Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UdgaardsLoke
Kærlighed til alle de forumbrugere, som kaster rundt med hovedløse kommentarer. Det er lidt ærgerligt, at jeres blinde had til Vestegnen, forhindrer jer i se den store sammenhæng, blandt andet hvorledes en klagesag forløber, samt hvilke rettigheder parterne har.

Men bliv endelig ved - det er top underholdning! :)
Skrevet af Anders Boe
Hvis både Randers og Esbjerg vinder deres kampe i Brøndby - bliver der nok dømt omkamp - fordi der allivel ikke måtte være tilskuere ....
Esbjerg f.B.
Skrevet af JeppeHK
Bøsserne går i forklædningsmode!
\"It was 11 men against 11 babies\" » Patrice Evra Manchester United > Man $hitty Real Madrid > Atletico Madrid http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Robin+Van+Persie+Manchester+City+v+Manchester+pipIkbXqlEUl.jpg
Skrevet af SüdtribuneBVB
Utroligt så meget der blir holdt hånden over Bluff if, de får jo hjælp hele tiden...!

og smart at anke så sagen blir udskudt så de kan få deres "fans" ind...!
det jo vildt så meget til grin bluff if og fansene er og DIF & DBU..!

deres "fans" er jo alligevel så hjerne døde at de ikke fatter noget...

Gid den lorte klub rykker ned.!!!!!!
Skrevet af LosChé
Børnene i special klassen skal have særbehandling, don´t forget! Det er for latterligt det der!
Danmark: FC Københan siden 1994 Spanien: Valencia CF siden 2005
Skrevet af dennisWise33
Brøndby har vel kun fået lov til at anke, fordi DIF har ment at Brøndby har en sag! SÆRBEHANDLING FØJ!! de har jo ikke en sag de kan ikke styre deres fans derfor karantæne + bøde BASTA!

"Jeg kan bekræfte, at Brøndby har indgivet appelskrivelse, altså at de har viderebragt sagen. Hver gang appeludvalget modtager en sag, vurderer de, om det er en sag, som kan optages til behandling, siger Mads Boesen, juridisk sekretær for appel-udvalget hos Danmarks Idræts-Forbund, til bold.dk."

http://www.bold.dk/nyt/D…an-udskydes
Chelsea Randers FC
Skrevet af Narok
Har lige et spørgsmål som ikke omhandler overskriften, men folk her..... hvis i hader Brøndby så meget som det tyder på hvorfor gider i så overhovedet at bruge jeres tid på at skrive? Det virker ret selvmodsigende at bruge tid på noget man hader og ik gider se.

Edit: For ikke at snakke om at læse nyheder om noget man hader.
Skrevet af Etihad-Hansen
Enib med S~udtribüneBVB: bundbys fans er hjernedøde!!!! Pinligt dbu!! Resten af året uden fans havde nok fået dem til at tænke sig om en anden gang >:(
Egnland: MANCHESTER CITY Tyskland: Bayern Munchen Spanien: BARCA!
Skrevet af cocopops
jeg vil ikke klandre bif for at de nu kan få fans med til kampen mod Randers. men jeg syntes det er under alt kritik at der ikke er en afklaring på anken inden sæsonstart. det er da så amatøragtigt det kan blive.
Skrevet af Karachi
Til alle jer tomhjernede Brøndby-haters, som tilsyneladende kalder det særbehandling at vi ikke følger de samme retsprincipper som i Nordkorea. Selvfølgelig er der forskellige anke/klage instanser, ligesom i den civiliserede verden (Byret, Landsret, Højesteret). Det er jo det hele vores retssystem er bygget op omkring, hvilket vi både skal være glade for og stolte af.
Skrevet af Ducky
Som totalt udenforstående kan jeg heller ikke se der er tale om nogen form for særbehandling.

Brøndby anker (selvfølgelig) fordi DBU lod døren stå åben til det. Det fremgår nemlig IKKE af den originale domsafsigelse, at dommen IKKE kunne ankes til DIF...

Og så længe sagen behandles af DIF, har Brøndby lov til at spille for åbne døre.

Det jeg i givet fald vil blive noget så f%&/() harm over er, hvis der efterfølgende ikke er konsekvens i dommens eksekvering. Håber virkelig at DIF lukker enhver yderligere ankemulighed. Ellers kan vi begynde at tale om favorisering, særbehandling osv. som mange lige pt. forbinder Brøndby med. For så ender sagen i yderste konsekvens foran CAS, som givet vis ikke træffer en afgørelse det første par år!

Har skrevet det tidligere andetsteds, men gør det gerne igen: Forudsat DBU´s afgørelse stadfæstes af DIF (uden yderligere ankemulighed) og forudsat at straffen konsekvent skal eksekveres pr. omgående, må worst case for BIF være at DIF tager sig rigtig god tid til en afgørelse og først offentliggør stadfæstelsen 1. maj. men det tør DIF vel ikke... BIF kunne jo til den tid være hjemmebaneholdet i Pokalfinalen forudsat Esbjerg besejres først. En pokalfinale med kun udebanetilskuere i Parken... It ain´t going to happen... (Men hov hvor bliver konsekvensen så af?? Den oprindelige dom siger jo netop to hjemmekampe hvad enten der er tale om Suppe eller Pokal)

Just my €0,02 worth...
[i]- All of Leeds is backing the manager 100%... but I cannot answer for the rest of the team. Brian Greenhoff (Leeds United 1979-83)[/i]
Skrevet af Bassemand1
Ha ha, Brøndby fortsætter med deres ynkelige forsøg på at overleve.....

