Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Moomin
Virkelig ærgerligt.
Men der skal vist trænes straffespark den kommende tid.
Skrevet af Sønder J.
BIF, I er pinlige for DK!

Skrevet af konckout
Tillykke til Brøndby med en velspillet europæisk kamp hvor det reelt bare var held der endte med at afgøre det hele..
Skrevet af Cerezo
Basel imponerede ikke men var stadig klart bedst. Brøndby skaber intet offensivt, blev trykket tilbage i store dele af kampen og kan takke Mads Hermansen for nærmest egenhændigt at få kampen i forlængelse og straffesparkskonkurrence. Han lader til at være en klasse eller to over sine holdkammerater.

Enig i at det var en gylden chance mod et Basel-hold langt fra fordums styrke, men med Brøndbys nuværende trup er det også svært at se at man har noget som helst at gøre i et europæisk gruppespil. Fuldt fokus bør nu rettes mod at komme tilbage på sporet i ligaen og arbejde hårdt for at sikre en placering i top 6.
Skrevet af Quite
Godkendt indsats, hvis man ser bort fra straffesparkene. Hverken mere eller mindre. Ærgelig lodtrækning.
Fedt at man bruger hele truppen i denne periode, i øvrigt.

Og slap nu af med jeres kofficient-snak, FCKere. Brøndby har ikke imponeret i Europa i mange år, men lever ret konsekvent op til deres seedning. Det er ikke sammenligneligt med AGF. Og husk i øvrigt hvem der samlede points for 20 år siden, som også kom jer til gode. 💚
Elsker Brøndby IF, Barcelona, Chesterfield. Hader FCK, AC Milan, Arsenal, Manchester City.
Skrevet af Stig Inge Bjørnebandit
Meefa
Idiot !!
Skrevet af Shotcaller
Det er da herligt, at så mange folk kan få lidt at glæde sig over i deres liv.

Basel var det bedste hold, spiller for spiller, som vi har mødt i år. At de er nede i en bølgedal, siger jo netop noget om, hvilken kvalitet man møder. De har et par niveauer mere end toppen af dansk fodbold, så at spille helt lige op med dem over to kampe, er sgu meget godt gået. Uanset hvad football club fans siger, så piller det ikke ved at forudsætningerne taget i betragtning, var det her okay.

Nu er det hjem i ligaen, og få noget stabilitet i gang og komme ind i en stime ala sidste efterår. Der er ikke noget i den hjemlige der er specielt skræmmende, så det bør være en overkommelig opgave.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af Osteopaten
Sønder J, du er pinlig for DK. Gå i seng hvis du intet brugbart har at sige. Troede socialpædagogerne have slukket lyset på blåstue.
Skrevet af BESUDLEREN
Big surprise.. At Brøndby endnu engang fucker op i Europa. Det er bare hvert eneste år. Fandme elendigt. Investering i truppen burde ha været foretaget inden de trådte ind. Men endnu engang koster det Danmark point. Og til alle jer bif fans det fint i forsvare jeres hold men i må sku da os være trætte af der ikke sker en skid på transfer fronten. Jeg savner det gamle konkurrence dygtige bif mandskab.!
Skrevet af WhyNot
Det er ulideligt at se BIF spille for tiden. Truppen er jo elendig. Klubben pisser på deres fans med dårlige handler. Top 3 er en latterlig ambition når man sælger alle med glimt af talent. Men så er der jo så heldigvis ingen der køber Radosevic og alle vores nordmænd. Hey, er det ikke en nordmand som CV har øje på ift ny angriber. Flot CV. Det har vi jo pissefed erfaring med. Intet under hvis NF snart skrider. CV kan sikkert sælge ham billigt, det er jo hans ting. Og så kan vi købe træneren fra FK Viking, han har jo trænet dem allesammen alligevel. For helvede. Hæv. Nu. Niveauet.
Skrevet af LurenDrejer
"Besudleren"

Du kan sådan set se på HVER EVIG ENESTE Forum, at vi Brøndby fans for 2 år i træk står i samme skod situation og vi ALLESAMMEN råber op.. Træneren råber op, fans råber op, danske medier råber op, studierne råber op, ja selv naboens kat skriger man!

Hele verden kan se hvad Brøndby mangler, så mon ikke vi er OK trætte af det her lort for 2 sæson i træk…
Skrevet af Michelino
Lewandowski er gud:
Pas på jeres trøjer i sporvognen Fc Basel.
Stærkt og fuldt fortjent


Dit hate er lidt forudsigeligt, og du bidrager ikke med noget Lewandowski.
Hvis du ellers så første kamp for en uge siden, hvor Brøndby burde have vundet med et par mål, og at dommeren tildeler Basel et absurd straffespark i dag, kan vi diskutere fortjent.
Skal alle Brøndbyfans høre for de få tåber, kan vi fortsætte af samme dumme spor, og f.eks. sige er du voldtægts- / pædofilioffer, skal du ikke vente nogen hensyntagen fra FCK-tilhængere, og politibetjente skal nok også passe på eftersom 1312 - ACAB.

