Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby: Fem spillere stopper

Skrevet af bold
man 21. maj 2012
Brøndby siger til sommer farvel til hele fem spillere. Mikael Nilsson, Jan Frederiksen, Femi, Alexander Green og Peter Madsen har alle kontraktudløb og stopper i klubben.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Luigigoescrazy
Cirkus
AaB Real Madrid Leeds <3
Skrevet af Sven Sved
Man skal ikke kaste med lagkager når man selv bor i et cirkustelt.
"Jeg tror, de fleste danske fodboldspillere ville elske at spille i Brøndby. De har det fedeste stadion og de bedste fans"
Skrevet af Jennerdrengen
Det er vel omkring 1,5 mio. om måneden el. ca. 18 mio. om året klubben sparer. Det er der vist heller ingen der mener, at de er værd...

Forhåbentlig kan det hjælpe lidt på Titanic - undskyld Brøndbys - økonomi.

Skrevet af Pierre Brichard
De har nok heller ikke råd om de så gerne ville ;-)
Men ja, det er fint for BIF at få dem sendt videre! De kan alle erstattes billigere.
[i]Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience[/i]
Skrevet af kepewe50
Mike Jensen ryger vel også, eller beholder man ham nu ????????????????????????????????????????????????????????
Skrevet af PeterBVB
kontraktudløb til nytår
Skrevet af Chuck
No surprise. Det lå i kortene af de spillere røg til sommer.

Mike Jensen ryger vel også, eller beholder man ham nu ????????????????????????????????????????????????????????


Vi har papir på ham frem til nytår. Men man forsøger nok at sælge ham for nogle millioner i løbet af sommeren.

Jeg har det med Mike som med MKD. De er begge dygtige spillere, som på hver deres måde har tilført meget til BIF. Men de har begge været en skygge af sig selv i foråret og jeg er klar til at prøve noget andet. De ryger formentligt begge i løbet af sommeren. Rygtet med MKD til Evian virker som et rigtigt godt match for MKD. Mike er jeg lidt mere i tvivl om. Jeg kan ikke rigtigt se hvor han skulle kunne gøre sig udenfor Skandinavien.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af jano49
Aner ikke hvem Alexander Green er.

Men alle de nævnte spillere slipper så for at rykke med ned i 1. div. som absolut er en mulighed med det spillermateriale man har til rådighed og uden udsigt til nyindkøb.

Nå ja - man har jo så mange unge spillere. Jo tak - antageligt er det de bedste som har fået chancen her i foråret. Det skal faneme nok rykke.

Nej som speakerne var inde på i går. BIF bliver nu Sjællands 3die bedste og næppe kun for 1 år. Vi går trænge tider i møde og det kan vi takke en håbløs forældet struktur og dermed håndplukkede håbløse ledere, som må sidde og læse H. C. Andersen (der var engang) om aftenen i stedet for moderne ledelse.
Skrevet af ToonInStoke
Hvad med Jan Kristiansen?
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Slettet(441819190908)
Især hvis spillere som Mike og MKD forsvinder. Hvordan vil man erstatte de folk? Økonomien er jo ikke ligefrem den bedste på vestegnen. Og der er måske mange dygtige unge spillere i Brøndby, men det virker som om de har virkelig svært ved at tage det sidste skridt... Ganske enkelt fordi der mangler til at være ledere på banen der hjælper dem.

Eller sådan virker det for mig, skal selvfølgelig ike kunne sige om det er den ubetingede sandhed.
A little girl is in the bathroom when her father steps out of the shower. She says, “Daddy! When am I gonna get a penis?” “As soon as Mommy leaves for work.”
Skrevet af Chuck
Hvad med Jan Kristiansen?


Ham har BIF vidstr nok "fornøjelsen" af et helt år endnu, hvis ikke man får sendt ham til Esbjerg på en Magic-agtig udlejning hvor man får flyttet spilleren fra truppen, men stadig betaler langt hovedparten af lønnen.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
Skrevet af jano49
Når de 5 spillere er væk, så har vi:

Tørnæs God nok
Randrup Håbløs
Godson Har fået chancen ikke god nok
Stenderup Med en bedre forsvarskollega og en bedre venstre kant, så nok OK
Nouruzzi (aner ikke hvordan det staves) Selvmordspilot som løber lige så hurtigt som Simon M.
Mike Sælges
Jan K. Ikke ledertype og ikke modgangsspiller.
Thygesen Nærmeste ledertype tilbage
MKD Sælges
Rommedahl Han har nået hvad han skal når EM er forbi.
Stryger Duracelkanin som kan bruges med ikke leder og næppe hele kampe.
Gehrt Uden stabilitet
Agger Bedste angriber uden at være prangende.
Simon M. Teknik som elefant, hurtighed som en skildpadde og kan næppe heade en bule i en blød hat.

