Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af soer3166
De leger med ilden...
Skrevet af Aryan
Fatter slet ikke Femi ikke har fået mere spilletid(!) Han havde da om nogen den rette fighter indstilling. Og bif fungerede også meget bedre med ham som motor.
Come on Spurs! Djiby er KONGEN!http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Superliga/2008/08/03/191906.htm
Skrevet af GudeToften
Mr. Spock: Nu er hovedparten af brøndbys fans jo ikke fra Vestegnen og de fleste er mellem 25 og 50 år og langt størstedelen vil da stadigvæk se BIF selvom det ikke går så godt for tiden og der går vel også en del tid før de skal i graven? Og læste også en meget interessant artikel i avisen Vestegnen, der havde fundet ud af at antallet af brøndby "fans" mellem 10 og 18 år var steget en god del siden 2007 på Vestegnen.
\"Hash og guldbajere er ikke vejen til at blive en god fodboldspiller, men det er altså heller ikke nogen forhindring.\" Thomas Thøgersen
Skrevet af silverface
Enig. Jeg skal da gerne indrømme at jeg til tider ville ønske at jeg kunne ryste mit Brøndby hjerte ud af kroppen, fordi de er så pivringe. Det kan jeg bare ikke...Har været med klubben siden en sommerkamp i ´87, så det er vist et nødvendigt onde at leve med:-)

BIF vil altid have mange supportere grundet en stor historie op igennem 1990´erne og meget vil ændre sig når Per B forlader klubben. Det er faktisk imponerende at han som den eneste på denne jord ikke kan se, hvad hans magtliderlighed har medført at skandaler i klubben. Det er synd og skam og pilen peger kun på en mand: Per Bjerregaard.

Men han er jo for stolt til at trække sig, så vi må nok vente til han går i graven...
bif - danmark juve - italien barca - spanien
Skrevet af fodbøldsmølf
Det er naivt at tro at altig bliver godt når Per B forlader BIF. Der er ikke noget quick fix. Desværrre.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af oskarsköld
Om et par år ser vi vel en Alexander green på et tophold i superligaen, ligesom alle de andre:(
Skrevet af nicolaibt
Når de 5 spillere er væk, så har vi:

Tørnæs God nok
Randrup Håbløs
Godson Har fået chancen ikke god nok
Stenderup Med en bedre forsvarskollega og en bedre venstre kant, så nok OK
Nouruzzi (aner ikke hvordan det staves) Selvmordspilot som løber lige så hurtigt som Simon M.
Mike Sælges
Jan K. Ikke ledertype og ikke modgangsspiller.
Thygesen Nærmeste ledertype tilbage
MKD Sælges
Rommedahl Han har nået hvad han skal når EM er forbi.
Stryger Duracelkanin som kan bruges med ikke leder og næppe hele kampe.
Gehrt Uden stabilitet
Agger Bedste angriber uden at være prangende.
Simon M. Teknik som elefant, hurtighed som en skildpadde og kan næppe heade en bule i en blød hat.


Hahaha, god griner! tak for det!
Skrevet af soon
Jeg forstår ikke helt, hvorfor alle mener at BIF rykker ned, blot fordi holdet består at talenter. I de gode gamle dage, var det talenter der blev udviklet til gode spillere, og de blev alle solgt, og BIF tjente kassen.
Men så var der en eller anden idiot, som købte en helvedes masse elendige spillere for en masse millioner, og de er pist væk nu. Ingen af disse spillere levede op til deres navn. MKD er dog en undtagelse.

Om 2 år, er BIF tilbage i top 3, de sælger talenter og får en god økonomi.

Grin I bare. Gem dette indlæg. Fuck den klap hat havde sku ret.
Skrevet af Jennerdrengen
Ang. nye spillere til Brøndby i transfervinduet, så har Brøndby fisket efte ADU fra FCN - spilleren med flest boldaktioner og korrekte afleveringer i Superligaen. Han kan formentlig fåes et sted under 5 mio. og lidt over 100.000 om måneden og er kun 21. Jeg formoder han skulle være afløser for MJ. OB er dog også ude efter Adu ligesom FCN gerne vil forlænge.