Det er infantilt og udelukkende en provokation, og et glimrende eksempel på hvor dumt anonyme aliaser på diverse internet foraer fristes til at agere fremfor at gå i terapi.
Skrevet af Friland17
Brøndby kunne godt have scoret flere mål, hvis ikke midtbane og angriberne havde været så egoistiske, men spillet chancerne større, da man flere gange var i overtal. Det må falde tilbage på træneren.
Skrevet af Vingsted
Basel er meget bedre hold énd Brøndby og alligevel kommer den i straffe. Men folk skal afreagere på vegne af deres eget hold og ikke kan holde med danske hold i Europa.
Skrevet af Mainsquad
Nøj hvor var det direkte pinligt at se straffesparkskonkurrencen..
Skrevet af Jolsen
Stoltheden Er Kolossal -
eller noget..
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af Ntx32
Brøndby døde absolut med støvlerne på.... Faktisk flot at kunne spille sig helt til en straffespark konkurrence mod Basel med det nuværende hold. Det er jo pinligt at høre på folk herinde der på baggrund af Basel kampene bare siger BIF flopper i Europa. Gu fanden gør de da ej.
Manglen på rutine og kvalitet skinner jo for vildt igennem når man ser hvem der skal sparke straffe.
Bjur og Salech som stort set intet har spillet i år. Basel ville ligge i top 2 i DK er jeg sikker på.
Det er jo ingen skam at tabe til Basel og selvom det kan lyde forkert er det næsten bedre at være ude.
Med den nuværende trup og skader til Mensah, Maxsø, Blas samt ingen forstærkninger indtil nu, vil det kunne blive rigtigt grimt i superligaen de næste par måneder.... Nu skal CV i gang, pengene er der...
Der skal hentes 2-4 forstærkninger, men det er nok drømme tænkning. Man vil jo intet købe overhovedet!!!! Hvad sker der? Er klubben ved at blive solgt.
Men stod nu alle de blanke kommentarer omkring præcis Basel kampen. Basel var store favoritter inden opgørene og Brøndby spiller det bedste de pt. kan. Man er altså ikke forpligtet udover evner og det er der mange der ikke forstår herinde. Man har et håb til BIF om at der hele tiden laves de vildeste resultater men det er simpelthen bare ikke muligt med det materiale, hvor der mangler bredde, rutine og kvalitet.
Prøv nu at være realistisk på BIF´s vegne. NF får stadig det bedste ud af det han har til rådighed.
Skrevet af beringer
Svage valg til straffespark..., en Rado der generelt ikke kan sparke dødbolde (jo jo han scorede fpr kort tid siden på straffe), men så en Salech der om nogen har haft en hård start i BIF..., hvorfor ikke satse på de ældre spillere der kan tage et skuffende spark på sig? Nåååh nej de er der ikke..., en af de ældste blev tidlig skiftet ud...

FOLK der siger i forhold til coeficient..., F*CK jer..., I havde alle regnet Brøndby ude inden denne runde, så I har INTET at komme efter...

Skulle CV, o0g Brøndby have haft mere at komme med? Ja gu´ skulle de det..., men det ser ud til at der er en overgangs periode, hvor en ny investor skal ind, og det er åbenbart vægtet vigtigere at der er penge på bogen end at man kvalificerer sig til et Confrencese League spil, med nye (på papiret) dyre spillere...

Sådan ser det i hvert fald ud til at man agerer..., fra en Brøndby FAN...

Dog vil jeg indskyde at i begge kampe tillod dommer hård spil nær Basels felt..., dog ikke overordnet årsag..., som at jeg ikke mener ta det er grunden til Brøndby taber 4-1 til FCK, at Hedlund klart bliver bortdømt, men det sker...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Campeones35
Ynkeligt forsøg på film fra Salech, endnu mere pinligt han så går ind og brænder sit spark i straffekonkurrencen.
Kvistgaarden burde være blevet smidt ud, meget heldigt han ikke gjort. Heldigvis fik Brøndby ikke noget ud af det.
Glæder mig til at høre hvor mange sæder der er ødelagt på stadion denne gang :-)
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af Ludomania
Det var en fin indsats af Brøndby. Med lidt held havde de vundet i aften, men manglende Europæisk erfaring kostede. Mit eneste håb er at de husker hvad de gjorde i aften næste gang de møder en modstander der er en tand bedre end dem selv, for i min optik spillede Brøndby pænt Europa cup fodbold i aften.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
annonce
0