Nej det ser faneme sort ud. De unge skal være stor del af stammen.

Per B. har tidligere udtalt, at han fortsatte til klubben var tilbage ved styrke igen. Han bliver meget gammel inden han går af.
Skrevet af Benjaminbb
Chuck:

Jeg er fuldstændig enig hvad MKD angår. Han har haft sin bedste tid i Brøndby, og han skal bare skydes afsted hurtigst muligt. Hvem vi skal hente ind som erstatning, ved jeg ikke. Vi har hverken penge eller rygte til at få en god erstatning, så det skal gøres på RIGTIG godt købmandsskab.

Mike Jensen er jeg dog ikke enig i. Jeg har lidt på fornemmelsen, at han bliver solgt til sommer til en anden dansk klub, og så vender han tilbage til efteråret på samme niveau som han var inden skaden. Det ville jeg godt nok være træt af, og jeg synes, der skal forlænges.
Skrevet af silverface
Målsætningen næste år er at undgå nedrykning....Sikke en deroute for DK´s tidligere flagskib.
bif - danmark juve - italien barca - spanien
Skrevet af Benjaminbb
silverface: Og det værste må næsten være, at det nok næppe kommer til at lykkes.
Skrevet af jano49
Kunne man være så heldig, at der på torsdag dukkede en større sponsor op, som ville stille tilstrækkelig kapital til rådighed, ville det være en fantastisk ting.

Problemet er blot, at en sådan vil kræve en vis indflydelse i klubben og dette tillader PB og hans tro væbnere ikke.

Skrevet af clary
Tørnæs er aldeles ikke god nok.

Det er trist, ikke kun for Brøndby fans, men fordi det vil tage FCN 20 år, hvis nogensinde, at opbygge samme tilskuergrundlag (udover at det er dejligt med et nyt hold i toppen og en ny mester... selvom jeg sagtens kan se FCN tabe 7-0 til Barcelona, og det tror jeg ikke FCK ville gøre). Det vil også ramme andre klubber, da seertallene er dalet. Brøndby og FCK er stadig de to hold, der tiltrækker flest tv-seere, og der vil ikke fremover kunne forventes samme reklameindtægter og sponsorindtægter i forbindelse med transmissioner.
Skrevet af AskeHald
Ja de kommer da til at være stærkt medvirkende i nedrykningskampen næste år. Hvis det går, som jeg forventer og Randers og Esbjerg rykker op får vi, i mine (og sikkert også mange andres) øjne, to stærkere klubber op end Lyngby og HB Køge. Brøndbys hold er jo dalet så meget i kvalitet de sidste syv år, det er næsten ikke til at forstå.

Edit: Eller også er de andre hold i Suppen også blevet mere jævnbyrdige med Brøndby, men det skyldes vist mest Per B, den idiot.
Skrevet af Mr. Spock
Brøndby skal nok blive overhalet i TV-dækningen hvis derouten fortsætter. Modsat AGF og OB kan Brøndby ikke leve på at være en storbyklub, så hvis f.eks. børn i Storkøbenhavn og på Vestegnen (minus Brøndby kommune) begynder at holde med FCN eller lokale småklubber i stedet for Brøndby, så vil tilskuertallet og sponsorinteressen stille og roligt svinde ind til. Hvis FCN kan holde kursen tror jeg ikke der går mere end 4-5 år før de har overhalet Brøndby på alle fronter.

http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
Skrevet af Bløde babser
Skal vi ikke lige vente til vi kender udviklingen i sommerens transfervindue, før vi dømmer Bif som nedrykningskandidat?
Sagen er jo den at markedet som det er nu, aldrig har været bedre for at fiske rimelige spillere til en lav løn. For det er jo stort set alle klubber der er på røven, ikke kun Bif. Så hvor skal spillerne gå hen og få den høje løn Bif ikke kan/vil betale?
Der er en masse klubber der hra gamle kontrakter de venter på løber ud - spillerne der skal tegne nye kontrakter må forvente det er til at langt lavere niveau end hvad deres gamle kontrakter var til. Så det er bare at tage en lav løn eller finde noget andet at lave.
Mon ikke Bif godt kan være med i det game, samtidig med de kan lokke med lidt andre ting end andre idter/bundklubber?

Det bliver skide spændende at se hvad der sker.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0