Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold nu op hvor ville jeg ønske at en klub som man u.

tog pogba ! og smed ham til at selv træne ind til hans kontrakt udløb !
og sked ham et stykke !

magen til forkælet møj unge skal man da lede længe efter..

Selvom dit forslag er fint - ville det så ikke være bedre bare at sælge ham for 150 mio €, og så ovenikøbet spare lønnen? Så kunne der også blive råd til at forlænge med Alexis Sanchez
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Så er United tilbage til deres vanlige form, blev også helt overrasket sidste uge.
@wendelbo
På grund af et brændt straffe? Slap dog af, dreng.
Manchester United fan siden 1996 \"2-0 er den farligste føring\" - sikke noget sludder, 1-0 er dobbelt så farlig
Manglende investering på midtbanen kommer til at koste United Top 4. Lingard og McTominay har Championship niveau og Pogba er vel bare Pogba.
Jeg tror, at United aldrig kommer til at vinde Premierleague igen med Ferguson som manager. Der er virkeligt kommet et skifte. -Jan Mølby
.. F. eks var holdet han overtog ikke speciel godt
Han overtog et hold der vandt mesterskabet med stort margin til nr2. Kan godt se det var et dårligt hold
LUHG
Tydeligvis et hold der mangler investeringer..... eller noget.
Vi kan se at stilen fra sidste sæson fortsætter:

- Isoleret set er Pogba en god spiller med et enormt potentiale, men han hiver ikke resten af holdet op.
- ManU spiller stadig på en defensiv med omstillinger. Det vindes der point på, men ikke nok til at blande sig i top 3 i PL medmindre man mestrer det som Mourinho. Det gør Ole Gunnar ikke.

Så der er stadig nogle generelle sygdomme i klubben/truppen, og de er ikke fjernet hen over sommeren. Jeg spår endnu et år med op og nedture, og så en start forfra til næste sæson med en ny manager.
Most expensive bus driver in the world.
Skal da lige love for at dommedags spådommene er kommet frem blandt United fans efter denne kamp. Første kamp mod chelsea spillede i fantastisk, fik 3 point i en virkelig svær kamp.
Igår gik det så ikke nær så godt, men syntes da overhovedet ikke spillet er så slemt som nogen gør det til. Wolves er bestemt ikke en walkover, og de kommer til at gøre svært for mange tophold. United skal nok være med i kampen om cl pladser i år.
Det var da virkelig en kedelig kamp.

United har store vanskeligheder når modstanderen står afventende og de selv skal skabe kampen og chancerne. På nær målet var der vel ikke et forsøg på mål i første halvleg?

Mod Chelsea, der spillede med hovedet under armen, troede de skulle dominere kampen og efterlod oceaner af plads, fik man mulighed for at slå kontra og løbe stærkt, hvilket man flot udnyttede til en noget misvisende 4-0 sejr.

Det kommer ikke til at ske mange gange i denne sæson og slet ikke på Old Trafford, hvor opskriften må være at stå dybt, lade United løbe tør for ideer og slå kontra.
Pogba er alt for overrated.
At man kan sidde og sige at Pogba er en god spiller og at han spillede en ok kamp, er mig en gåde...

Desuden er der en god håndfuld spillere fra United som har hovedet i egen røv i stedet for at hjælpe og motivere deres hold.
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
annonce