Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby åbne for playersponsorater

Skrevet af bold
tir 23. jul 2013
En eller flere af Brøndbys nye spillere er angiveligt hentet på såkaldte playersponsorater. Klubben er åben for modellen, siger direktør Tommy Håkansson.

Læs hele nyheden her
Skrevet af 46-kongen-32
Hvorfor skulle de ikke være det? Hvis det kan forstærke dem sportsligt... Det ville da være dumt hellere at undvære en spiller fordi man ikke har råd..
Skrevet af JanHalvor
Jeg har ikke noget problem med playersponsorater. Men det understreger, at Brøndby er presset økonomisk.

Det har mange Brøndby-fans eller benægtet efter aktieemissionen.

Sådan sagde Per Bjerregaard om Playersponsorater i 2011:

- Derfor vil vi heller ikke kaste os ud i player-sponsorater, for det er økonomisk doping, at man henter spillere, man reelt ikke har råd til. Det kan være et skråplan at komme ind på, forklarede Per Bjerregaard dengang til BT.

Synes ikke det virker som om Brøndby har lært ret meget om økonomisk ansvarlighed, selvom de næsten gik konkurs i foråret.

Brøndby mangler stadig en betaling for feriepengesagen, som kan ende på alt fra 20 millioner og opad med sagsomkostninger og renter.

I givet fald skal der selvfølgelig være sat mindst 30 millioner af til feriepengesagen samt 10-15 milioner til at dække et eventuelt underskud i år. (sidste år var underskuddet 22 millioner)

Det tvivler jeg på, at der er sat penge af til.
Skrevet af UMUR
På den anden side vil det være meget dyrere at rykke ned, som en konsekvens af ikke at have hentet de nødvendige spillere.
Skrevet af Acheron 3
Player-sponsorater skal man kun begive sig ud i, hvis det er absolut sidste mulighed. Og ja, selvfølgelig har klubbens økonomi det stadig ikke godt. Derom kan der ikke herske nogen tvivl.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af poulA
jeg håber det er gamle spillere og ikke dem med mulighed for videresalg, for så kan det jo blive en super dårlig forretning for Brøndby at de ikke ejer spilleren, når de skal leve af spillersalgene
Skrevet af Bløde babser
jeg håber det er gamle spillere og ikke dem med mulighed for videresalg, for så kan det jo blive en super dårlig forretning for Brøndby at de ikke ejer spilleren, når de skal leve af spillersalgene


I så fald er det investorer der ikke blot er rige men også dumme.

Mon ikke det er keeperen der er tale om, han er nok den af dem det har været nemmest at få nogen til at dække?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af L2P
Hvorfor hedder det ikke bare spillersponsorater?
Skrevet af Æsken
I givet fald skal der selvfølgelig være sat mindst 30 millioner af til feriepengesagen samt 10-15 milioner til at dække et eventuelt underskud i år. (sidste år var underskuddet 22 millioner)

Det tvivler jeg på, at der er sat penge af til.


Det er muligt du tvivler på det, men læser man årsrapporten for 2012 er der lavet hensættelser til feriepengesagen, så umiddelbart er man regnskabsmæssigt dækket ind her, sålænge kravet ikke overstiger hensættelsen

http://brondby.com/uploa…7_73062.pdf
Skrevet af MIghtyBlues
JanHalvor,

Jeg tror ikke du finder mange Brøndbyfans, der ikke er klar over, at økonomien er presset i Brøndby. En stor del af aktie-emissionen er gået til at dække gæld, eller skal bruges til fremtidig gæld.

Dog står Brøndby lidt i et dilemma. Der skal investeres, hvis klubben skal blive i den bedste række, hvor man med nød og næppe reddede sig til aller sidst i foregående sæson. Det kræver investering i spillertruppen, hvis ikke man skal rykke ned, og hvis man vil have gang i klubben, og derved øge indtjeningen.

Disse player-sponsorater kan vel netop være udtryk for, at man tænker anderledes økonomisk i den ny bestyrelse. På denne måde står man ikke alene med risikoen, når der købes spillere, ligesom man heller ikke selv er tvunget til at lægge alle pengene. Jeg er så klar over, at man giver afkald på nogle af pengene ved et salg, men sådan er det jo.