Lur mig - når nu Brøndby taber anken og skal spille 2 hjemmekampe uden tilskuere, vil "GENIERNE" fra Brøndby nok forsøge at overbevise alle, og ikke mindst evt. nye aktionærer om:

De 2 kampe som vi skal spille uden tilskuere og evt. tilskuereindtægter, havde vi på forhånd budgetteret med 0 tilskuere, så vi taber ikke penge på netop de 2 kampe.....Tværtimod - fordi vi ikke skal aflønne de lønnede medarbejdere på disse 2 kampdage - bliver det en.....

Overskudsforretning, vi kender ikke det præcise beløb bla bla bla...

BIF I ER OG BLIVER TIL GRIN I HELE DANMARK.....
Skrevet af olros
Ducky:
Brøndby anker (selvfølgelig) fordi DBU lod døren stå åben til det. Det fremgår nemlig IKKE af den originale domsafsigelse, at dommen IKKE kunne ankes til DIF...

DBU lod ikke "en dør stå åben"! Det er helt almindelig procedure , som følger reglerne på området, og enhver klub i en lignende situation kan gøre det samme.

Da DIF forventer en afgørelse inden april, kommer det ikke til at berøre hverken en evt. pokalfinale eller kampen mod FCK - rent bortset fra, at pokalfinalen spilles i Parken og således ikke ville blive påvirket af et forbud mod tilskuere på Brøndby Stadion.

Du har fuldstændig ret: It ain´t going to happen! - af den helt enkle grund, at den tænkte situation ikke vil kunne forekomme...
Skrevet af Goodla
R17 eller hvad dit latterlige navn er (som på ingen måde ser smart ud)

Du ved meget om gay gangbang. Noget du gør dig meget i?

Jeg håber inderligt at den lorteklub ryger ned. Jeg hader alt ved den pest.

Og kom nu i spil DBU og gør det muligt i sager som disse, at man ikke kan anke. Og når DIF stadfæster dommen, hva så. Går sigøjnerne så til EU domstolen?

Jeg håber sgu at der bliver leget med pyro, så vi resten af sæsonen, slipper for de aber.
Skrevet af Fifa-48
Der er nok et par tåber af brøndbyes fann der smider et par romerlys: Ja så har vi balladen igen igen.
Skrevet af Toggle
Selvfølgelig er der forskellige anke/klage instanser, ligesom i den civiliserede verden (Byret, Landsret, Højesteret). Det er jo det hele vores retssystem er bygget op omkring, hvilket vi både skal være glade for og stolte af.

Undskyld mig, men man kan sgu da ikke sammenligne DBU med retssystemet i DK. Det er vel ikke en retssag, det her.
LUHG
Skrevet af 1988grundahl
ducky@
[quoteBIF kunne jo til den tid være hjemmebaneholdet i Pokalfinalen forudsat Esbjerg besejres først. En pokalfinale med kun udebanetilskuere i Parken...][/quote]

i dette tilfælde hvis man skal følge det til 100% betyder det vel at der INGEN fans kommer til finalen?!?! :-P

Mig bekendt, har der været snakket om at man ikke skulle straffe udebane fans, men det kun noget DFF har lagt ud til pressen og DBU - DIF.

Så det ville jo være som at skyde sig selv i foden...
Jeg elsker arbejde~ jeg kan sidde i TIMEVIS og se på det... \"Man skal ikke bruge sin tid på at google ordet dobbeltmoral, hvis man vil vide hvordan det bruges, skal man blot kilkke ind på Bold.dk...\"
Skrevet af UdgaardsLoke
Never stop the madness! Det her er fantastisk læsning! BLIV VED!!! :D
Skrevet af Rogosjin
Så burde Brøndby da osse slippe for at betale bøden! hvorfor skal de betale bøden når der bliver anket?? DET STINKER!! håber sgu Brøndby rykker ned


Nej Brøndby burde ikke nødvendigvis slippe for at betale de 150.000.

Jeg vil forsøge at forklare det her.

Udgangspunktet er at sanktion ikke skal udsættes.

Men sanktionens natur gør det problematisk ikke at udsætte den.

I det tilfælde af Brøndby skulle få sanktionen nedsat, eller formen af den ændret gør følgende forhold sig gældene.

1) Det er nemt at tilbagebetale 150.000 eller udstede en ekstraregning på x kr.

2) Det er umuligt at gå tilbage i tiden og give de tilskuer der blev forment adgang til BIF - EFB og BIF - Randers deres mistede oplevelse tilbage.

Derfor skal den rent økonomiske sanktion fuldbyrdes her og nu, men ikke kampene for tomt stadion.

Man kunne have overvejet at se sanktionen som en samlet sanktion og dermed udskudt det hele, men den løsning man har valgt er ganske uproblematisk.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Rogosjin
Brøndby anker (selvfølgelig) fordi DBU lod døren stå åben til det. Det fremgår nemlig IKKE af den originale domsafsigelse, at dommen IKKE kunne ankes til DIF...


Sludder BIF kan appelere til DIFs appeludvalg som følge af DBUs love, DBUs Appeludvalg kunne ikke have ændret herpå.

Adgangen til appel er kun begrænset i det omfang det følger eksplicit af DBUs love.

F.eks for spillere der har modtaget 4 kampes karentæne.

må worst case for BIF være at DIF tager sig rigtig god tid til en afgørelse og først offentliggør stadfæstelsen 1. maj. men det tør DIF vel ikke..


DIF må hverken bevist forhale sagen eller vente med at kundgøre en afgørelse.

Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce
0