Snak

Mere indhold efter annoncen
-Baudie

Brøndby IF har over de sidste 10 år - samlet haft et underskud på 28 mio. om året. De skyldte Spillerforeningen omkring 30 mil.´

Så de 108,4 millioner er vist snart væk...
@Forever Blowing Bubbles

Det bliver de penge som et salg af Daniel Agger til Barcelona giver i Brøndby kassen.
. Se! Det er stemning... http://www.youtube.com/watch?v=Q2EWHJKtiXc . http://www.youtube.com/watch?v=GkMKwtoqB7I&feature=related
Hvem siger at han ikke kommer på et player sponsorat og ikke belaster økonomien vildt?
Puha, det er ikke godt for OB, der allerede har baskim ude i lang tid. Ifølge tabellen de sidste par sæsoner, er det stadig et lille skridt op for Emil Larsen. Man kan vel konkluderer, at BIF ikke er blevet mere økonomisk ansvarlige, men nok om det.
AGF. <3 Manchester United. Når mænd jeg kasted min handske, opslog jeg min ridderhjelm, de så, jeg var Holger Danske og ingen formummet skælm.
ps: ang oekonomien, man skal ikke glemme at de penge man gav Rommedahl og Jan K, mere eller mindre daekker hele loennen for alle de Nye spillere, inkl Larsen.


Det ville være positivt, hvis det ikke var fordi Brøndby kørte med et stort driftsunderskud de sidste par år. Hvis lønningerne bare bliver spredt over flere spillere, så ændrer det jo ingenting.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Han kommer ikke på et player-sponsorat, hvis Morten Crones´ udtagelser holder stik. Desunden indløste aktieemissionen 108,4 millioner kroner, en del af de penge skal selvfølgelig bruges til at betale udstående lån af osv, men der er stadigvæk mange penge tilbage, da de havde budgetteret med en evt. nedrykning, som menes at koste 20 millioner.

Hvis Daniel Agger bliver solgt for 150 millioner får Brøndby 18,75 mio. kr, men det ender nok med at han ryger i omegnen af 200 millioner: http://www.bt.dk/fodbold…-agger-salg

Derudover ser det ud til at Patrick Olsen vil få debut for Inter i den kommende sæson hvilket vil give Brøndby 4 millioner.
http://sporten.tv2.dk/20…e-dr%C3%B8m

Jan K og Rommedahl + en masse overflødige spillere er væk, hvilket også frigiver en masse løn kroner.

Selvfølgelig har de råd til ham, og sikkert også mere til, hvis Agger bliver solgt og Patrick får debut.
Brøndby har sagt farvel til følgende:
Anders Randrup (Fri tranfers – AC Horsens), Jannik Skov Hansen (fri tranfers – HB Køge), Azad Corlu (Fri tranfers – Hvidovre IF), Mathias Larsen (Fri tranfers – Hvidovre IF), Dennis Rommedahl (Fri tranfers – RKC Waalwijk [Holland]). Jan Kristansen (Fri tranfers – FC Vestsjælland), Brent McGrath (Fri tranfers – Mansfield [England], Jens Stryger Larsen (Fri tranfers – FC Nordsjælland), Clarence Goodson (Fri tranfers - San Jose Earthquakes [USA], Markus Bay [U-17] (Ajax Amsterdam), Rasmus Gehlsen [U-19] (B93), Daniel Nouruzi (Lejet ud til Vejle Boldklub Kolding), Michael Tørnes (Lejet ud til Brønshøj), Jordanco Nauomski [U-19] (Fri tranfers – (FK Metalurg Skopje) [Makedonien]

14 spillere

Og har skrevet under med: Lukas Hradecky (Esbjerg), Martin Ørnskov (Viking), Michael Almebäck (Club Brügge), Maikon Orellana, Kenneth Zohore (Florentina)

5 spillere

Hvordan er det at sprede lønningerne mere ud? Brøndby har forfremmet rigtig mange unge spillere, men skal naturligvis også have nogle ind når man siger farvel til så mange.
"Ærgeligt at miste ham, en af de bedste i suppen.. Dog er 7,5 mio vel en OK pris, dog han er vel tættere på, at være det dobbelte værd.."


Hvis han er tæt på det dobbelte værd, så er 7,5 millioner jo ikke en OK pris. Det er en pisse ringe pris.

Jeg synes desuden også, at han er omkring det dobbelte værd. Det er en rigtig god handel for Brøndby efter min mening. De gør sig et kanon scoop her.

Nogen der ved hvad han får nu, og hvad Brøndby evt. vil tilbyde ham? (Har vi lønloft i Brøndby?)

Og sidst, men ikke mindst, nogen der ved mere om, om det er sponsorat eller Brøndby selv som betaler?
Brøndby I.F. <3
Han bliver ikke hentet ind på playersponsorat. Det er Brøndbys egne penge, der bliver brugt.
Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
Var det ikke noget med, at Brøndby ville satse på egne talenter?

På et halvt år har de smidt både Mike Jensen og Stryger Larsen på porten. De to er nu udtaget til landsholdet.

I stedet bruger man så millioner på at hente andre spillere. Hvad er strategien?

Igen kender Brøndbys økonomi, men med det forbrug må de styrer mod problemer. Det har været fremme at over 65 millioner allerede er røget til at dække umiddelbar gæld.

http://tipsbladet.dk/nyh…oner-kroner

Der mangler stadig at blive betalt omkring 30 millioner i de resterende feriepengesager.

Brøndby har i mange år kørt med kroniske underskud - sidste år 22 millioner kroner renset for nedskrivninger. Der kommer vel et underskud igen i år?

Og så var der samtidig opstillet nogle helt urealistiske forudsætninger i 60 millioner kroner for at overleve regnestykket. Blandt andet skulle man hente 12 millioner kroner på salg af spillere i dette transfervindue.

I stedet har man vel i stedet et minus på omkring 20 millioner i transfer og sign on, hvis det her køb går igennem.

Som sagt er der ingen uden for Brøndby, der pt kender deres økonomi. Men jeg har svært ved at se, hvordan de kan have styr på det med det forbrug.

Og hvad sker der, hvis de forbliver i bunden med få tv-penge og en truende nedrykning?
annonce