Jeg ser det som en fin løsning på den korte bane, hvor man skal have gang i klubben igen, for at kunne komme i omdrejninger økonomisk. På længere sigt skal man dog væk fra denne løsning, men nu og her, så handler det om lidt sportslig succes, og undgå nedrykning - og det kræver der købes nogle nye spillere, ellers kunne man ligeså godt ha´ kastet håndklædet i ringen med den trup.
Skrevet af viv
@JanHalvor

Mht. Friepengene kan jeg så fortælle dig at der er sat penge fra, de er hensat under personaleudgift for nuværende og tidligere medarbejdere!
Hvis der f.eks ikke er brugt penge på Brøndbys nye målmand, jamen så falder dit lille jeg jo fuldstændig sammen, så har Brøndby jo ikke brugt de penge, samt at feriepengene er hensat!
Synes det virker som en glimrende måde at komme igang på omend jeg ikke mener man skal have ret mange spillere af denne type!

Ved ikke hvor klog PB var, man skulle ikke hente spillere man ikke havde råd til på player-sponsorater, men han hentede dem for Brøndbys penge, penge de ikke havde??? Hvad er bedst?
Om det understreger at Brøndby er økonomisk presset tror jeg ikke, det kunne også betyde at de passer på pengene!
Men reelt ved vi ikke hvordan tingene er skruet sammen, så det er svært at sige, men min fornemmelse siger mig at der er rigtigt godt styr på tingene i Brøndby.
Brøndby kommer ikke til at give overskud i 2013 og måske heller ikke i 2014 omend det nok bliver tæt på...
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Skrevet af SCHAAP
Naar en klub har med playersponsorater at goere, er det helt klart fordi denne klub er oekonomisk presset. Alt andet er taabeligt at paastaa. Klubben har ikke de paagaeldende midler til de paaegaeldende spillerkoeb og mindkser hermed risikoen ved et sponsorat, men mindkser ogsaa den evt. gevinst, samtidig med at man maksimerer det sportslige paa banen.

Man kan ogsaa hurtigt danne sig en trend udfra playersponsorater/3. partsejerskaber af klubber som har disse.
Skrevet af Bløde babser
Naar en klub har med playersponsorater at goere, er det helt klart fordi denne klub er oekonomisk presset. Alt andet er taabeligt at paastaa. Klubben har ikke de paagaeldende midler til de paaegaeldende spillerkoeb og mindkser hermed risikoen ved et sponsorat, men mindkser ogsaa den evt. gevinst, samtidig med at man maksimerer det sportslige paa banen.


Det har du helt ret i. Men det er jo ikke nyt og et arbejdsudgangspunkt den nye ledelse tager udgangspunkt i. De kan så vælge at køre videre på pumperne med samme lort som sidste år fratrukket et par spillere der røg efter sidste år, eller benytte de midler der nu engang er til rådighed i deres situation.
Havde de valgt ikke at forstærke sig kunne det let betyde nedrykning og man ville ikke skabe det momentum der blandt andet medførte 18.000 på stadion den anden dag. Playersponsorat er naturligvis ikke en løsning man havde valgt hvis man havde midlerne selv, men det har man ikke og så er vurderingen at det vil være mere skadeligt at lade være reel nok.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af SCHAAP
Jeg udtalte mig heller ikke om hvorvidt jeg var for eller imod. Det var mere et svar paa det foregaaende indlaeg. Det kan sagtens vaere et smart traek af BIF til at kickstarte det sportslige og saa derefter langsomt implementere den langsigtede strategi. F.eks. en top-3 placering i aar vil ogsaa give et godt indtryk hos aktionaererne og sponsorer.
Skrevet af Adriaanse
Det er ganske hurtigt, at opmærksomheden - også på de økonomiske begrænsninger - indfinder sig i Brøndby.

