Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af LinhBha
Brøndby taber fordi de ikke har en bred nok trup (se hvem der sparker straffene) samt at DBU har lagt er derby så tidligt! Med en friskere trup havde nogle af de etablerede spillere som Hedlund, Slimane, Blas kunne spilere længere tid og måske holde til straffe… Brøndby tabte til et bedre hold i dag men kun på marginaler men hvis DBU tænkte mere på dansk fodbold ha de de lagt derby når al Europa kvalifikation vare over… det er en ommer DBU (alle andre kampe end FCK havde Brøndby ikke stillet stærkest op i weekenden inden)…
Skrevet af LinhBha
I øvrigt, rigtigt som der bliver sagt tidligere. Basel ville ligge i top 2-3 i superligaen og FCK og FCM ville også havde haft der svært mig Basel… Godkendt af Brøndby i Europa
Skrevet af FodboldFest
Man holder med Danske hold uagtet i Europa .

Normalt, ja, men der har været for mange episoder relateret til Brøndbys destruktive hooligans, og for lidt handling fra deres ledelse, som intet gør ved det.

Hvis det er rigtigt, at det kun er nogle ganske få der skaber problemer, så vis det, og lad være med at gå demonstrativt i kæmpe flokke med psykopaterne i forreste række. Hold jer fuldstændig væk fra dem, drop de aggressive attituder, vis det, få styr på lortet, ellers gider man overhovedet ikke klappe af Brøndby, selv på Danmarks vegne, for det har været langt, langt over grænsen i for lang tid nu.
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af simonstof
Campeones

Men du syntes det er fint når en Basel spiller filmer sig til et straffespark?
Du siger kvistgaarden skulle være smidt ud, men hvad sp med den Basel spiller der helt bevidst stikker el finger i øjet på kvistgaarden? Kunne også sagtens være takseret til et rødt kort.

Skrevet af Horseman
Jeg er overrasket over at Brøndby over 2 kampe fik gjort det så spændende som de gjorde. Det var forventeligt at de røg ud, så jeg synes faktisk den for en gangs skyld leverede noget i Europa man kan være bekendt. Organisationen var god, men man var desværre ikke skarpe nok offensivt. Mads Hermansen spillede endnu engang en klassekamp, og han SKAL udtages til VM, om ikke andet så for at lære atmosfæren på landsholdet at kende, for holder han niveauet bliver han et kommende førstevalg på den position.

Når alt det er sagt så forstår jeg ligesom mange andre herinde heller ikke valget af de spillere som skulle sparke. Der bør også være nogle mere rutinerede som er villige til at tage et ansvar, så det ikke er de unge som skal tage det kæmpe ansvar. Man kan ikke bebrejde en ung spiller for at knække under så stort et pres, så den falder tilbage på NF som ellers gør et godt stykke arbejde med det materiale han bliver stillet til rådighed, men for en gangs skyld synes jeg han fejlede, men kun med hensyn til straffespark konkurrencen, taktikken havde han styr på, og han kan jo gøre meget ved den offensive kvalitet eller mangel på samme han har i truppen.
Skrevet af Astafjevs82
Silkeborg er sikre på ECL, men slår de HJK, så hedder det EL.
Min 3 danske hold sikret men der er 4 forskellige turnerings scenarier:
FCK(CL), FCM(EL) & SIF(ECL)
FCK(CL), FCM(EL) & SIF(EL)
FCK(EL), FCM(EL) & SIF(EL)
FCK(EL), FCM(EL) & SIF(ECL)

Men der er jo også Viborg mod West Ham ;)
Skrevet af Peter Pan.
Basel er meget, meget langt fra fordumsstyrke - især deres offensiv er tandløs.
Man kan få det indtryk, at Brøndby bare ikke vil bryde deres seedning, selv når de forsøger sig i hjælpeklassen ECL, bliver de ydmyget.
Hvor mange forgæves forsøg er det efterhånden blevet til !?!

Skrevet af Jonson10
Hvor er der mange elendige kommentarer. Hvem herinde støtter i virkeligheden Brøndby?


Ja, man kan stadig blive overasket over hvor mange idiotiske kommentarer et nederlag til Brøndby i Europa kan tiltrække.
Eller kan man?...
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af TheUnitedWay
Nu er det i forvejen rimelig svært at lægge et program så det tror jeg ikke at du skal regne med. Dertil kan det nævnes at Basel mødte Young Boys før BIF, så det var næppe afgørende. Derimod er den manglende trupbredde nok ret afgørende i sådanne kampe.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af New in Town
Ærgerligt at Brøndby er så elendige, at de ikke kan slå et hold over 2 kampe, som mange superliga hold vil vinde sikkert over.
Og så bliver der skrevet at Brøndby fik den helt ud i straffespark så flot gået.. Nej, 80% af tiden var det pinligt at se, at Brøndby ikke kunne sætte 2-3 afleveringer sammen og bare skød en håbløs bold op mod deres offensive folk som er 1,65 meter høje.
En klassekamp af Danmarks kommende målmand på landsholdet, samt overlæggeren og stolpen, gjorde at det resultat mæssigt dog ikke blev pinligt. Alt andet var.
Skrevet af SotD
Jeg må indrømme at jeg synes folk er unødvendigt hårde ved holdet. Spillerne gør det langt henad vejen rigtig flot. Bevares, Basel er ikke det hold de var for 5 år siden, for så havde ingen danske hold kunne spille lige op med dem - men det er dog fortsat et stærkt hold. Sidste sæson gik de igennem Hammarby, Ujpest og Partizani med 6/6 sejre, for derefter at gå ubesejret igennem Conference League gruppespillet. De røg ud efter to tætte opgør mod Marseille.

Det er et hold med massiv international erfaring, og som spiller i en liga på min. vores niveau - og selv trods nedgang praktisk talt altid er et tophold.

At Brøndby ryger ud til sådan et hold på straffespark må siges at være OK. Det er i hvert fald på alle måder inden for rammen af det acceptable/forventelige.

Desværre bliver kampen tabt fra sidelinjen. NF tabte fuldstændig småkagerne i aftes. Den rytme der allerede var lidt svingende i 1. halvleg fik han fuldstændig ødelagt med alle sine udskiftninger i 2. halvleg - og han gjorde sig endda taktisk handlingslammet i de sidste 3 minutter, som bare handlede om at overleve. Her kunne Basel stille og roligt justere, og finde frem til de rette skytter samtidig med at de kunne presse på for en evt. scoring. NF virkede til at have glemt alt om at der fandtes forlænget spilletid, og skød alt krudtet af efter at få kampen afgjort i ordinær tid.

Det efterlod ham med ganske ringe muligheder fra pletten. Alligevel vælger han at se bort fra Bell og Divkovic. Bevares, en af dem skulle måske have sparket det 5 spark, men personligt havde jeg sat de to bedste skytter på først, så man ligesom var med. Spark 3 og 4 er der mindre pres på, hvis man har scoret på de to første, og hvis man ikke har, er det ikke alene deres skyld hvis man taber. Radosevic som første skytte er fair nok, men Salech og senere Bjur havde stået meget langt tilbage i køen hvis det var mig der var træner. Salech måske helt nede som nr. 9.
Silkeborg IF
annonce
0