Snak

Mere indhold efter annoncen

Brændt straffe og rødt kort: Inter smed sejren

Skrevet af bold
søn 5. jul 2020

Inter med Christian Eriksen fra start så længe ud til at vinde over Bologna, men et brændt straffespark og et rødt kort kostede, da Bologna vandt med 2-1 i Serie A.Læs hele nyheden her
Skrevet af L'Imperatore
Vi er så pinlig ringe det er helt vild. Ingen gejst og Martinez er bare frusterende at se på for tiden.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Trixx
har aldrig set noget ligende... det kan da ikke være andet en aftalt spil... rødt kort + et straffe og så taber man aligevel til bologna..
Skrevet af LFC Karsten
det stod 2-2, men kampen ender 2-1 efter endnu et mål....tror lige den artikel tåler et gennemsyn
Skrevet af Slettet(221418230301)
Crazy Inter... Men nu skal de vel også bare have den CL-plads i år, og så tror jeg, at de bliver en langt mere stabil størrelse i næste sæson. Håber det i hvert fald - for spændingens skyld.
Skrevet af pighvar
[
det kan da ikke være andet en aftalt spil

Selvfølgelig er det aftalt spil. Hvor naiv kan du være, siden du er nødt til at påpege det. Så godt som alle Serie A-kampe starter med, at resultatet aftales og penge skifter hænder.
Følger du ikke med i italiensk fodbold eller hvad? Hvor gammel er du?

... ;-)
Skrevet af Sandtsomsagt
Årets dummeste kommentar
Skrevet af Trixx
internet kriger ? ;)
Skrevet af Trixx
ja rigtig dum kommentar... fordi det er jo ALDRIG sket i italien før :=)
Skrevet af Kajus
Eriksen må sgu steppe op -- han kan ikke bruge undskyldningen med at han ikke fik chancen når Conte stopper med at bruge ham. Under middel præstation fra ham igen igen...
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ja Eriksen har ikke just imponeret, måske han bare skal sendes videre, virker ikke til at være et synderligt godt match.

Men hold op en nedsmeltning. Lukaku har dog også et ansvar, havde han sparket selv i stedet for at give den til en frustreret og ikke synderligt godt kørende Martinez så var det formentligt aldrig sket.

Men selv dette burde ikke resultere i dette, spillerne er simpelthen for skrøbelige i modgang og der går panik i den alt for nemt som ja det har været i nu en 9år efterhånden. Det er utroligt vi skal blive ved med at se de her præstationer gang på gang. Efterhånden er gode råd dyre, vi har skiftet trænere, spillere, system og vi levere stadig sådan en omgang pis.

Conte har en enorm opgave for sig, han skal løfte holdet de næste 8 kampe, formår han ikke det og dette fortsætter, så må der stilles spørgsmål ved om vejene skal skilles. De næste 8 kampe bliver en eksamen hver gang.
Skrevet af Hynkjii
Det er noget pis. Glæder mig til nogen kan udfordre juve.
Skrevet af Preben Selleri
ha.
Skrevet af John Smith
Trixx, det var årets kvajekommentar.
Hvornår er nogen dømt for matchfixing i Serie A? Ikke i dette århundrede. En række klubber, herunder Juve, blev dømt for ville udpege bestemte dommere. De var de mest aktive, men mange andre hold var indblandet, idet det var kotume i Italien. Måske ikke videre sympatisk, men mon ikke det foregår mange steder i topfodbold i en eller anden grad. Research før du skriver.

https://www.tipsbladet.dk/blog/contenestor/cn-calciopoli-og-den-italienske-skandale-0

https://www.erepublik.com/en/article/922410

https://bleacherreport.com/articles/328749-calciopoli-who-was-really-responsible

https://forzaitalianfootball.com/2015/03/juventus-mulling-over-e444-million-calciopoli-compensation-case/

https://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/04/09/1870791/calciopoli-debate-it-is-about-time-juventus-questioned-why

https://www.juvefc.com/the-stigma-of-calciopoli/
Skrevet af Trixx
https://www.avisen.dk/ny-matchfixing-skandale-i-italien_157322.aspx jeg syntes du skal gøre det samme john smith.. der har været MASSERE skandaler i italien ang dette især i næst bedste række også.. research inden du udtaler dig...
Skrevet af John Smith
Du henviser til Catania? Kender ikke sagen, men det er Serie B, og de er ikke blevet dømt. Din påstand går på, at kampen i dag nok var aftalt, men henvisning til, at det er kotume i Italien - det virker ikke gennemtænkt.

I øvrigt brugte mange medier ordet matchfixing om Calciopoli. Juventus blev aldrig, hverken anklaget eller dømt for matchfixing, så det er dårligt journalistisk arbejde.
Skrevet af Trixx
helt seriøst hvis du ikke tror der forgår match fixing i et land som i italien hvor mafia og lort har så meget magt.. ja well.. jeg siger ikke at det 100% var aftalt spil.. men altså det er jo fuldstændigt sindsygt at en kamp inden den starter til odds 1,45 på inter... så får de oven i købet et rødt kort og straffe.. jeg forstår simpelthen ikke det kan lade sig gøre.. nok om det.. ha en god aften :)
Skrevet af John Smith
Jeg er enig i, at der foregår meget korruption i Italien. Og mafiaen spiller en stor rolle. Men jeg tror ikke på, at kampe bliver aftalt i Serie A. I værste fald favoriseres visse klubber økonomisk med favorable aftaler, som da Real Madrid solgte deres nedslidte træningsanlæg til en milliard eller Man Citys helt urealistiske sponsoraftaler eller FIATs statsstøtte førhen som Juve nød godt af, men det er en ny og længere diskussion, jeg kun ved lidt om.
Lige over - god aften :-)
Påskønner din sobre tone. Det var ikke ironisk.
Skrevet af Gustenv@rius
“ Eriksen må sgu steppe op”

Han er et bløddyr, hvilket også forklarer hvorfor ingen storklubber for alvor var ude efter ham.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Milanistar
Nu er og har det aldrig været Eriksens rolle at være forgangsmand på sine hold. Selv på landsholdet hvor han er længder bedre end den næstbedste spiller vi har, der er det ikke ham der skal gå forrest i modgang. Han skal bare sørge for at indgå i relationerne med sine medspillere og få smækket nogle gode afleveringer og dødbolde af sted.

Fedt at Milan slår Lazio 3-0 ude og Inter taber 2-1 hjemme til Bologna. Dejlig søndag!
Sempre Milan.
annonce
0