Nu er det derfor væsentligt, at de skærper deres organisation og deres transferpolitik. De - trods alt - åbenbart begrænsede midler, som "rigmændene" har til rådighed, skal bruges langt bedre og mere velovervejet, end man har lagt ud med.
- Urutineret mellemvare til den sportslige ledelse og et par nye spillere, uden alt for stort perspektiv - sportsligt, og ikke mindst økonomisk (Ørnskov, Almebäck), har givet et smådårlig start på projektet, som de kalder det derude.
Og at unge talenter stadig forsvinder, før de for alvor har kunnet bidrage på banen og/eller økonomisk (Bay; Stryger), har også medvirket til, at balancen i "det nye Brøndby" stadig tipper til den forkerte side.

At de første par kampe ikke nødvendigvis bliver fantastiske, er ikke problemet. Men fundamentet og herunder de sportslige og organisatoriske beslutninger, skal være meget bedre - og det skal gå stærkt!

I den forbindelse kan playersponsorater, i enkelte tilfælde, give god mening. Og det er ikke kun, for at skaffe økonomiske midler til at hente en bestemt spiller.
Samarbejdet med væsentlige investorer og/eller agenter, kan i enkelte tilfælde betinge, at nogle investorer får mulighed for, at involvere sig direkte i en spiller, med mulighed for et fornuftigt afkast. Så en sådan konstruktion, kan åbne op for, at investorer så kan motiveres til også at understøtte forretningen på andre fronter. Gjort med omhu, er det ikke nødvendigvis skidt. (Gør man det i desperation - FC Midtjylland-style - er det til gengæld mindre positivt...)

Så nu ikke flere leverpostejspillere og kammerater fra nærområdet.

Vh.

AdriaanseSkrevet af hmm... ?
Er generelt imod playersponsorater. Men i dette tilfælde kan jeg godt se logikken i det. Ørnskov og Almebäck er henholdsvis 27 og 25 år. Der er ikke meget videresalgspotentiale i dem alligevel. Så hvis de er hentet ind via et playersponsorat, jamen fair nok så.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af Sømmåtte
Nej, hold nu op

Har man råd til en ny spiller, fint
Har man ikke råd, må de nuværende sgu tage sig sammen og gøre det bedre, krydret med homegrown spillere

Man må sætte tæring efter næring

Sådan er det sgu for alle klubber. Medmindre man har nogle rige venner som fx BIF. Prøv nu bare at klare jer selv som alle andre klubber!
Skrevet af SCHAAP
Samarbejdet med væsentlige investorer og/eller agenter, kan i enkelte tilfælde betinge, at nogle investorer får mulighed for, at involvere sig direkte i en spiller, med mulighed for et fornuftigt afkast. Så en sådan konstruktion, kan åbne op for, at investorer så kan motiveres til også at understøtte forretningen på andre fronter.

Rigtigt at dette f.eks. har aabnet op for Atlético Madrid og deres sponsorat med Azerbaijan, men dette er ikke den primaere aarsag. Den primaere aarsag er stadigvaek de oekonomiske midler - eller manglen herpaa.
Skrevet af Bløde babser
Ørnskov og Almebäck er henholdsvis 27 og 25 år. Der er ikke meget videresalgspotentiale i dem alligevel. Så hvis de er hentet ind via et playersponsorat, jamen fair nok så.


25 år skulle der trods alt nok være lidt videresalgsmuligheder i. 27 er heller ikke umuligt. Om det her så er spillere der kvalitetsmæssigt har salgspotentiale er en anden sag.
Men det virker heller ikke oplagt at nogen udefra har interesse i at smide penge efter spillere der ikke har salgsværdi. Du skal nok nærmere tage udgangspunkt i at dem der har mest videresalgspotentiale er dem der er playersponorer på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Kevin the King
Nej, hold nu op

Har man råd til en ny spiller, fint
Har man ikke råd, må de nuværende sgu tage sig sammen og gøre det bedre, krydret med homegrown spillere

Man må sætte tæring efter næring

Sådan er det sgu for alle klubber. Medmindre man har nogle rige venner som fx BIF. Prøv nu bare at klare jer selv som alle andre klubber!


