle forstærkninger inden møderne med Basel så vil jeg våge den påstand vi var gået videre. Så havde man været garanteret hvad..20-30 mio???

Nu er man i stedet ude, fik røvfuld i weekenden og i i den kommende weekend venter bundopgør mod OB der SKAL vindes , og det er med 120 min i benene
Skrevet af dondyhrs
Mon ikke Hermansen ryger videre i dette transfervindue, han fortjener at spille på et højere niveau.
Skrevet af jesperyellow
Vi er ikke bedre i disse år. Vi undskylder igen vores europæiske indsats. Det var ikke godt nok.
Basel var et hold vi burde have slået.
Skrevet af Gaskaj
..
/Gaskaj
Skrevet af JLO74
Nøj hvor er der mange dumme kommentarer her. God fight og dårlige straffespark. En modstander der klart var og er bedre. Selv fck ville ryge ud. Fansene er ikke ringere end FCK´s så stop de teenager kommentarer. Man holder med Danske hold uagtet i Europa . Ville have været fedt hvis de gik videre men med 6 udskiftninger var man jo tvunget til at bruge dem der var inde ikke ..
Skrevet af Gaskaj
Stilfuldt ellers, kasketten strammer nok ikke
/Gaskaj
Skrevet af JoeCool
Nøj, hvor er der mange tossede kommentarer.
Når det er sagt, så bare.....Ha ha ha ha ha ;)
Skrevet af DellR
Puha. Hårde tider som Brøndby fan. INTET at sætte på NF eller spillerne. De gør hvad de kan. Basel er absolut ikke hvad de har været - men de er stadig meget bedre end os.

Jeg er enig med mange herinde. NF kan ikke trylle. Truppen er simpelthen ikke god nok. Top 6 må være godkendt i denne sæson. Jeg vil også mene pilen peger på CV. Simpelthen for dårligt købemandsskab ifølge min mening.
Skrevet af simonstof
Rigtig ærgerligt at Basel bliver sat igang på et ikke eksisterende straffespark. For på det tidspunkt lignede flere af deres spillere nogen som ikke troede på de ville kunne score.
Når det så er sagt så er det fuldstændig utilgiveligt at man får udlignet i 45. Minut og så alligevel er bagud til pause..

Med mindre cv hiver 2/3 store kaniner op af hatten meget snart så bør han simpelthen snart være fortid. Må gerne finansieres med et salg af Slimane.
Hvis man ser bort fra Maxsø og måske Blas så er det sku sløjt det der er hentet ind.
Samtidig syntes jeg ikke man får nok for de spillere man sælger. Nogle fordi kontrakten får lov st løbe for langt ned inden der kommer et salg.
Tænker det samme sker med Slimane. Han bliver nok indtil næste sommer hvor det så kun er 1 år tilbage af kontrakten og så bliver han solgt for 10-15 mio.

Skrevet af BeerBellyBoy
Jeg tvivler stærkt på at FCK, FCM eller Silkeborg var røget ud til det Basel hold.
Men fint kæmpet af BIF. Acceptabelt, bestemt. Uheldigt, særdeles.
Hermansen er utvivlsomt BIF bedste spiller. Han får en stor karriere.
Skrevet af Jogabonita
JL074
Jeg er brøndby fan og nej FCK ville ikke ryge ud her hehe. De ville kører Basel over. Det er fandme et ringe Basel hold - det er jo en flok (talentfulde) teenagere.

Brøndby er jo bare et middelmådigt hold. Hvordan har man kunne formøble et mesterhold om til dette er mig en gåde?!

Spillerne går jo fuldstændig i panik, ligeså snart der er det mindste pres - så er det bare en lang pede op til de forreste, som intet kan stille op. Ellers så prøver man at spille fornuftigt langs jorden, men så snart den kommer op på den sidste 2/3 dele så får alle spillere bare spånplader på - det er så vildt at se det tekniske niveau ikke er højere.
Skrevet af sydsiden
Hold nu k.. hvor har jeg ondt af Salech man kunne virkelig se hvor ondt det gjorde på knægten.
Puha en lang aften..
Forza Brøndby!
Brøndby IF - Supra societatem nemo
Skrevet af K. Michael
Hvor er der mange elendige kommentarer. Hvem herinde støtter i virkeligheden Brøndby? Ikke ret mange tror jeg. Ja, Brøndby er ikke så godt kørende i øjeblikket. Det er vist ret ret tydeligt, men hvad med noget opbakning i stedet for mudderkast. Er I uddannet trænere alle sammen? Har nogen af Jer forstand på spillerindkøb? Har nogen af Jer spillet fodbold på det niveau? Sikkert ikke nogen af delene. Men I er sgu så kloge at i kunne undvære både hoved og røv.
Kom så Brøndby!!! Den er der næste gang!!!
annonce
0