Skrevet af MIghtyBlues
Vinder FCN ligaen, og skal spile CL efter sommerferien, så tvivler jeg på han gider cirkuset i Brøndby. Men spændende spiller.
Skrevet af THOMSEN1976
Jeg synes det er fornuftigt Brøndby skiller sig af med de 5 spillere, fordi det frigiver noget kapital til at hente nye spillere for og samtidig så skal MKD også sælges nu her - både for at frigive løn/få transfer, men også fordi hans bedste Brøndby tid er forbi og kunne de sælge Goodson her til sommer, så ville det styrke holdet.

Brøndby skal næste år BYGGE op fra bunden og det har de skullet længe, men der er i mit hoved kun 1-2 transfervinduer tilbage, hvor Brøndby har chancen for at få skuden vendt - jeg kunne godt se følgende som fremtiden Brøndby hold med SUCCES - dette kræver 3 PERFEKTE indkøb til sommer og evt 1-2 til vinter.

Tørnæs

Frederik Holst (En fremtidens mand i Brøndby)
Stenderup
? (MEN NY CENSTRAL FORSVARSSPILLER - så gerne Lasse Nielsen fra AaB)
Norouzi (ham har jeg stor fidus til i næste sæson)

Rommedahl
Adu (FCN)
Thygesen
Emil Larsen (LYNGBY)

Agger
Maikenok

Dvs. nye til sommer - Emil Larsen, Adu og en central forsvarsspiller og kommer vi til vinter og der stadig ikke er ordenlig succes i Brøndby - så skal der købes en NY angriber og så en NY målmand!

Jeg ved det er at være optimist med 5 indkøb i de næste 2 transfer vinduer, når man tænker på Ole Bjurs og Lockhardts udmeldinger, men samtidig er det en mulighed med de penge de har fået frigivet nu her og hvis MKD og Goodson ryger afsted til sommer.
Skrevet af ChaCCoS_
Giv tallenterne chancen i Brøndby. Dortmund har med stor succes, efter mange års fraværende i toppen af tysk fodbold. Formået at skabe et ungt og godt hold, af bla. talenter fra egen trup. Det kan godt være det tager nogle år, at få bygget et tophold op igen, men det er vejen frem.

Hent vores to unge backer Frederik Holst og Riza Durmisi op og giv dem chancen på 1 holdet. og giv dem lidt hår på brystet.

Smid Goodson af H...... til og køb en erfaren midterforsvar. (Martin albrechsen) fx. til at styre forsvaret, sammen med Stenderup/Dumic.

Behold kanterne i Romme og MKD lidt endnu, og gå over til at spille 4-3-3 Med Makienok på toppen og Thygesen bag ham til at støtte op. Så kommer det store problem bare, vi har ingen centrale midtbanespillere som er gode nok med bolden, og til slå afleveringerne i dybden til romme eller mkb.. Hmm Bum Bum Bum. Der har vi et RIGTIG stort problem.

Min start 11 til næste sæson ville være:

Målmand: Falkesgaard.

Backs: Frederiks Holst og Riza Durmisi (Begge U-Landsholdsspillere)

Centerforsvar: Dumic/Stenderup og Albrechsen

Kanterne: Romme og MKD

Centrale Midtbane: ? og ? RIGTIG stort problem.

Hængene angriber: Thygesen

Angriber: Makienok

Skrevet af Alexandersb
Hvorfor hader alle brøndby? 80% af de kommentar jeg læser på Brøndbys "del" af bold.dk er hate mod brøndby og deres økonomi, Brøndby går aldrig ned, de kan umuligt gå falit det ville være en kæmpe fiasko for dansk fodbold, og Superligaen ville helt sikkert dykke en tand på rank listen.
Skrevet af colin368
Jeg tror det har noget at gøre med den arrogance der har hersket på Vestegnen i de gode tider, nu er det lidt sjovt at det hele sejler. Tror dog ikke de rykker ned, men er samtidigt sikker på at Per b´s afgang ikke vil løse noget de første par år.
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Skrevet af orangekors
AAB er vel en langt større nedrykningskandidat end Brøndby, så Brøndby skal nok blive i Suppen.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
annonce
0