Jeg ved ikke om du har kastet et blik ned over Brøndbys trup, uden de nytilkommende spillere? Brøndby klarede med nød og næppe overlevelse sidste sæson - så fjerner man lige alt det overflødige ("bredden") + et par stykker fra startopstillingen. Tror du det giver lighedstegn med overlevelse igen? Med en dårligere trup end sidste sæson?

Nej, man er skam nød til at forstærke sig. Ligesom alle andre klubber. Brøndby har - ikke som de eneste i dansk fodbold - valgt at benytte lidt økonomisk doping, og det har jeg det på den korte bane ganske fint med. Dog skal det ikke blive en forretningsmetode som 100% baserer sig på vores spillerkøb i fremtiden. Desuden ved vi jo ikke, om der er tale om én eller tre-fire spillere på playersponsporater. Lukas er jeg meget overbevist om er hentet på et playersponsorat, da han skal skydes af om et eller to år. Det var derfor han kom til klubben.

PS, det kunne være lidt sjovt, hvis det var Per Bjerregård som har sponsoreret en eller flere af de nye spillere.
Smag mit offerkort!
Skrevet af MIghtyBlues
Adriaanse,

Så fandt oraklet igen lidt tid til, at hjælpe Brøndby med hvordan forretningen skal køres. Håber du sender dine indlæg direkte videre til Håkansson.

Det er ganske hurtigt, at opmærksomheden - også på de økonomiske begrænsninger - indfinder sig i Brøndby.


Jeg er ret sikker på, at Håkansson og de nye i Brøndby er helt klar over hvor klubbens begrænsninger er.

Nu er det derfor væsentligt, at de skærper deres organisation og deres transferpolitik. De - trods alt - åbenbart begrænsede midler, som "rigmændene" har til rådighed, skal bruges langt bedre og mere velovervejet, end man har lagt ud med.
- Urutineret mellemvare til den sportslige ledelse og et par nye spillere, uden alt for stort perspektiv - sportsligt, og ikke mindst økonomisk (Ørnskov, Almebäck), har givet et smådårlig start på projektet, som de kalder det derude.


Samme rille fra din side. At du fortsat ikke kan se holdet har manglet rutine, vel næsten som den eneste, skriger mod himlen. At man henter en rutineret ledertype fra den norske lige, hvor han har været en central figur i sin klub, måske sidste sæsons bedste målmand i ligaen samt en "spændende" svensker fra den belgiske liga er åbenbart helt uambitiøst i din verden. Jeg ved ikke helt hvilke spillere du havde regnet med Brøndby kunne tiltrække.

Og at unge talenter stadig forsvinder, før de for alvor har kunnet bidrage på banen og/eller økonomisk (Bay; Stryger), har også medvirket til, at balancen i "det nye Brøndby" stadig tipper til den forkerte side.


De bedste unge talenter vil ALTID forsvinde fra den danske liga, uanset hvad klubben forsøger. FFP har jo netop været med til at presse storklubberne til at hente spillerne endnu yngre. Uanset hvad Brøndby gør, så kan de aldrig holde på spillere som Pierre-Emile, Bay, Boilesen, AC m.fl, når klubber som Ajax, Chelsea, Bayern München og Inter står og lokker.

Stryger valgte selv Brøndby fra, og åbenbart ikke af økonomiske årsager. Han var villig til at fortsætte dialogen med klubben. Klubben havde dog en deadline mht. den nye sæson, og spillertruppen. Stryger skulle åbenbart bruge længere tid til at beslutte sig - eller gå og håbe på et bedre tilbud dukkede op. Fair nok, men Brøndby kan jo ikke blive ved med at vente på ham.

At de første par kampe ikke nødvendigvis bliver fantastiske, er ikke problemet. Men fundamentet og herunder de sportslige og organisatoriske beslutninger, skal være meget bedre - og det skal gå stærkt!


Hvad er det du helt præcist mener Brøndby skal gøre her ?? FOr man har jo netop hentet en rutineret sportsdirektør ind, man har fået helt ny bestyrelse og ansat en ny pr. chef.

Så nu ikke flere leverpostejspillere og kammerater fra nærområdet.


Jøsses... du lader virkelig ikke til at forstå særlig meget.
annonce
0