Snak

Mere indhold efter annoncen

Brøndby: Vi er enige med Celta om Hjulsager

tir 31. jan 2017
Brøndby fortæller nu, at man er enig med Celta Vigo om en pris på Andrew Hjulsager, som er rejst til Spanien på at se på forholdene.

Læs hele nyheden her
Ros til Troels Bech for at få en så høj pris for Hjulsager, taget i betragtning at han har udløb til sommer.
Alt respekt til Hjulsager for præstationen i efteråret, men må indrømme at det virker som et alt for stort skridt at tage til en klub på dette niveau. Har svært ved at se, hvordan han skal få spilletid, når en spiller som Sisto ofte sidder på bænken
Maldini - Kaka - Shevchenko Brøndby danske mestre 2004/2005
Jeg fatter slet ikke celta i denne sag. At de gider bruge 7 mio på hjulsager med under 0,5 år tilbage af hans kontrakt er mig en kæmpe gåde.
Celta har budt ca. 4 mio. kr. ekstra for det de alligevel skulle af med i forhold til talentudviklingen i Brøndby. De overtager ham nu, og de mener vel, at de kan få mere ud af ham end Brøndby i de kommende 5 måneder som er 4 mio. kr. værd. Jeg mener nu at det ville have været en god idé at lade ham blive.

Stor cadeau til Troels Bech! Det er et sublimt arbejde han leverer!
Jeg vil ikke blive overrasket, hvis Hjulsager slår igennem i Spanien. Det har været op og ned for ham de senere år, men talentet er stort. Og hvis Michael Krohn Dehli, Daniel Wass og Riza Durmisi kan slå igennem i Spanien, kan Hjulsager også.

Den største udfordring bliver nok, om han kan få lov at spille centralt, hvor han er bedst. Man ser ofte unge spillere blive smidt ud på kanterne, selv om de egentlig mere er 10ere eller 8ere. Og som kantspiller i LaLiga, kommer han måske til at mangle lidt speed og star quality…?
@trust

Mener det er under 4 mill da AH trækker max da han har spillet i Brøndby siden han var 9 år, det er vist tættere på 3 mill der er den " reelle pris "hvis man da kan sige det..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Mener på ingen måde, at Hjulsager er på samme niveau, som Durmisi, Wass og Krohn-Dehli var, da de tog til Spanien. Durmisi og Krohn-Dehli var faste landsholdspillere, mens Wass havde markeret sig som en profil i fransk fodbold.
Maldini - Kaka - Shevchenko Brøndby danske mestre 2004/2005
Hans bundniveau er ikke godt nok til suppen. Han falder fuldstændigt igennem i spanien. Sisto er meget bedre, og han spiller ikke fast for celta.
Andrew spiller i OB/AaB/AGF indenfor 12 mdr.
Lad være med at tage ham brugeren trust alvorligt. Han lader til at have et meget fantasifuldt hoved og opdigter nye transferteorier på hver tråd omhandlende brøndby.. Indtil han bliver adspurgt en kilde
Dejligt at se lidt tuderi fra din side, når nu du altid har så travlt med at snakke lort om Brøndby IF her på gode gamle bold.dk. =)


Jeg fatter slet ikke celta i denne sag. At de gider bruge 7 mio på hjulsager med under 0,5 år tilbage af hans kontrakt er mig en kæmpe gåde.

(Svar til Tico20)
Celta er åbenbart desperate for forstærkninger nu.

Orellana er på vej ud efter et opgør med Berizzo og der SKAL hentes forstærkninger inden de afgørende kampe i EL-kvartfinalerne, Copa Del Rey-semifinaler og resten af La Liga sæsonen.
At man vil betale så meget (der nævnes 7 mill??)for en spiller der i LaLiga-sammenhæng er en udviklingsspiller er dog lidt mystisk.

Men Hjulsager har bestemt et stort potentiale, men det kræver tilvænning at gå ind på et stærkt Celta-mandskab, og det tager sin tid. Hjulsagers fordel er at Celta også ynder at spille med stort boldovertag og hurtige kombinationer, som han er vant til fra Brøndby.

Berizzo har for vane at spille med "a-hold" og "b-hold" alt efter hvor presset holdet er i de forskellige turneringer. Og her vil Hjulsager indgå på b-delen af holdet sammen med Guidetti, Sisto, Fontas, Sergi Gonez, Rossi, Alvarez, Planas, Lemos, Sene og Pape.
*
annonce